Görüş Bildir
Haberler
11-17 Aralık 2023 Haftalık Burç Yorumları

etiket 11-17 Aralık 2023 Haftalık Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
10.12.2023 - 22:26 Son Güncelleme: 07.01.2024 - 12:04

13 Aralık'ta Merkür gerilemeye başlıyor. Daha zorlu gezegen geçişleri arasında, eğer izin verirsek, Merkür gerilemesi her birimiz için bir hediyedir.  Merkür R Durağan seyrinde son 9 aydır yaşadıklarımız üzerine düşünmemiz gerektiğini vurgulamakta kendimize dur demeli değerlendirme yapmamızı ve yeni yıla özgürleşmiş ve arınmış bir şekilde yelken açabilmemiz için ele alınması gereken temaları ve konuları yeniden gözden geçirmemizi vurguluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Gökyüzü bu hafta, sizleri uzun vadeli hedefleriyle uyumlu hale getirmeye teşvik ediyor. Yeni fırsatlar ortaya çıktıkça içgüdülerinize güvenin. İşbirliği çabaları başarıyı getirir, bu nedenle ortaklıklara açık olun. Özellikle beklenmedik değişikliklerle karşı karşıya kaldığınızda esnekliği benimseyin. Dinamik enerjiniz ve coşkunuz, zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Kalıcı bağlantılar için hem kişisel hem de profesyonel ilişkileri güçlendirmeye odaklanın. Girişkenliğinizi anlayışla dengelemek liderlik becerilerinizi geliştirecektir. Unutmayın, evren uyum sağlayanları ve büyüyenleri destekler.

Boğa 

Bu hafta,  kişisel bakım ön planda sizler için. Hem fiziksel hem de duygusal sağlığınıza dikkat edin. Genel dengenize katkıda bulunacak olumlu alışkanlıklar edinin. Finansal kararlar, dikkatli olmanız gereken enerjiler söz konusu. Bu nedenle içgüdülerinize güvenin ve gerekirse akıllıca tavsiyeler alın. İstikrarınız ve güvenilirliğiniz parlıyor, hayranlık ve destek çekiyor. Kişisel gelişim için değişim ve dönüşümü kucaklayın. Değerlerinizi düşünün ve eylemlerinizle uyumlu olduklarından emin olun. Bu hafta gelecekteki başarı için sağlam bir temel oluşturmak için bir fırsattır. Boğa burcu, aşkta bu hafta istikrar sizden yana. 

İkizler

Bu hafta sizler için iletişim çok önemli. Kendinizi açıkça ifade edin ve hatalarınızı telafi etmeye odaklanın. Zorlukların üstesinden gelmek ve değişen koşullara uyum sağlamak için sakin kalmalısınız. İletişim yeteneğiniz parlayarak yenilikçi çözümler bulmanızı sağlar işle ilgili konularda. İlişkilerde değişimler yaşanabilir, gelişmelere açık yüreklilikle yaklaşın. Gökyüzü, bu hafta sizi sözlerinizin ve fikirlerinizin gücünü kucaklamaya teşvik ediyor. İkizler burcu, aşk ve iletişim bu hafta iç içe geçiyor. Duygusal bağları derinleştirmek için düşüncelerinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade edin.

Yengeç

Yengeç

Bu hafta finansal konular ön plana çıkıyor. Kaynaklarınızı değerlendirin ve uzun vadeli istikrar için stratejik kararlar alın. Kişisel ve mesleki gelişime yol açacağı için değişim ve dönüşümü kucaklayın. Zorlukların üstesinden gelmenizde size rehberlik etmesi için sezginize güvenin. Bu, hedeflerinizi yeniden değerlendirmenin ve onları gelişen değerlerinizle uyumlu hale getirmenin zamanıdır. Sevdiklerinize duygularınızı açıkça ifade ederek sorunları aşın. Bu dönemde esneklik ve zarafetle ilerlerken olumlu değişiklikler sizi bekliyor. 

Aslan

Aslan burcu, bu hafta kişisel hedeflerinize odaklanın. Meslek hayatınızda,  büyüme fırsatlarını artırmak için işbirliğini benimseyin. Yeni deneyimlere açık olun ve yaratıcılığınızın size yol göstermesine izin verin. Aşk hayatınızda başkalarına değil kalbinize güvenerek hareket ettiğinizde doğru kararlar alabilecek pişmanlıklarınızı sevgi ile iyileştirebileceksiniz. Harekete geçmek için içgüdülerinize güvenin. 

Başak 

Hafta boyunca, sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirin ve onların ihtiyaçlarına duyarlı olun. Hem kişisel hem de profesyonel alanlarda ortak hedeflere ulaşmak için ekip çalışmasına odaklanın. Hayatınızın her alanında dengeyi benimseyin ve tükenmişliğe karşı gereğinden fazla sorumluluk almamaya odaklanın. Karar vermede size yol göstermesi için sezginize güvenin. Bu hafta kişisel gelişim ve kendini keşfetme zamanıdır, bu nedenle yeni deneyimlere açık olun. Evren, ilişkilerinizde ve kendi içinizde uyum yaratma çabalarınızı destekliyor.

Terazi

Terazi

Bu hafta iş ve kişisel yaşam arasındaki dengeyi bulun. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızı koruduğunuzdan emin olarak kişisel bakımınıza ve refahınıza öncelik verin. Özellikle finansal konularda akıllıca kararlar almak için sezgilerinize güvenin. Bu dönem sizi hem evde hem de işte uyumlu bir ortam yaratmaya teşvik eder. Hayata bütünsel bir yaklaşımı benimserken olumlu değişiklikler ufukta görünüyor. Hafta boyunca dinlemeyi bilmek ilişkilerde anlayışı geliştirip uyum ve ahengi getirecek sizlere. 

Akrep

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda profesyonel gelişim için yeni fırsatları getiriyor sizlere.  Zorlukların üstesinden gelmek ve değişen koşullara uyum sağlamak için dayanıklılığınıza güvenin. Bu dönüştürücü dönemde ilerlerken olumlu değişiklikler sizi bekliyor. Yoğunluğunuz ve kararlılığınız sizi başarıya taşıyacak.  Hedefleriniz üzerinde düşünün ve onları gelişen değerlerinizle yeniden yapılandırın. Sevdiklerinizle duygusal bağ kurarak ve duygularınızı açıkça ifade ederek aşk hayatınızı şifalandırın. Bu, kendini keşfetme ve güçlendirme zamanıdır. Sürece güvenin ve yolculuğu kucaklayın. Akrep burcu aşk bu hafta dönüştürücü ve yoğun bir enerjiye bürünüyor. Duygusal bağlar güçlendikçe mevcut ilişkiler de derinleşir. Arzularınızı tutku ve hassasiyetle ifade edin. 

Yay

Hafta boyunca, heyecan verici fırsatlar sizleri karşılıyor. Pozitif enerjiniz anlamlı bağlantıları FARK etmenizi sağlar ve kişisel ve profesyonel yaşamınızı geliştirir. Zorlukların üstesinden gelmenizde size rehberlik edecek içgüdülerinize güvenin ve yeni olasılıkları keşfetmekten çekinmeyin. Bu, kişisel ve entelektüel gelişimin zamanıdır. Coşkunuz ve iyimserliğiniz, heyecan verici deneyimler yaşatan manyetik bir aura yaratır. Yolunuza çıkan fırsatları kucaklayın ve kişisel genişleme yolculuğunun tadını çıkarın. AŞK hayatınızda ise yüzleşmeler olacak. Ortaya çıkan olaylara dikkat…

Oğlak

Oğlak

Duygusal iyiliğe odaklanın. Sevdiklerinizle bağlantı kurun ve duygularınızı açıkça ifade edin. Bu hafta tüm hedeflerinizi yeniden değerlendirmenizi ve bunların gelişen değerlerinizle uyumlu olmasını sağlamanızı teşvik eden enerjileri iyi değerlendirin. Özellikle kalple ilgili konularda karar vermede size rehberlik etmesi için sezgilerinize güvenin. Genel uyum için kişisel ve profesyonel yaşamınızı dengelemek çok önemlidir. Zorlukları zarafetle aşarken olumlu değişiklikler sizi bekliyor. Bu hafta, kendini düşünmek ve kalıcı mutluluk için bir temel oluşturmak için pek çok fırsat sizleri karşılıyor. 

Kova

Kova burcu, bu hafta yeniliği ve teknolojiyi kucaklayın. Yaratıcı fikirleri hayata geçirmek için benzer düşüncelere sahip kişilerle işbirliği yapın. Atılımlara ve başarıya yol açacağı için benzersiz bakış açınıza güvenin. Bu dönem sizi bireyselliğinizi ifade etmeye ve değişimi kucaklamaya teşvik eder. Zekânız ve ileri görüşlü yaklaşımınız hem kişisel hem de profesyonel alanda yeni kapılar açıyor. Alışılmadık fırsatlara açık olun ve mevcut duruma meydan okumaktan korkmayın. Bu hem kişisel hem de entelektüel olarak büyüme zamanıdır. Yenilikçi ruhunuz heyecan verici gelişmelere zemin hazırlıyor. Akışta kalın. 

Balık

İlişkilerde sezgilerinize güvenin. Sevdiklerinizle anlayışınızı derinleştirmek için onları dinlemeyi seçin. Bu hafta gökyüzü duygularınızı ifade etmeye ve sanatsal tarafınızla bağlantı kurmaya teşvik eder. Şefkatli doğanız ilişkilerinizi geliştirir ve etrafınızdakilere neşe getirir. Kararlarınızda size rehberlik edecek hayallerinizin ve sezgilerinizin gücüne güvenin. Bu uyumlu enerji, hayatınızın her noktasında istikrarı getirecek sizlere. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0