Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendinden Bahset Nasıl Bir Evde Yaşamanın Seni Mutlu Edeceğini Söyleyelim!

etiket Bize Kendinden Bahset Nasıl Bir Evde Yaşamanın Seni Mutlu Edeceğini Söyleyelim!

Farklı karakterler, farklı istekler, farklı ihtiyaçlar... Bu test bunlara bakarak seni nasıl bir evin mutlu edeceğini söylüyor.

Haydı bakalım, testi çöz ve sen de nasıl bir evin seni mutlu edeceğini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evli misin bekar mısın onu öğrenelim!

2. Peki senin için olmazsa olmaz bunlardan hangisi?

3. Evde geçirdiğin süreyi sorsak sana bir de?

4. Peki bu görsellerden hangisi sana hitap ediyor?

5. Şimdi de kendi evini kendin inşa edeceksin… Nereye inşa ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni gittikçe daha iyi tanıyoruz… O zaman bir de bunlardan hangisi en çok canını sıkar onu söyle!

7. Sona yaklaşıyoruz… Evinin giriş kapısı bunlardan hangisi olmalı?

8. Peki gelecek planların arasında çocuk yapmak var mı?

9. Ve son olarak… Bize en sevdiğin mevsimi söyle hadi!

Dağ evi çıktı!

Dağ evi çıktı!

Sen yeşilin, doğanın insanısın. Sürekli çiçeklerle, böceklerle, ağaçlarla iç içe olmak hiç değilse kafanı kaldırdığında yeşil bir manzara görmek istiyorsun karşında. Biraz nostaljik bir insansın. Şöyle şöminenin karşısında gözlüğünü takıp kahveni yudumlarken okuduğun kitaptan aldığın zevki başka bir şeyden almıyorsun. Şehir hayatının o kalabalık, yoğun ve insanı nefessiz bırakan kargaşasından ne kadar uzak olursan, o kadar iyi. Senin aradığın ev de işte tam olarak bu!

Rezidans çıktı!

Rezidans çıktı!

Sen kaliteden ödün vermeyen bir insansın. Hayatının her alanında yükseklerde olmayı tercih ediyorsun. Şöyle güzel bir terası olan bir rezidansta oturup manzaranın keyfini çıkarmak tam senlik. Senin aradığın ev işte tam olarak bu!

Müstakil villa çıktı!

Müstakil villa çıktı!

Hayatında ödün vermediğin bir şey varsa o da kesinlikle 'lüks'. Ailenle dostlarınla birlikte dilediğin gibi vakit geçirirken acaba komşular rahatsız olur mu gibi bir tasan olmasın istiyorsun.Şöyle şehir dışında ama merkeze de çok uzak olmayan manzaralı bir villa senin isteklerini birebir karşılar. Çocuklarının özgürce çimenlerde koşup yuvarlandığı böyle bir müstakil ev harika olmaz mı? Evet, işte senin evin de bu!

Stüdyo daire çıktı!

Stüdyo daire çıktı!

Sen ya bekar bir insansın ya da geçici olarak oturmak için bir ev arıyorsun. Eve zaten bi' yatmaya geliyorsun desek yanlış olmaz. Eğlenmeyi, arkadaşlarınla vakit geçirmeyi daha çok seviyorsun. Böyle evinin yeri de eğlence merkezlerine yakın, şehrin göbeğinde olsun istersin. Özgürlüğünden hiç ödün vermek istemiyorsun. Kimseye yok şu saatte şuradaydım, yok buradaydım gibisinden hesap vermek de istemiyorsun zaten. Kafan rahat olsun, karışanın edenin olmasın istiyorsun.

Site evi çıktı!

Site evi çıktı!

Senin için bir evde olmazsa olmaz şey güvenlik. Ailenle birlikte huzur içinde, kafan rahat yaşayacağın bir yer istiyorsun. Çok öyle gezeyim tozayım kafalarında değilsin. İşim bitsin ailemin yanına gideyim bir an önce diyenlerdensin daha çok. Evin hem böyle her yere yakın olsa hem de böyle nezih bir muhitte olsa senin keyfine diyecek yok. Dışarda işin bittikten sonra eve geldiğinde park yeri ararken cinnet geçirme seviyesine gelmemen en iyisi. O yüzden site içerisinde her daim park yeri olan bir ev tam sana göre!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
149
74
44
29
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Rezidans

Ecem Çelik

Stüdyo daire

Berna

Dağ evi