Görüş Bildir
Haberler
18 Temmuz 2021 Güncel Koronavirüsü Tablosu Açıklandı: Vaka Sayılarında Korkutan Artış Devam Ediyor!

18 Temmuz 2021 Güncel Koronavirüsü Tablosu Açıklandı: Vaka Sayılarında Korkutan Artış Devam Ediyor!

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son birkaç gündür paylaşılan koronavirüs tablosunda dikkat çeken bir yükseliş görüldü. İşte 18 Temmuz günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vefat ve Yeni Vaka Sayısı Arttı

Vefat ve Yeni Vaka Sayısı Arttı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. 18 Temmuz verilerine göre, 233 bin 946 test yapıldı.

Son 24 saatte, 7 bin 680 yeni vaka tespit edilirken 66 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan 5 bin 835 kişi de sağlığına kavuştu.

Bakan Koca'dan Uyarı

Bakan Koca'dan Uyarı

Güncel tabloyu sosyal medya hesabından açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tedbirlere taviz vermeden uyalım. Bayramda tedbirlere uymak bayram sonrasını da bayram eder” dedi.

Aşılamada Son Durum

Aşılamada Son Durum

Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 62.74, ikinci doz ortalaması yüzde 33.38, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 63 milyon 290 bin 483 oldu.

En yüksek aşılama oranına sahip iller; Muğla, Çanakkale, Kırklareli, EdirneBalıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir, Bilecik.

En düşük aşılama oranına sahip iller; Bitlis. Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Iğdır, Gümüşhane

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın