Görüş Bildir
Haberler
18 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

18 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
18.11.2020 - 11:27

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın sebebi, ekonomi politikalarında değişim sonrası, TL'nin döviz karşısında değer kazanması ve dünyada Kovid-19 aşısında yaşanan olumlu gelişmeler olarak gösteriliyor. Gözler ise yarın gerçekleştirilecek ve ekonomi piyasasında değişimlere sebep olacak olan PPK toplantısında. Ayrıca doların düşüşü de altın fiyatlarının da düşmesinde etkili olmuştu. Peki, gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarında son durum ne? İşte 18 Kasım altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Gram altının fiyatı güne hareketli başlamasının ardından fiyatı 465,78 lira civarında işlem görmeye başlandı. Gram altının önceki kapanış fiyatı 465,76 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde 0.01 hareketle başladı.

Merkez Bankası'nın 19 Kasım'da yapacağı toplantıdan sonra altın ve dolar fiyatları nasıl ilerler, dolar düşerse gram altın fiyatı da düşer mi merak ediliyor. İşte 18 Kasım saat 11.00 itibariyle altın fiyatları...

Gram altın: 468 Lira

Çeyrek altın: 761 Lira

Cumhuriyet altını: 3.046 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.882 Lira

Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizinde artış beklerken, karar metninde de enflasyonla mücadele ve gelecek dönem para politikasına ilişkin mesajlara yer verileceğini tahmin ediyor.

Ekonomistler, TCMB'nin Naci Ağbal başkanlığında perşembe günü gerçekleştireceği ilk Para Politikası Kurulu toplantısının, son bir haftadır 'ekonomide yeni dönem' açıklamalarının en önemli sınaması olacağını belirtti.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar döviz kurundaki değişimlerle ve aşı haberleriyle aynı doğrultuda ilerliyor.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar döviz kurundaki değişimlerle ve aşı haberleriyle aynı doğrultuda ilerliyor.

Analistler, küresel ekonomilerde teşviklerin devam edeceği beklentisine karşın, yeni tip Kovid-19 aşısına ilişkin olumlu haber akışıyla altının ons fiyatında yön arayışının sürdüğünü söyledi.

Pfizer ve BioNTech'in aşısının ardından dün de Amerikan biyoteknoloji şirketi Moderna'nın Kovid-19'a karşı geliştirilen aşıyla ilgili açıklamaları sonrası altının ons fiyatı 1.865 dolara kadar geriledi. Moderna, hala süren çalışmalardan elde edilen ilk verinin, aşısının yüzde 95,4 etkili olduğunu ortaya koyduğunu açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın