Görüş Bildir
Haberler
12 Aralık 2023 Yeni Ay'ın Burçlara Etkileri

etiket 12 Aralık 2023 Yeni Ay'ın Burçlara Etkileri

Bu içeriğimizde 12 Aralık 2023 Yeni Ay'ın burçlara etkilerinden bahsedeceğiz.

Bu içeriğimizde 12 Aralık 2023 Yeni Ay'ın burçlara etkilerinden bahsedeceğiz.

Koç

12 Aralık 2023 Yeni Ayı yoğun duyguları ortaya çıkartacak yeni arayışlar sizleri içine çekecek iş hayatınızda tartışmalardan kaçınmalı, keskin kararlar almamalısınız. İletişim gezegeni Merkür gerilemesiyle ilgili ciddi sorunlar ile uğraşmak istemiyorsanız, 13 Aralık ile 1 Ocak arasında büyük kararlar almamaya gayret gösterin.

Boğa

12 Aralık 2023 Yeni Ayı karmik enerjileri dönüştürüp özgürleştirecek sizleri, karşınıza çıkacak gelişmeler önemli kararlar almanızı zincirlerinizi kırmayı sağlayacak sizlere. Kilitler açılıyor, iş hayatınızda özel hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor akışta kalın.

İkizler

12 Aralık 2023 Yeni Ayı ile iş hayatınızda keskin kararlar çıkışlardan uzak durmalısınız; özür dilemeniz gereken kişiler ile iletişime geçin. Finansal konularda risk almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise anlık duygular ile hareket ettiğinizde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz dikkatli davranın.

Yengeç

12 Aralık 2023 Yeni Ayı size pek çok öğretecek enerjiler ile dolu. İş hayatınızda kimse ile inatlaşmamalı ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise sağ duyu şefkat size mutluluk ve sevgi olarak geri dönecek sabır göstermeye özen gösterin.

Aslan

12 Aralık 2023 Yeni Ayı duygularınızı önemseyerek hareket etmelisiniz. İş hayatınızda uyarıları dikkate alın ve kendinizi geliştirmeye odaklanın. Özel yaşamınızda keşkeler kalbinize mızrak gibi saplanıp kalsın istemiyorsanız eğer hareke geçmek için yeni ayın enerjisini kullanın.

Başak

12 Aralık 2023 Yeni Ayı, yeni ayı ile kırgınlıklarınızın kırdıklarınızın üzerinde düşüneceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Hayatınızı bir sonraki seviyeye taşımayı istiyorsanız iş ve özel yaşamınızda yapmanız gerekenleri şifalandırmak için gayret göstermeli küçük detaylara takılıp kalmamalısınız.

Terazi

12 Aralık 2023 Yeni Ayı, her konuda dengeyi korumanız adına cesaretli kılacak sizleri. Merkür gerilemesi yeni aya eşlik ederken olası yanlış anlaşılma ve iletişim sorunlarına dikkat edin. Özel yaşamınızda ise kontrollü davranın bir kemik iki kere aynı yerden kırılmaz.

Akrep

12 Aralık 2023 Yeni Ayı ile geçmişteki finansal kararlar üzerinde düşünmeniz ve şu anki durum için daha tedbirli davranmanız gerekli. Aynı hataları tekrar etmeyin. Haklarınıza sahip çıkarak tedbirli davranın. Özel hayatınızda öz veri sırası sizde sorumluluk alın sevginizi ifade edin.

Yay

12 Aralık 2023 Yeni Ayı, bu da yeni bir başlangıç için gökyüzü arındırıp güçlendiriyor sizleri. İş hayatınızda sorumluluk almalı Merkür durağan seyrinin başlayacağının bilinci ile anlaşma ve sözleşmelerinizde dikkati elden bırakmamalısınız.

Oğlak

12 Aralık 2023 Yeni Ayı Oğlaklar olumlu bir dönüşüm kariyer iş ve özel yaşamınızda sizleri karşılıyor. Akışta kalın ve elinize geçen bilgileri doğru hamleler ile başarmak özgürleşmek için akıllıca değerlendirin. Sağlığınızın da şifalandığı bu günlerde kendinize gereken önemi vermelisiniz.

Kova

12 Aralık 2023 Yeni Ayı ancak yeni ile ailevi konularda gerginlikler sizleri yordu. Noktalamanız gereken ilişkileri sürdürmekte ısrar edersiniz kendinize zarar verirsiniz. İş ve özel yaşamınızda yeni ay enerjisi ile sorunları çözmek için adım atın ve doğruluğundan emin olduğunuz her konuda mücadele edin.

Balık

12 Aralık 2023 Yeni Ayı, 2024 için hedeflerinizi yapılandırmanız için destekliyor sizleri. Sizi başarısız kılan olayları gözden geçirin özel yaşamınızda şans sizden yana başlamak için atacağınız her adım mutluluğa giden yolda büyük gelişmelerin teminatı olacak sizler için.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam