Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadar da Olmaz Dedirten 10 Trajikomik Olay

Bu Kadar da Olmaz Dedirten 10 Trajikomik Olay

ilkay inal
31.10.2014 - 14:40 Son Güncelleme: 04.11.2014 - 02:12

İlginç bir şekilde başlayıp sonlanmış, yüzünüzü güldürecek küçük olaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Filin gazabı

Hindistan'ın Assam eyaletinde, pirinç birası içip sarhoş olan 12 fil, 3 kişiyi ezerek öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.Resmi rakamlara göre, Assam eyaletinde son 5 yılda filler en az 150 kişiyi ezerek öldürdü.

2. Ne bulsa yiyen köpek

Konya'nın Karapınar İlçesin de ki bir bekçi köpeği, sahibinin cep telefonunu yuttu. Olay, köpeğin karnından telefon melodisi gelince anlaşıldı. Talihsiz telefon küçük ebatlarda olması nedeniyle dışkı yoluyla dışarı atıldı.

3. Her şakada bir ciddiyet

Jake Fen isimli Macar adam, eşini korkutmak için kendini asmış pozu verdi. Eve gelen es kocasını o halde görünce bayıldı. Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu. Topladıkları ile çıkarken Jake kadına bir tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü. Jake beraat etti.

4. Para hırsı

New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek, kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü.

5. Havuz partileri

1985'de New Orleanslı cankurtaranlar o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmayışını kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri çok ilginç bir biçimde boğuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok gülme

1975'de İngiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programı izlerken erkek yarım saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldü. Eşi, cenazeden sonra programın yapımcılarına bir mektup yazarak, kocasını hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettikleri için teşekkür etti.

7. Ferrarim olsa neye yarar

Belçika'da yaşayan Türk iş adamı Uğur C. Ferrari'sine LPG taktırmak isteyince 145 bin Euro'luk otomobili şirket tarafından elinden alındı.

8. Lunaparklarda eğlenmek

Diyarbakır'da Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar uçan sandalyelere biner ve mekanizmayı çalıştırırlar. Ancak sandalyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açılmasından dolayı durdurmak için şaltere ulaşamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar. Bu bekçilerden biri hayatını kaybetmiş, diğeri ise gördüğü uzun tedavilere rağmen eski sağlığına kavuşamamıştır.

9. Çok istikrarlı

1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

10. İsimlerinizi bir düşünün

Chevrolet yeni model arabası için 'Nova' ismini buldu ama sonra arabayı Latin Amerika'da satamayacakları anlaşıldı. Çünkü 'Nova' İspanyolca'da 'gitmez' anlamına geliyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
16
13
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın