Görüş Bildir
Haberler
11 Kasım Dolar ve Euro Kurunda Son Durum Ne... Euro ve Dolar Kaç Tl..

11 Kasım Dolar ve Euro Kurunda Son Durum Ne... Euro ve Dolar Kaç Tl..

Buse
11.11.2020 - 17:44

Türkiye eski bakan Berat Albayrak'ın istifası ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ağbal ve Lütfi Elvan'ın göreve başlamasıyla piyasa göstergelerinde yaşanan seyir doğru yolda olduğumuzu gösteriyor' sözlerinin ardından dolar/TL 7.83 seviyesine kadar çekildi. Türk Lirası euro karşısında yüzde 3'ün üzerinde değer kazandı. Dolar an itibariyle 7.88, Euro ise 9.27 liradan işlem görüyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Piyasalarda bugün cari açık verileri ve ekonomi bürokrasisinde yaşanabilecek olası değişiklikler ile politika adımları izleniyor. Yönetimdeki görev değişimleri ve ABD'de Biden etkisi ekonomide ne gibi etkileri olacak merak ediliyor.

Dolar 11 Kasım Çarşamba günü, saat 15.30 itibariyle 7.94, Euro ise 9.34 liradan başladı

Piyasalarda ilk umutlu beklenti 19 Kasım'da yapılacak PPK toplantısında alınacak kararlara yönelik.

Piyasalarda ilk umutlu beklenti 19 Kasım'da yapılacak PPK toplantısında alınacak kararlara yönelik.

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal ilk açıklamasında fiyat istikrarı için tüm araçların kararlılıkla kullanılacağına dikkat çekerken 19 Kasım'daki PPK'ya kadar mevcut durumun gözden geçirileceğini; oluşacak veri ve değerlendirmelerle gerekli politika kararlarının alınacağını belirtmişti.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ise vergi düzenlemeleri başta olmak üzere mevzuatta öngörülebilirliğin artırılması ve bu sayede yatırım ortamının hem yerli hem de uluslararası girişimciler açısından her bakımdan iyileştirilmesi için gerekli adımlar, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere ilgili tüm taraflarla iş birliği halinde atılacak adımları belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın