Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sevgilinle En Benzer Özelliğiniz Ne?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sevgilinle En Benzer Özelliğiniz Ne?

Sevgilinle ya çok ortak yönün vardır ya da belki hiç yoktur. Peki ya bilmediğin benzer bir özelliğin varsa? Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Buluşma aktivitelerini genelde kim ayarlıyor?

4. Sevgilinle en çok tartıştığınız konu ne?

5. İlişkinizin türünü nasıl tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence o mu seni daha çok seviyor yoksa sen mi onu?

7. Senin için aşkın tanımı ne?

8. Sevgilinin sana karşı davranışları nasıl?

9. Sence sizi bir araya getiren şey ne oldu?

10. Son olarak eğer karşına daha iyi bir kişi çıksaydı onu terk eder miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinle Eğlence Anlayışınız Aynı!

Sevgilin de aynı sen gibi eğlenmeyi çok seviyor. Hayattan zevk almak ve sürekli yeni şeyler deneyimlemek ikiniz için de geçerli. Ortak eğlence anlayışınız sayesinde bir araya gelince aşırı eğleniyorsunuz. İnsanlar bu yüzden size gıptayla bakıyor ve belki biraz kıskanıyor da. İlişkinizin en güzel yanı ikinizin de sürekli hareket halinde olması ve yeniliklere açık olmak. Macera peşinde koşmayı seviyor, kimi zaman sınırlarınızı zorluyorsunuz. Sevgilin de senin onunla eğlenmene bayılıyor. Bu yüzden eğlenceli aktiviteler bulma konusunda birbirinizle yarışıyor bile olabilirsiniz. Bu dünyada bulunabilecek en güzel birlikteliğe sahipsiniz. Umarız bu eğlenceniz uzun yıllar sürer.

Sevgilinle Bencillik Konusunda Yarışıyorsunuz!

Sevgilinle aranızda derin bir tutku ve aşk ilişkisi var. İkiniz de birbirinizi deli gibi seviyorsunuz. Bu bazen kıskançlığa varıyor olsa da işin ucu hep tatlıya bağlanıyor. Nedeniyse aslında çok basit: İkiniz de en çok kendinizi seviyorsunuz. Bir ilişki içerisindesiniz fakat her iki taraf da önce 'ben' diyor. Kıskançlık ya da öfke krizleri aranızda sorun olsa bile bir süre sonra her iki taraf da umursamayıp kendi köşesine çekiliyor. Çünkü her ikinizin kafasında da öncelik 'ben'. Benlik duygusunun gelişmiş olması ilişkilerde çok önemlidir ancak bunun bencilliğe doğru varması ilişki yapısını temelden sarsabilir. Tarafların aynı ölçüde biz demesi ilişkinizi uzun ve sağlıklı yapabilir. Benzer özelliklere sahip olmak her zaman kolay değildir. Sizin ilişkinizin de 'challenge' olayı bu olsa gerek.

Sevgilinle Benzer Özelliğin Aşırı Mantıklı Olmak!

Sevgilinle aranda çok derin olmayan, yüzeysel bir ilişkin var. İlişkinizin temelinde duygusal kararlardan daha çok mantıkla verilen kararlar yer alıyor. Aranızda belli bir çekim olabilir ve birbirinize sevgi besleyebilirsiniz ancak bu ilişkide duygusal ve romantik anlar pek az. Her ikiniz de sanki duygularınızı bir bavula tıkıp dolabın köşesine atmış gibisiniz. Halbuki aşk en çok duygular serbest bırakıldığında güzel yaşanır. Siz sanki bu ilişkide biraz temkinli yaklaşıyorsunuz. Mantıklı hareket etmek güzeldir ama bu ilişkilerde her zaman işe yaramaz. İkiniz de ortak çabayla aşkınıza birazcık romantizm katabilirseniz fark edeceksiniz ki aslında çok daha başka benzer özellikleriniz ortaya çıkacak.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
13
9
8
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sevgilinle Eğlence Anlayışınız Aynı!

Sigurd

Sev mi gili

Pasif Kullanıcı

aynı'ymış. sevgili denen şey nasıl bişey :)