Futbolun belki de en sevdiğimiz dönemi transfer dönemidir. Bu transfer döneminde de yine kimler gelecek, kimler gidecek göreceğiz. Bakalım geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de konuşulan transfer dedikoduları nelermiş?
Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi sınavında! Yunanistan'ın Olympiakos ekibi ile karşılaşacak olan Okan Buruk'un öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için ön eleme turunda mücadele verecek. Peki Başakşehir Olympiakos maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar!
Transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla döşeyen Galatasaray ve geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Akhisarspor Süper Kupa için bu akşam sahaya çıkacak. Peki Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar.
Avukat Ersan Taştekin, ailesiyle gittiği İstanbul Four Seasons Otel 'de kendisinden alınan 120 TL’lik 'sandalye örtüsü ücreti' nin 80 TL'sini Tüketici Hakem Heyeti kararı ile geri aldı.
Hollandalı eski futbolcu Johan Derksen, gurbetçi genç futbolcu Orkun Kökçü'nün Türkiye Milli Takımı'nı seçmesi ile ilgili canlı yayında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.Kaynak: bbc.com
Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın çok istediği sol stoper transferini bitirdi. Siyah-Beyazlılar, Villarreal forması giyen 30 yaşındaki stoper Victor Ruiz'i transfer etti.
Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, 2019 Avrupa Üniversiteler Voleybol Şampiyonasında üst üste 2. kez namağlup şampiyon oldu.Beykentli gençler, Polonya’nın Lodz kentinde düzenlenen şampiyonada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoluna namağlup devam ederek kupaya uzandı.
Üç temsilcimizin Avrupa macerasında eşleşmeleri geçtiğimiz günlerde belli olmuştu, şimdi ise muhtemel rakipler ve Trabzonspor, Yeni Malatyaspor ve Başakşehir'in Avrupa macerasının olası rotası belli oldu. İşte detaylar!
Transfer sezonunda rakiplerine göre sessiz kalan Beşiktaş cephesinden transfer haberi var! Uzun süredir stoper arayışlarında olan Kartal'ın, Fenerbahçe'nin Slovak defans oyuncusu Martın Skrtel ile anlaşmaya vardığı iddia edildi! İşte detaylar.
Erkekler 18 Yaş Altı Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Milli Takımımız, finalde karşılaştığı İspanya'ya 57-53 mağlup oldu ve turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.