Görüş Bildir
Haberler
10. Yıl Marşı'nı Yasaklayan Bolu Milli Eğitim Müdürü: ‘10. Yıl Marşı mı Kaldı?’

etiket 10. Yıl Marşı'nı Yasaklayan Bolu Milli Eğitim Müdürü: ‘10. Yıl Marşı mı Kaldı?’

ATKN
17.06.2016 - 15:57 Son Güncelleme: 17.06.2016 - 15:59

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, okullarda 10. Yıl Marşı'nı yasakladı. 'Artık 10. Yıl Marşı mı kaldı?' diyen Cengiz, 2023'te 100. yıl marşını yazacaklarını söyledi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Bolu İl Milli Eğitim Müdür Yusuf Cengiz, dün Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan okul müdürleri toplantısında okullarda 10. Yıl Marşı'nın çalınmaması talimatını verdi. 

Yasak talimatının ardından Yusuf Cengiz, bugün Vali Aydın Baruş ile birlikte Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.

İlkokul öğrencilerinden oluşan mehter takımı karşıladı

İlkokul öğrencilerinden oluşan mehter takımı karşıladı

Okula gelişlerinde ilkokul öğrencilerinden oluşan mehter takımı tarafından karşılandı. Konuşmaların ardından törende okulun halk oyunları ekibi ve mehteran takımı gösteri yaptı.

Yasak kararını doğruladı: 'Artık 10. Yıl Marşı mı kaldı?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrencilerin karnelerini Vali Aydın Baruş ile birlikte veren Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, gazetecilerin sorusu üzerine 10. Yıl Marşı'nı yasaklama kararının doğru olduğunu söyledi. 

Cengiz, 'Okullarda 10. Yıl Marşı'nın çalınmamasını söyledim. Artık 10. Yıl Marşı mı kaldı? 2023'te 100. yıl marşını yazacağız' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
767
408
124
37
18
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

sonra neden istiklal mahkemeleri kuruldu neden bu kadar köpek asıldı !!!! az bile asmışlar bu siyasal islamcı köpeklerin nesli geçmeden dünyaya huzur yok

Arda Doğan

10. Yıl Marşı kalmadı ama ondan çok çok daha eski olan Mehter Marşı kaldı öylemi.Siz Cumhuriyet düşmanlarının kafasını anlamak zor.

monapizza

yalnız 100. yıl marşı hırsızlıkla,tecavüzle,çocuk gelinlerle yazılmıyor...

Asdf

Bu kadar güzel anlatılırdı.tebrikler