Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat'ta Emir Sarıgül'e 'Habeş Maymunu' Göndermesi Yaptığı Söylenen Buket Aydın'dan Açıklama Geldi!

etiket 14 Şubat'ta Emir Sarıgül'e 'Habeş Maymunu' Göndermesi Yaptığı Söylenen Buket Aydın'dan Açıklama Geldi!

Buket Aydın'ın 14 Şubat'ta Instagram hikayesinden yaptığı 'Sevgililer Gününü kutluyorum. Gerekirse kuşu sevin, köpeği sevin, kediyi sevin… Karaktersiz habeş maymunlarını tepenize çıkarmayın' paylaşımı epey olay yaratmış ve bu sözleri Gülben Ergen ile birlikte olduğu söylenen eski aşkı Emir Sarıgül için söylediği iddia edilmişti. Bugün 2. Sayfa'da Müge ve Gülşen'in konuğu olan Buket Aydın'dan Sevgililer Günü paylaşımıyla ilgili ilk açıklama geldi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk böcekleri 14 Şubat'ta Instagram'da sevgilileriyle kalpli, balonlu paylaşımlar yaparken Buket Aydın'dan ilginç bir çıkış gelmişti; izlemiş miydiniz?

Aşk böcekleri 14 Şubat'ta Instagram'da sevgilileriyle kalpli, balonlu paylaşımlar yaparken Buket Aydın'dan ilginç bir çıkış gelmişti; izlemiş miydiniz?

Buket Aydın, adeta gönderme yaparcasına 'Sevgililer Gününü kutluyorum. Gerekirse kuşu sevin, köpeği sevin, kediyi sevin… Karaktersiz habeş maymunlarını tepenize çıkarmayın.' demiş ve herkesi şaşırtmıştı.

Hedefinde ise malumunuz Emir Sarıgül'ün olduğu söyleniyordu. 👇

Bu manidar göndermenin sebebi ise belliydi; Gülben Ergen!

Bu manidar göndermenin sebebi ise belliydi; Gülben Ergen!

Sibel Can'dan Buket Aydın'a, Buket Aydın'dan Sibel Can'a gitmekten sıkıldığı iddia edilen Emir Sarıgül'ün Gülben Ergen ile görüntülenmesi kafaları epey karıştırmıştı geçtiğimiz günlerde.

İşte bugün buna bir açıklık getirdi!

İşte bugün buna bir açıklık getirdi!

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Buket Aydın, sosyal medyada çok konuşulan paylaşımı hakkında konuştu. Kimseye gönderme yapmadığını belirten Aydın, 'İki gün önce bir tweet görmüştüm 'Artık ben de tipe bakacağım. Karakter diye diye habeş maymunlarını tepemize çıkardık.

Onlar da karaktersiz çıktılar' diye. Bu tweet çok beğenildi ve herkes buna çok güldü. Allah'ın yarattığı hiçbir canlıyı aşağılamak gibi bir niyetim yok. Habeş maymunları da çok tatlı. Herkesin kalpli böcekli paylaşımlarından gına geldi. Ben de sizin değerini bilmeyen insanlara değer vermeyin demek istedim. Kimseyi tipiyle yargılamak için söylemedim. Paylaşımın hedefinde de herhangi bir kişi yoktu. Kimse üstüne alınmasın. Bunu üzerine alan kişi habeş maymununa benzediğini kabul etmiş demektir. O da onun sorunu o zaman. Ben kimseyi hedef göstermedim. Sosyal medyada o benzetmeleri yapanlara sormak lazım' şeklinde konuştu.

İşte o anlar:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anlaşılan bu mevzu daha çok uzayacak!

Anlaşılan bu mevzu daha çok uzayacak!

Sizce?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
14
8
4
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombuss

Her şey yolunda giderken, şen şakrak takılırken iyiydi ama di mi? Kızım Ekrem Başkana bulaştığın gün kaydı zaten senin hayatın

Aykut Escobar

Siz böyle salak saçma herseyi haber yapmaktan vazgeçerseniz şayet hiç birsey uzayıp gitmez. Yeterki ünlü birisi AAA diye paylaşım yapsın. Ay şuna gönderme mi... Devamını Gör

Eylül kızı

Şuraya sadece "Buket Aydın haberi görmek istemiyoruz yaaaa "yazmak için tıkladım