Görüş Bildir
Reklam
Reklam
10 İlginç ve Bir O Kadar da Komik Sigorta Hikayeleri
Sigorta ve kasko gibi kavramlar ilk başta kulağa çok ciddi geliyor değil mi? Ancak uygulamaya bakıldığında çok enteresan olaylara da gebe bir sektör olduğu görülebiliyor. Sigorta sektöründe gerçekten yaşanmış olan pek çok komik ve ilginç olaylar mevcut. Bilindiği üzere genellikle kişiler sahip oldukları eşyalar için sigorta güvencesine başvururlar. Bunlar da genellikle ev, araba gibi yüksek maliyetli varlıklardır. Fakat bunlar dışında çok enteresan konularda da insanların sigorta şirketlerinin kapısını çaldığı görülüyor. Sigorta sektöründe yaşanan en ilginç ve bir o kadar da komik 10 sigorta hikayesine beraber göz atmaya hazır mısınız?
Hayatında Neyi Sigortalatmalısın?
Hayat uzun bir yol. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. En iyisi başımıza bir şey gelmeden önlemler almak! Peki sen neyi sigortalatmalısın? Cevabı testin sonunda!
Reklam
Reklam
Sigortadan Para Almak İçin Buzu Yere Döküp Düşmüş Gibi Yapan Numaracı Adam
ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşanan olayda, bir kişi yerdeki buzlar yüzünden düşmüş numarası yaptı. Sigortadan para alabilmek için kendi elleriyle yere buz atan adam bir de düşmüş numarası yaparak insanları kandırabileceğini düşündü. Ancak o anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Reklam
Sürekli ve Zorunlu Deprem Sigortası: 'Uyarıya Cevap Vermeyenler, Otomatik Sigortalanacak'
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, düzenli ve sürekli zorunlu deprem sigortası yaptıranların oranının yüzde 2 seviyesinde olduğunu, ülke genelinde düzenli, süreklilik arz edecek şekilde deprem sigortası yaptırılması amacıyla Hazine olarak çalışma başlattıklarını söyledi. Şimşek sözlerine, mevcut poliçesini yenilemeyenlerin uyarılacağını, yapılan uyarıya cevap vermeyenlerin otomatik sigortalanacağını ve prim tahsilatının yapılması için mekanizma tesis edileceğini de ekledi. 
Zorunlu Trafik Sigortalarındaki Yüksek Prime Yeni Formül
Bir süredir tartışılan zorunlu trafik sigortalarındaki yüksek prim artışlarına ilişkin çözüm formülü bulundu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek yasal düzenlemeyi tamamladıklarını açıkladı. 'Yargıtay tarafından 2011'de kaldırılan kusur indirimi uygulamasını yeniden getiriyoruz' dedi.
Reklam