Görüş Bildir
Haberler
11 Yıldır Eşini Aldatan Adamın Dudak Uçuklatan Açıklamaları: Aldatıldığınızın Gizli İşareti Olan 7 Durum

11 Yıldır Eşini Aldatan Adamın Dudak Uçuklatan Açıklamaları: Aldatıldığınızın Gizli İşareti Olan 7 Durum

Gülbeyaz
12.11.2023 - 08:01

Geçtiğimiz günlerde, eşini aldatan bir adamın, kadınlara eşlerinin bir ilişkisi olup olmadığını anlamalarına yardımcı olacak yedi işareti anlattığı bir röportajı yayınlandı. Kimliğini 'Dark Horse' takma adının arkasına saklamayı tercih eden 40 yaşındaki İngiliz üç çocuk babası, 11 yıllık evliliğinin tamamında eşini aldattığını söyledi ve eşinin bundan habersiz olduğunu belirtti. Bu listeyi 'İhanetin 7 büyük işareti' olarak adlandırabiliriz diye düşünüyoruz. Aldatan biri neler yapar? Gelin aldatan bir erkeğin yaptığı şeyleri anlattığı taktiklere tek tek bakalım...

Kaynak: https://nypost.com/2023/10/13/ive-che...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dark horse 11 yıldır eşini aldatıyor.

Dark horse 11 yıldır eşini aldatıyor.

Eşine 11 yıldır sadık olmayan bir adam, eşlerinin bir ilişkisi olup olmadığını anlamalarına yardımcı olacak yedi işareti anlattı. 'Dark Horse' takma adını kullanan bu 40 yaşındaki İngiliz adam eşinin her şeyden habersiz olduğunu ancak belirgin davranışları fark edebileceğini kabul ediyor. 

'Gerçek şu ki, hepimiz belirtiler bırakıyoruz.' diye itiraf etti. Peki ihanetin 7 büyük işareti ne?

1. Teknolojik cihazlarını sizden saklar.

1. Teknolojik cihazlarını sizden saklar.

Dark Horse, eşini aldatan bir erkeğin kesinlikle diğer sevgilisi veya sevgilileriyle bir telefon veya dizüstü bilgisayar aracılığıyla iletişim kurduğu için bir 'teknolojik iz' bırakacağını söylüyor. 

Aldatan bir eş aniden telefonunu veya bilgisayarını olağanüstü derecede korumaya başlayacaktır.

2. Birdenbire işkolik olmuştur.

2. Birdenbire işkolik olmuştur.

İkinci olarak, Dark Horse, erkeklerin 'iş projesi' bahanesi altında sürekli dışarıda olması durumunda kadınların şüphelenmesi gerektiğini söylüyor.

“Daha geniş bağlamı düşünmek esas. Gerçekten önemli bir iş projesi var mı? Son zamanlarda işini veya rolünü değiştirdin mi? bu tarz sorular sormalısınız. Bu şekilde tutarsızlıkları görebilirsiniz.'

3. Cinsel isteği sebepsiz yere azalmıştır.

3. Cinsel isteği sebepsiz yere azalmıştır.

Tek başına bu bir erkeğin aldatıyor olduğunu göstermeyebilir, ancak Dark Horse, erkeğin eşinden sapmış olma olasılığının önemli ölçüde cinsel istek azalması ile doğru orantıda olduğunu söylüyor. 

'Belirtmek gerekir ki, stres, sağlık sorunları veya depresyon gibi birçok faktör cinsel yakınlığı etkileyebilir. Ancak bu cinsel yakınlıktaki değişiklikler, diğer şüpheli işaretlerle birlikte geldiğinde, daha farklı anlamlara çıkar.'

4. İlişkiniz için önemi olan günleri unutuyordur.

4. İlişkiniz için önemi olan günleri unutuyordur.

Öte yandan, doğum gününüz veya yıldönümünüz gibi önemli tarihleri unutmak eşinizin sizden uzaklaşıp başka birine yöneliyor olabileceğinin başka önemli işaretlerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Banka hareketleri geçmişini sizden gizliyordur.

5. Banka hareketleri geçmişini sizden gizliyordur.

Bir başka şüpheli işaret de finansal meselelerle ilgili. Dark Horse, yasak bir ilişkinin kanıtlarının sıklıkla banka ekstrelerinde görülebileceğini belirtiyor.

'Birçok aldatan kişi harcamalarını gizlemek için kendi bireysel kredi kartlarını kullanabilirken ek kart çıkartmış da olabilir. Bazen bu harcamalar ortak hesaplarımıza da düşüyordu. Ama eşim anlamıyordu.'

6. Uydurduğu yalanlar birbiri ile uyuşmamaya başlar.

6. Uydurduğu yalanlar birbiri ile uyuşmamaya başlar.

Dark Horse, dikkatli kadınlara, partnerlerinin hikayelerindeki beyaz yalanları ve tutarsızlıkları gözetlemeleri konusunda uyarıda bulunuyor.

'Eğer eşinizin bir hikayeyi sürdürmekte zorlandığını, bir hikayenin detaylarını sık sık değiştirdiğini veya tutarsızlıklarla karşı karşıya kaldığında savunmacı bir tutum sergilediğini fark ederseniz, üzgünüm hanımlar ama yüzeyin altında daha fazlası vardır.'

7. Durup dururken özür dilemeye başlar.

Son olarak, Dark Horse kadınlara, eğer partnerleri birdenbire her şey için özür dilerse dikkatli olmalarını öneriyor. Ona göre bu, bir erkeğin aldatmış olduğunun ve davranışlarından dolayı pişmanlık duyduğunun belirgin bir işareti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serhat k

ahahah bunları caktirmayan profesyoneller yok sanki😃

nezes

7. madde disindakilerin hepsi tahmin edilebilir zaten. Ama 7. madde kritik