Görüş Bildir
Haberler
13 - 19 Kasım 2023 Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

etiket 13 - 19 Kasım 2023 Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

1311: Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır!

Her türlü büyük değişimde olduğu gibi, yeni bir şeyin olabilmesi için devam eden bir şeyin, dönüşmesi veya yok olması gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu durum rahatsız edici, üzücü veya korkutucu olabilir.

Bu durum rahatsız edici, üzücü veya korkutucu olabilir.

1311, kozmostan pek çok güvenceyle birlikte geliyor. Şu anda karşı karşıya olduğunuz değişiklikler, şu anda öyle hissetmese bile sizin en yüksek hayrınızadır. Kaygıyı bırakın. 

Çevrenizdeki değişiklikleri benimseyerek veya bunların sorumluluğunu üstlenerek, geleceği doğru kararlar alarak şekillendirebileceksiniz. 

Sadece oturup etrafınızdaki değişimleri kabul etmeyin. Değişikliklere kendinizi odaklayın ve ilerleyin.

Kişisel haftalık numeroskopunuz

Kişisel yıl numaranıza göre bu hafta için kişisel numeroloji tahmininizi almak için okumaya devam edin. Kişisel yıl numaranızı bilmiyorsanız aşağıdaki talimatları kullanarak hesaplayabilirsiniz…

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2023 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

Bunu çözmek gerçekten çok kolay:

2023 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli. 

İşte iki kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Bu hafta pek çok seçenekle karşı karşıyasınız. Bu, uyumu teşvik etme ve barışı koruma konusunda çok istekli olduğunuz anlamına gelir. Ne yaparsanız yapın, hayatınızda radikal bir değişiklik gerçekleşebilir.

Başkalarının hoşuna gitmese de sezgisel olarak doğru hissettiren seçeneği tercih edin. Siz sadece kendi hayatını yaşayın, başkalarının ne dediği önemli değil.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Güzel haberler bu hafta en önemli önceliğiniz olacak. Değişimin başladığını yaşayarak öğreneceksiniz. Kafanızı karıştırabilecek kişilere itibar etmeyin. Bu nedenle sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerden bilgi almak gerçekten iyi bir fikirdir.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Kasım sizin için güçlü bir 5. kişisel aydır ve kesinlikle değişimler sizi karşılıyor. Kendi değerlerinize sahip olmaktan vazgeçmemelisiniz. Birçok yeteneğe sahipsiniz kullanmalısınız. Bu hafta kişisel malî durumunuzda ve güvenliğinizde değişiklikler ile karşılaşa bilirsiniz temkini elden bırakmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu hafta sizin için sevgi dolu enerjiler ile dolu ve bu aynı zamanda içe dönük bir 7. kişisel haftadır; dolayısıyla var olanı korumayı tercih ettiğiniz için yaklaşan değişikliklerle mücadele edebilirsiniz. Ancak bu hafta başkalarından kaynaklanan enerjiler nedeniyle kendinizi huzursuz hissediyor olabilirsiniz, bu nedenle işlerinizi dikkatli yapmalısınız. 

Büyük bir adım atmadan önce küçük değişiklikler yapmanızda bir sakınca yoktur; cesaretinizi yavaş yavaş artırın.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Bu hafta sizin için tamamen yeni başlangıçlarla ilgili enerjiler söz konusu. Hayatınızı yaşama şeklinizde daha sabırlı olmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Değişimi kabulde olun bu sizi şaşırtmaz ya da zorlamaz.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Bu hafta yeni başlangıçlara büyük bir odaklanma göstereceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özellikle bu ay ve bu hafta, yaşamınızda büyük bir değişim sizleri karşılayabilir. Yolunuza çıkan değişimin güçlü enerjilerini kucaklayın. Onları kendi iyiliğiniz için şekillendirin; sorumluluğunu üstlenin. Bugünlerde kaderiniz şekillenirken seyirci kalmayın.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Gerçek, bu hafta sizin süper gücünüz olacak. Belki çok uzun zamandır sessizsiniz; belki şu ana kadar konuşmanız için doğru zaman değildi ya da belki de başkalarıyla paylaşmanız gereken bir şeyi yeni keşfettiniz. Şu ana kadar sessizliğinize ne sebep olduysa artık bunun sona ermesinin zamanı geldi. Yüksek sesle konuşun ve duyulmak için elinizden gelen her fırsatı değerlendirin.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Mevcut değişikliklerin neden gerekli olduğunu çoğu kişiden daha iyi anlıyorsunuz. Bu sizin için son derece sezgisel ve manevi enerjileri yüksek bir hafta çevrenizdeki değişimlerin sizi ruhunuzun misyonuyla nasıl daha uyumlu hale getirdiğini hissedebilirsiniz. Ancak değişimle mücadele eden veya ona karşı mücadele edenlerle tartışmalardan kaçınarak akışta kalın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Kesinlikle değişime hazırsınız! Rüyalarınızı, sezgilerinizi hafta boyunca dikkate alın ve bu hafta etrafınızdaki kaosu yönlendirmede liderliği ele alma şansınız çok yüksek. 

Düzeni ve sakinliği yeniden sağlayabilecek, değişim yaratan kişi olmak için cesaretinizi ortaya koyun.  

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0