Görüş Bildir
Haberler
1 Aralık Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

1 Aralık Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
01.12.2020 - 11:35

Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz kararının ardından altın fiyatlarındaki yükseliş yerini düşüş eğilimine bırakmıştı. Döviz kurlarına paralel olarak ilerleyen altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde ufak bir düşüş yaşadı. İç piyasada ise doların gün içerisinde yaşadığı geri çekilme gram altın fiyatlarındaki düşüşü hızlandırmıştı. Diğer yandan yeni yıla az bir vakit kalmasıyla birlikte Kovid-19 aşı haberlerinin güncellenmesi ons altın fiyatlarını dalgalandırıyor. Bugün ise altın fiyatlarındaki hafif yükselişle birlikte piyasaların yakından ettiği Kapalıçarşı'da son durum ne merak ediliyor. İşte 1 Aralık altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki yükselişle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Aşı haberleri sonrasında gelen altının onsundaki ciddi dalgalanma iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkilemişti. Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. Yeni aya yükselişle başlayan altın fiyatları piyasaları nasıl şekillendirecek araştırılıyor. Yaşanan gelişmeler sonucu altın fiyatları ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Gram altın: 452 Lira

Çeyrek altın: 735 Lira

Cumhuriyet altını: 2.940 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.789 Lira

Kovid-19 Aşı Haberleri Altın Fiyatlarını Etkilemeye Devam Ediyor.

Kovid-19 Aşı Haberleri Altın Fiyatlarını Etkilemeye Devam Ediyor.

Dolar endeksindeki geri çekilmeye karşın güç toplamakta başarılı olamayan altının ons fiyatı 1,800 doların altına geriledikten sonra zayıf bir tablo sergilemeye devam ediyor. 

ALTIN FİYATLARI İÇİN HER YÜKSELİŞ SATIŞ FIRSATI OLABİLİR

Uzmanlar altın fiyatlarının yeni bir çıkış yakalayacağını iddia ediyor. Aşı haberlerinin ons altını etkilemesiyle birlikte kurların uzun vadede tekrar dalgalanacağı ve yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. Uzmanlar aşı gelişmeleri konusunda Aralık ayının kritik olduğunu ifade ederken, pandemi sürecinde şimdiye kadar riskten kaçış için güvenli liman altın talebini artıran yatırımcıların son dönemde riskli varlıklara yöneldiğini bildiriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın