Görüş Bildir
Haberler
12 Burca Göre Ev Dekorasyonu Rehberi

etiket 12 Burca Göre Ev Dekorasyonu Rehberi

Guru
27.05.2015 - 14:40 Son Güncelleme: 02.06.2015 - 22:23

Burçlar karakterleri ne kadar etkiliyorsa, zevklerimizde de gözle görülür bir fark yaratabilirler. Gezegenlerin doğduğumuzdaki dizilimi, güneşin açısı ve daha birçok astrolojik olay sığınacak tek limanımız olan evimizin dekorasyonunu nasıl etkileyebilir? İşte böyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Yalnız kalmaktan hoşlanan lider Koç burçları için rahatlık her şeyden önemlidir. Bu yüzden evlerinde yer alan odalarda minimal mobilyalar tercih etseler bile bolca alan bırakmaktan yanadırlar. Dekorasyonda kırmızı ve bordo rengi tercih eden Koçlar'ın favori odalarıysa yatak odası ve çalışma odasıdır.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Boğalar adeta dekorasyon için yaratılmışlardır. Klasik ve Amerikan tarzdan hoşlanan Boğalar rahatlarına düşkün oldukları için onları yormayacak doğal ve mavi tonlardaki renkleri seçerler. Uyku onlar için olmazsa olmazdır, bu yüzden rahat bir yatağa servet harcayabilirler. Favori odaları da yatak odasıyla, büyük ve rahat bir koltuğa sahip oturma odalarıdır.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Tasarım ve yaratıcılık konusunda adeta gurme olan İkizler'in bu özelliği hareketi çok sevmesine de bağlanabilir. Evlerinde insan ağırlamaya meraklı olan İkizler için eşyaları hafif ve taşınabilir olmalıdır çünkü durmadan dekor değiştirmeye meraklılardır. En sevdikleri oda olan oturma odasını ise turuncu, sarı ve bunlar gibi canlı renklerle döşemekten keyif duyarlar.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Evcilliğiyle nam salmış Yengeçler için ev, kendilerini ve sevdiklerini dış dünyanın tehlikelerinden korudukları en güvenilir yerdir. Oturma odalarındaki devasa rahat kanepeler, retro biblolar ve yumuşak battaniyeler vazgeçilmezleridir. Dekorasyonda en fazla tercih ettikleri renkler, rahatlığın temsilcisi mavi veya yeşildir. Favori odalarıysa yatak odası görünümlü oturma odalarıdır.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu
lilieslattesandlace.files.wordpress.com

İşte ihtişam ve gösterişin temsilcisi o burç! Aslanlar için mobilyaları birer hazinedir ve onları sergilemekten gurur duyarlar. Sadece kendi evlerinde olan aksesuarlara sahip olmak istedikleri için ev dekorasyonuna para harcamaktan çekinmezler. Tezat renkleri altın rengiyle bir araya getirmeye bayılırlar. En sevdikleri odaları büyük bir şatafatla döşedikleri yatak odalarıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Mükemmelliyetçi bir başka burç olan Başak için doğayla iç içe olmak çok önemlidir. Varsa evlerinin bahçe veya terasını dekore etmekten büyük bir keyif alırlar. Yoksa da salon veya oturma odalarına doğal esintiler yerleştirirler. Sadelikten yana olan Başaklar için bej ve gri tonlar vazgeçilmezdir. Etrafındaki insanlara yemek yapmaya bayıldıkları için favori odaları mutfak veya misafir ağırladıkları teraslarıdır.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Ev dekorasyonunda desen ve renk kontrastı yaratmaya bayılan Teraziler için desenler çok önemlidir. Otantik ya da klasik asla fark etmez; yeter ki sadeliğin yerine hareket gelebilsin. Yüksek aydınlatmaya sahip abarjurlar ve farklı kontrastlara sahip resimler salonlarında yer alır. Vazgeçemedikleri renkler pastel ve pembe tonlarıyken, çıkmak istemedikleri odalar ise salonları ve mutfaklarıdır.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Akrepler için aydınlık bir ambiyans her şeydir. Onların evleri herkesinkinden daha özel olur ama önem verdikleri en büyük şey kendilerine ait yerlerin her zaman temiz ve düzenli görünmesi gerekliliğidir. Siyah, beyaz ya da bu ikilinin tezatı Akrepler'in evlerini ele geçirmiştir. Çıkmak istemedikleri odalarıysa kendilerine dönebildikleri yer olan yatak odalarıdır.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

En özgürlükçü ve gezgin burç olan Yay, bu özelliğini ev dekorasyonuna da yansıtır. Bir yandan otantik çizgiler, bir yandan modernizmin temsilcisi avizeler salonlarına renk katar. Büyük rahat yastıklarda uzanarak seyahatlerini düşünmeye bayılırlar. Gezgin ruhlarını yansıtan turkuaz ve mavi renkler dekorasyonlarında yer alır. Misafiri çok seven Yay burcu temsilcilerinin en sevdiği odaları salonlarıdır.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Modernlikten ve minimalizmden pek haz etmeyen Oğlak burçları, hayatın her alanında olduğu gibi ev dekorasyonu konusunda da gelenekselcilerdir. Kendi kendilerine zaman geçirmeye bayılan Oğlaklar'ın evlerinin bir köşesinde mutlaka özel hobilerine dair bir köşe bulunur. Siyah ve toprak tonları bu burcun evinde göz çarparken; yatak veya hobi odaları evlerinde en sevdikleri yerlerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

En modern burç olan Kova burcu için salonlarının modern izler taşıması çok önemlidir. Farklı heykeller ve değişik bitkiler onların odalarına girer girmez göze çarpar. Teknoloji hastası olan Kovalar, evlerinde metalik gri ve beyaz renklerini yoğun olarak kullanırlar. Onlar için favori odaları diye bir şey yoktur çünkü her odalarına ayrı ayrı değer verirler.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Geldik en romantik burca. Balık burçlarının salonları sizi değişik tablolar, mumlar ve farklı kokularla karşılar. Kendilerini daha huzurlu ve mutlu hissetmek için yumuşak,rahat ve dinlendirici pembe tonlarını kullanırlar. Yatak odaları ve mutfaklarına sığınmayı pek severler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
302
128
114
50
18
16
14