Görüş Bildir
Ethereum ve Bitcoin Düşüşü: HUH Token Çıkışı ile Altcoinler Zirveye Yaklaşıyor
Kripto dünyasında bu ay altcoin para birimleri için tartışmalar devam ediyor. Bunun nedenleri arasında ise Shiba Inu'nun meta veri tabanına girmesi, Ethereum'un kripto para piyasalarının zirvesine yükselmesi ve HUH Token lansmanının ilk 6 saatinde %400 artış görmesi yer alıyor. Shiba Inu, Ethereum ve HUH Token gibi madeni paraların popülaritesinin artması ise kripto para piyasası ve altcoin sahiplerinin daha önceki yatırımlarına göre daha yüksek gelirler elde etmesine kapı aralıyor. Peki yatırımcılar istikrarlı bir şekilde yükselen altcoinlerden ne bekliyor?Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.
Shiba Inu ve Safemoons İzlerini Takip Eden HUH Token 48 Saatte 1000% Pazar Artışı Yakalıyor
HUH Token'ın piyasaya sürülmesi kripto para dünyasında fırtınalar estiriyor. Durumun böyle olması ise şaşırtıcı bir etki yaratmıyor. Çünkü HUH Token, Shiba Inu ve Safemoon'un lansmanlarında deneyimledikleri benzer bir ilerleyiş kaydederek piyasaya sürüldükten sadece 48 saat sonra piyasada %1000 gibi etkileyici bir artış yaşamaya devam ediyor. HUH Token PancakeSwap'ta ilk 20'de yer almasına ve zaten başarılı başlangıç ​​dönemini mükemmel bir şekilde sürdürme niyetinde olmasına rağmen, satın almadan önce göz atmak ve Safemoon ve Shiba Inu gibi diğer altcoin'lerin nasıl başarılı olduklarını ve emekleme dönemindeki dolandırıcılık söylentilerinden nasıl kurtulduğunu görmek yatırımcılar için faydalı bir adım olabileceğini konuşuluyor.Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.
Kripto Noelinin Başlangıcı:  Dogecoin, Shiba Inu ve HUH Token İçin Fırsatlar mı Sunacak?
Bu sene kripto para birimleri Noel'de hediye edilecek en ilgi çekici hediyelerden biri haline geldi. Görünüşe göre Noel kartının yerini önümüzdeki dönemlerde alabilir demek yanıltıcı olmaz.Temassız ve dijital işlemler çağı olarak nitelendirilen içinde bulunduğumuz bu dönemde kripto Noel’i yaklaşıyor. Hızla popülerleşmesinin ardında bir yatırımın kripto para sahiplerini birkaç nesil boyu zengin biri haline getirebilmesi yatıyor. Ön satış sürecinde olan HUH Token'ın amacı da bu aslında. HUH Token, Dogecoin ve Shiba Inu gibi balina kripto para birimlerine alternatif sunmanın yanı sıra başarılı bir şekilde projelerini duyuruyor. Yine de, yeni yılda kripto para birimi hediye ederken seçim hakkınızı hangi kripto para biriminden kullanacağınız bir sorun olarak karşınıza çıkıyor.Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.
Yılbaşında Kripto Çılgınlığı: SafeMoon, EverGrow ve HUH Token İçin Fiyat Tahminleri
Her sene yılbaşında evlerinizi renklendiren ve şans getiren kokina çiçeğinin yerini kripto paralar alıyor. crypto.com tarafından yapılan bir ankete göre, Avustralyalıların %53'ü bu yıl Noel için hediye olarak kripto para almayı planlıyor. Kripto hediye satın almayı planlayanlar, öncelikle Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gibi kripto paraları düşündüklerini söylediler. Ancak SafeMoon ve EverGrow gibi altcoin'ler de dikkat çekmeye başladı.İlgi çekmeye başlayan altcoin’lerden HUH Token, 6 Aralık 2021’de PancakeSwap'ta piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. Oldukça ilginçtir ki, Dogecoin de 2013 yılında 6 Aralık'ta piyasaya sürülmüştü. Birçok kişi bu durumun HUH Token için gerçekleşecek iyi şeylerin bir göstergesi olacağını düşünüyor. Her iki durumda da, kripto para piyasasının bu yılbaşında da bir hareketlenme yaşayacağı tahmin edildiği için içerik üreticiler token’ı piyasaya sunmak için dikkat çekici bir zamanı tercih etti.. Kripto para birimleri son 3 yılda çok daha yaygın ve popüler hale geldi. Her 10 Amerikalıdan biri ve 6 Avustralyalıdan biri kripto paraya sahip durumda.Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.
Reklam
Ethereum (ETH) Fiyatının Hareket Edeceği Yön Bitcoin'e mi Bağlı? İşte Ethereum Fiyat Beklentileri
etiket
Kripto para piyasasında belirsizlik yaşanmaya devam ediyor. Büyük kripto para birimi Bitcoin'deki düşüşler çoğu altcoinin fiyat hareketlerini etkiliyor. Peki, Ethereum BTC'nin fiyat hareketlerinden etkileniyor mu? Profesyoneller bu konuda ne düşünüyor? Ethereum fiyat beklentileri ne durumda? İşte, tüm bu soruların cevapları ve detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Önce Lüks Araçlar Kazandılar: Kripto Para Borsası Bitrota Mağdurları Vurgunu Anlattı
Yeni kripto para dolandırıcılığı mağdurları 'saadet zinciri'ni andıran dolandırıcılığı anlattı. Kripto para borsası Bitrota'nın sahiplerinden Kenan Altun geçtiğimiz perşembe günü tutuklandı. Dolandırıcılığın boyutunun milyonlarca dolar olduğu kaydediliyor. DHA'ya konuşan mağdurlarından öğretmen Ö.A. 800 bin lirasını kaptırdığını söyledi. Ö.A. 'Maddi durumu kötü olanlara ilk etapta lüks arabalar ve paralar kazandırdılar. Biz de bu paralar ve lüks araçlara inandık ve biz de güzel paralar kazanacağımızı düşündük. Ama işin bu şekilde olacağını bilseydik asla girmezdik' dedi.
Reklam
Reklam
Ripple Kurucusu Chris Larsen'den Bitcoin Madencilerine Yönelik Eleştiri!
Ripple (XRP) projesinin eski CEO’su ve kurucu ortağı Christian Larsen, Bitcoin madencilik yöntemini sert şekilde eleştirdi. 2012 yılında kurulan kripto projesi Ripple (XRP), beklenen atağını bir türlü gerçekleştiremedi. 2020 yılının son aylarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile başlayan dava sürecinin de Ripple’a zarar verdiği düşünülüyor. Kripto dünyasının önemli isimlerinden olan Larsen, Ripple davası ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Larsen’in son açıklaması Bitcoin madenciliği üzerindeydi. İşte Christian Larsen'in Bitcoin madenciliğine yönelik eleştirileri...
Reklam
Kripto Para Boğa Sezonunun 2022’de Devam Edebileceğini Gösteren 7 Neden!
etiket
Son dönemde kripto para piyasasında yaşanan düzeltmeler, yatırımcıların çoğunu telaşlandırmış durumda. Piyasada beklenen yükselişlerin bir türlü gelmemesi pek çok kişiyi tedirgin ederken, kripto para analisti Lark Davis piyasaya dair umut verici açıklamalarda bulundu. Açıklamaların detayı içeriğimizin devamında...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Kripto Para Dünyasında Son Dakika: MicroStrategy 1434 Bitcoin (BTC) Satın Aldı! 1 Bitcoin Kaç TL?
Her geçen gün değeri daha da artan kripto para dünyası yeni bir gelişmeyle sarsıldı. Geçtiğimi hafta içersinde en değerli kripto para olan Bitcoin'in ani bir düşüş yaşaması tüm yatırımcıları şaşkına çevirmişti. İş zekası şirketi olan MicroStrategy daha öncesinde 7002 adet Bitcoin (BTC) alarak büyük bir yatırımın altına imza almıştı. Şirket değeri aldığı her Bitcoin ile artarken CEO Michael Saylor yeni bir bomba patlattı. Saylor yeniden Twitter üzerinden 1434 Bitcoin daha aldıklarını duyurdu. Peki 1 Bitcoin ne kadar? Bitcoin kaç TL? Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar...
Bitcoin ve Solano (SOL) Kaç Dolar, Ne Kadar Düşüş Devam Edecek?
Bitcoin (BTC) ve Solana (SOL), kripto para piyasasının geçen hafta genel bir düşüş yaşaması sonrasında Pazartesi günü geri dönüşünü yaptı. Piyasanın beklentileri, Omicron adlı yakın zamanda keşfedilen koronavirüs varyantının potansiyel etkisine ve Federal Rezerv'in para politikalarına bağlı olmaya devam ediyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yeni çıkan HUH Token, önümüzdeki 12 ay boyunca en iyi 20 kripto para biriminden biri olma hedefleriyle 6 Aralık'taki lansmanla birlikte piyasaya sunuldu.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Reklam