Görüş Bildir
Haberler
12 Ünlü Sanatçının Burçlarına Göre Kişilikleri

12 Ünlü Sanatçının Burçlarına Göre Kişilikleri

Sinem Poyraz
01.06.2015 - 12:31 Son Güncelleme: 01.06.2015 - 17:14

1. Koç Burcu: Armağan Çağlayan

1. Koç Burcu: Armağan Çağlayan

Verdiği eşsiz ayarlarla tanınan Armağan Çağlayan'ın Koç burcu olmadığını düşünmek hata olurdu. Hareketli ve enerjik yapısıyla dikkat çeken Koç burçları, özgürlüğüne düşkün ve dikbaşlı olmasına rağmen dostlarına çok değer verir ve onlar için her şeyi yapar. Örneğin Bülent Ersoy'la yakın arkadaş olan Çağlayan, hem ona tatlı tatlı takılırken hem de her daim yanında olmak için hazır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Boğa Burcu: Demet Akalın

2. Boğa Burcu: Demet Akalın

Boğa burcu kadını, mağrur, gerçekçi ve otoriterdir. Hırslıdır ve düşlediği şeylere ulaşmak için var gücüyle çalışır. Demet Akalın da yaşam hikayesinin en başından bugüne kadar hep böyle davranmış. Anne olduktan hemen sonra yeni albümünü çıkarıp, konserlere başlayan Akalın, Boğa burcunun azim ve çalışkanlığını bünyesinde fazlasıyla bulunduruyor.

3. İkizler Burcu: Kenan Doğulu

3. İkizler Burcu: Kenan Doğulu

İkizler erkekleri, her zaman kibar, zeki ve konuşkan yapısıyla dikkat çekerler. Şanslı bir burç olan ikizler, insanlar tarafından dinlenen ve karşı tarafın dikkatini çeken insanlardır. Kenan Doğulu da uzun yıllardır müzik piyasasındaki başarısıyla anılan bir İkizler burcu olarak, dinleyicileri tarafından her zaman nazik bir insan olarak görülmüş ve oldukça sevilmiştir.

4. Yengeç Burcu: Barbaros Şansal

4. Yengeç Burcu: Barbaros Şansal

Yengeçlerin keskin ve pratik bir zekaları vardır. Analiz yetenekleri oldukça gelişmiş Yengeçler, olayları kolaylıkla çözümleyebilirler. Barbaros Şansal da hazırcevaplığıyla keskin ve pratik zekasını gösteriyor. Her zaman yaptıklarının arkasında duran Şansal da yengeç burcunun dürüstlüğünü üzerinde taşıyor.

5. Aslan Burcu: Metin Arolat

5. Aslan Burcu: Metin Arolat

Aslan erkekleri, ılımlı ve sevecen olmalarının yanında, oldukça zeki erkeklerdir. Gezmeyi, eğlenmeyi, rahatlığı ve lüksü çok seven Aslanlar, dost ortamlarının vazgeçilmezleridir. Unutulmaz yoğurtlu klibiyle de cesur ve eğlenmeyi seven tarzı, müzik tarihine damgasını vurmuştur.

6. Başak Burcu: Gülben Ergen

6. Başak Burcu: Gülben Ergen

Başak burcu kadınları, sorumluluk sahibi ve idealist olmalarıyla tanınırlar. Gülben Ergen de bu tanımın içini tam olarak dolduruyor. Her zaman çalışkan ve azimli olan Başaklar, kolayca da kırılabilir. Kalpleri bir pamuk kadar hassas olan Başaklara örnek Gülben Ergen de zaman zaman oldukça büyük kırgınlıklar yaşamış olsa da her daim güler yüzünü eksik etmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Terazi Burcu: Burcu Esmersoy

7. Terazi Burcu: Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy, neredeyse Terazi burcu olmak için doğmuş bir kadın. Güzel, cazibeli, yaşam dolu ve uyumlu yapısıyla gerçek bir Terazi. Kendine has bir tarzı olan Teraziler, modayı takip etmek yerine kendi modalarını yaratırlar. Her zaman neşeli fakat aynı zamanda duygusal olan Terazi kadınları, karşı konulmaz çekicilikleriyle kendilerinden söz ettirir.

8. Akrep Burcu: Berrak Tüzünataç

8. Akrep Burcu: Berrak Tüzünataç

Akrep burcu kadınları, hırslı, akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. Alçakgönüllü ve yumuşak başlı görünse de oldukça gururlu ve kibirlidirler de. Berrak Tüzünataç da kendinden emin ve iddialı duruşuyla tam bir Akrep kadını. Cesur ve başarısızlığı kabul etmeyen yapısıyla da burcunun kadını olduğunu kanıtlıyor.

9. Yay Burcu: Tuba Ünsal

9. Yay Burcu: Tuba Ünsal

Yay burcu kadını asla tek başına cazibeli değildir; bunun yanında esprili, sevimli ve birikimlidir. Seyahati, yeni yerler görmeyi ve sosyalleşmeyi oldukça seven Yaylara en güzel örnek de Tuba Ünsal'dır. Çocuklarına düşkün olan Yayların temsilcisi sayılabilecek Tuba Ünsal da çocuklarıyla oldukça yakın ve tatlı bir ilişkiye sahip.

10. Oğlak Burcu: Mert Fırat

10. Oğlak Burcu: Mert Fırat

Oğlak burcu erkeği öncelikle çalışkanlığı ve disipliniyle tanınır. 34 yıllık hayatına 4 senaryo ve 19 film sığdıran Mert Fırat da tam bir Oğlak burcudur. Duygularını hemen belli etmeyen Oğlak erkekleri, dışarıdan oldukça soğukkanlı gözükür. Mert Fırat'ın da karizmatik ve sakin yakışıklılığı, Oğlak burcu karakterinden gelmekte.

11. Kova Burcu: Atilla Taş

11. Kova Burcu: Atilla Taş

Kova kesinlikle özgürlüğüne düşkündür ve zor anlaşılan bir kişiliğe sahiptir. Hoş ve neşeli kişiliğiyle toplumda her zamman sevilir ve dikkat çeker. Atilla Taş da tam bu tanımlara uyan bir Kova burcu erkeği. Asla azla yetinmeyi sevmeyen Kovalar, haklarını almak için sonuna kadar savaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Balık Burcu: Murat Boz

12. Balık Burcu: Murat Boz

Balık burcu erkekleri nazik, iyimser ve hayalperesttir. Başarılarını da bu hayalperestliklerine borçludurlar. Art niyetli olmayıp, insanlara kolayca güvenen Balıklara en güzel örneklerden biri de kibarlığı ve iyi niyetliliği ile tanınan Murat Boz'dur. Aşık olmayı da sanatı da oldukça sever ve her ikisine de eğilimlidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
130
60
27
20
19
18