Görüş Bildir
Haberler
10 Maddede Doğal Bakım Ürünü Hindistan Cevizi Yağı

10 Maddede Doğal Bakım Ürünü Hindistan Cevizi Yağı

04.05.2015 - 23:12 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 19:48

Dünyada keşfedileli epey oldu, saçlarda yarattığı inanılmaz etkiler ve gerçekten işe yaradığına dair yorumlar sonunda bizim de kulağımıza fısıldandı. Herkes deli gibi onu aradı, stoklarda bulunamadı, yok sattı. Evet, organik Hindistan cevizi yağından bahsediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Hindistan cevizi yağının kalitesini belirleyen en önemli özelliklerden biri “soğuk sıkma” yöntemiyle elde edilmiş olması, kimyasal içermemesi.

2.

2.

Organik Hindistan cevizi yağı soğuk havada katıyken, belli bir ortam sıcaklığında kendi kendine eriyor. Yaz mevsiminde birden bire eriyen yağınız sizi endişelendirmesin.

3.

3.

Bu yağın tüm dünyada bu kadar popüler olmasının sebebi, kurumuş ve yıpranmış saçlarda kısa sürede gözle görülür bir iyileşme sağlaması.

4.

4.

Çoğumuz hasar görmüş saçlarımız için doğal yağlardan yardım alıyor. Fakat aslına bakarsanız saçın dokusuna nüfuz edebilen yağ sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Organik Hindistan cevizi yağı saç dokusuna işleyebilen nadir yağlardan.

5.

5.

Hindistan cevizi yağını saçlarınıza direkt uygulayabileceğiniz gibi, sevdiğiniz saç kremleriyle karıştırarak maske olarak da uygulayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Suya dayanıklı makyajınızı çıkarmak sizin için işkence haline geldiyse, bir de bu yağı deneyin. Makyajı nasıl çözdüğüne şaşıracaksınız.

7.

7.

Hindistan cevizi yağı cilt için de harika bir nemlendirici. Yüzünüze kullanmaya cesaret edemeseniz de vücudunuzun kuruyan bölgelerinde deneyin.

8.

8.

Çatlayan ve kuruyan dudaklarınız için lip balm yerine kullanın. Dudaklarınız nemlenecek, hem de bir sürü kimyasal yutmak zorunda kalmadan!

9.

9.

Bu yağı göz çevresinde aşırı kuruluk yaşayıp, göz kremi gibi kullanan bir kesim de mevcut.

10.

10.

Manikürünüzde de bu yağa yer verin. Sertleşen tırnak etlerinize yağı sürüp iyice yedirin. Tırnak etlerinizi kesmek zorunda kalmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın