Görüş Bildir
Haberler
13 Şubat'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 13 Şubat Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

13 Şubat'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 13 Şubat Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

Burçlar, insanların doğumu sırasında Güneş'in gökyüzünde hangi pozisyona sahip olduğunu gösteren bir sembolik ifadedir. 12 tane burç vardır. Burçlar tarihlere göre değişkenlik gösterir. Her ay gibi Şubat ayında doğanların da burcu sıkça aranır. Astrolojiye göre 13 Şubat tarihinde doğmuş olanlar özgür ruhlu ve doğuştan sanatçıdır. Peki 13 Şubat tarihinde doğan ünlüler kim, hangi burcun özelliklerini taşıyorlar? Sizin için o ünlülerin doğum tarihleri ve burçlarını derledik. İşte 13 Şubat'ta doğan ünlüler ve burçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer siz de burçlar konusunda meraklıysanız doğru yerindesiniz. Kişilik analizlerinin vazgeçilmezi olan burçlar sayesinde karşınızdaki kişinin genel özelliklerini bilmeniz mümkün. Astrolojiye ilgisi olan herkes, kendi burç özelliklerinin yanı sıra sevdikleri ünlülerin burç özelliklerini de araştırıyor. 13 Şubat doğumlu erkek ünlüler ve 13 Şubat doğumlu kadın ünlüler herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Şimdi sizlerle 13 Şubat tarihinde doğan ve kova burcu olan ünlüleri paylaşacağız.

Kova Burcu - 20 Ocak – 18 Şubat

Kova Burcu - 20 Ocak – 18 Şubat

Kimlerine göre aşırı zeki, kimilerine göre duygusuz, kimilerine göre de düpedüz deli oluyorlar. Kovalar, zodyağın en orijinal insanlarını çıkarıyor, şüphesiz!

Değişim hissinin baskın olduğu dönemde, 20 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında doğan kovalar, genellikle değişimi denetleyen Uranüs’ün etkisi altındadır. Özgür ruhlu kovalar, doğuştan sanatçıdır. Değişi yaratmak için motivasyonu yüksek, fütüristik, isyankar hatta bazen tuhaf olabilen kovalar, bu dünyaya bambaşka bir bakış açısıyla bakarlar. Kendi kurallarına göre yaşamayı seven bu burcun üyeleri, her konuda özgürlükçü ve yenilikçidir. Özgürlüğüne düşkün, arkadaş canlısı, karşısındakini sorgulamaya iten, meraklı olmalarının yanında kovalar bazen, bu karakter özellikleri nedeniyle inatçı ya da asi olmayı abartabilirler. Açık sözlü halleri kırıcı ya da fazla merakları onları şüpheci olmaya itebilir. Bir anda sinirlenip saman alevi gibi sönen bir öfkeye sahip olabilirler.

İşte ünlü kova burcu gerçekleri ve ünlüleri...

Kova Burcu Özellikleri;

Kova Burcu Özellikleri;
  • Grup: Hava/erkeksi/sabit, Pozitif

  • Yönetici Gezegen: Satürn, Uranüs

  • Renk: Koyu mavi, gece mavisi, yeşil

  • Uğurlu Taş: Yeşim

  • Şanslı Sayı: 4

  • Şanslı Gün: Pazar

  • Karşıt Burç: Aslan

  • Şehirler: Hamburg, Buenos Aires, Salszburg

  • Metal: Alüminyum

  • Çiçekler: Kardelen Çiçeği

  • Ağaçlar: Armut, şeftali, ayva

Kova Burcu Kadını

Kova Burcu Kadını

Özgürlükleri için savaş verirken en güzel aşkları yaşar ve evlilik dönemeçlerinden hızla dönerken, geride kalanları umursamazlar. Dost yanlısı yapılarıyla çevreleri çok kalabalıktır. Onlar aslında hem değişen hem de aynı kalabilen ender kişilerdir. Bir Kova kadınıyla yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir. Anne olmayı pek beceremezler. Çocuklarına daha küçük yaşlarda büyük gibi davrandıkları için, onların yeteneklerini çabuk keşfeder ve bir abla gibi onlarla ilgilenirler. Çocukları kova annelerini çok sever ve onların her anlattığı şeyi ilgiyle dinlerler. Yaşamın her türlü sürprizine açık kişilerdir. Konuşma tarzı pratik ve direk olup zaman kaybetmekten hoşlanmazlar. İyi bir eğitim almış ve bilgisini yerinde kullanan bir kişiliğe sahipse yaşamı oldukça keyifli algılarlar. Akademik kariyer yapmaya müsait bir zihin kapasiteleri vardır. Aşk yaşantısı karışık fakat isteklerinde sabittirler. Günün değişen koşullarına hızlı bir şekilde geçerler ve zevklerinde değişimler onları zorlamaz. Gerçek dostlarından asla vazgeçmezler Çocukluk anılarına bağlı ve hala bazı küçük eşyalarını korumakta ısrarcıdırlar.

Kova Burcu Erkeği

Kova Burcu Erkeği

Zeki ve akıllı kişilerdir. Yaşamı asla şakaya almazlar. Olayları akıllıca değerlendirdikleri için anlaşılması zor kişilerdir. Ne yapacakları ve nerede olacaklarını kestirmeleri çok zordur. Hiç kimsenin düşünmediği olayları yaşadıkları için de, çevreleriyle aralarında görünmez bir perde oluştururlar. Yaşama pratik bakarlar. Bulundukları ortamın çok ilerisinde düşünürler. Çevrelerinde beğenilen ve saygı duyulan kişilerdir. Olayları gerektiğinden daha hafife alıp, panik olmadıkları için, politik yaklaşımlar geliştirerek, kestirmeden sonuca ulaşırlar. İşler iyi giderken, her şey kontrolleri altındadır. Hayatlarında çelişkiye neden olan insanları görmezlikten gelirler. Cesaret ve rahatlıkları, bazen çizmeyi aşan sorunlara neden olur. Oyuncu yetenekleri çok gelişmiş olduğu için, bazen toplum karşısında da rol yapabilirler. Öğrenme kabiliyetleri çok yüksektir. Mükemmeliyetçi yapılarından dolayı, sert bir görünüm sergileseler de, zevkine ve konforuna düşkündürler. Temkinli, sağlamcı hatta kuşkucu yapıları onların başarıya gitmesindeki en büyük etkendir. Ayrıntılara çok önem verirler fakat yaşadığı duygusal kırıklıkları belli etmezler. Çocuklarla arası daima iyidir ve onlara anlatacak çok şeyleri vardır. İyi bir baba olmasına rağmen çocuklarının ayaklarını sağlam basması için, çoğu kez onları tek başlarına karar vermelerini ister.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mazhar Alanson - 13 Şubat 1950

Mazhar Alanson - 13 Şubat 1950

Almeda Abazi - 13 Şubat 1992

Almeda Abazi - 13 Şubat 1992

Gürbey İleri - 13 Şubat 1988

Gürbey İleri - 13 Şubat 1988

Sibel Alaş - 13 Şubat 1973

Sibel Alaş - 13 Şubat 1973

Nihat Doğan - 13 Şubat 1976

Nihat Doğan - 13 Şubat 1976
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diğer Tarihlerde Doğan Kova Burcu Ünlülerimiz

Diğer Tarihlerde Doğan Kova Burcu Ünlülerimiz

13 Şubat gününde doğmuş olanlar Kova burcudur. 22 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğmuş olan herkes Kova burcudur.

İşte Kova burcu olan bazı ünlüler...

Hande Soral - 2 Şubat 1987

Hande Soral - 2 Şubat 1987

Serdar Ortaç - 16 Şubat 1970

Serdar Ortaç - 16 Şubat 1970

Aysel Gürel - 7 Şubat 1929

Aysel Gürel - 7 Şubat 1929

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın