Taraftar grupları, bugün İstiklal Caddesi'nde teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte her renkten taraftar teröre karşı birlik olmak için omuz omuza yürüdü. Bu yürüyüş renkli görüntülere de sahne oldu.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Ertelenen Fenerbahçe derbisini 28 Nisan'da oynamak istediklerini ifade eden Özbek, Avrupa'dan 1 yıl men cezası ile ilgili de 'CAS'ta verilecek kararda cezamızın kalkma ihtimali yüzde 50' dedi.
Sarı-lacivertlilerde 12 futbolcunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışına odaklanan Fenerbahçe, bir yandan da sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularıyla yeniden masaya oturmanın planlarını yapıyor.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Ankara'daki Fenerbahçe İncek Tesisleri'nde 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamındaki etkinliğine katıldı. Konuşma yapan Aziz Yıldırım, basketbolda kadın ve erkek ile kadın voleybolunda Avrupa şampiyonu olacaklarına inandığını söyledi.
Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu'nda çeyrek final için son kozlarını oynayan Anadolu Efes, Unicaja Malaga'yı 87 -67 mağlup etti. Efes böylece gruptaki 12. maçında 6. galibiyetini alarak tur şansını sürdürdü.
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Nani, 'Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. İyi futbol oynamayı sürdürmek ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için Fenerbahçe'yi seçtim.' dedi.
İzmir'de geçen pazar günü oynanan Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe basketbol maçında, tribünlerden toplu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ve küfür içerikli tezahürat yapılması, savcılığı harekete geçirdi.
İtalya'nın Roma ekibinde forma giyen milli futbolcu Salih Uçan, 'Kontratımda belirli bir imkan var. O kullanılırsa, orada devam edeceğim ya da Fenerbahçe'ye döneceğim.' dedi.
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 'Hep söylüyorum; bir sıkıntı olmazsa, ölmezsek, batmazsak, Fenerbahçe başkanlığına ilk fırsatta talibim' dedi.
Darüşşafaka Doğuş İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, Doğuş Grubu'nun önümüzdeki sezon Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın sponsoru olacağı ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ile işbirliğini bırakacağı yönündeki iddiaları yalanladı.