Görüş Bildir
Haberler
Zorla Kolundan Tutup Uçurumdan Aşağıya Atladı: ‘Benimle Ölüme Var mısın?’

Zorla Kolundan Tutup Uçurumdan Aşağıya Atladı: ‘Benimle Ölüme Var mısın?’

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 41 yaşındaki Selçuk Çetiner, kız arkadaşı 35 yaşındaki Melika Derici’nin kolundan tutarak uçuruma atladı. İki kişi de olay yerinde hayatını kaybederken, polis yaşananlarla ilgili soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum günü faciaya döndü

Doğum günü faciaya döndü

Olay Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşandı. Güzellik uzmanı Melika Derici ile çiftçilik yapan sevgilisi Selçuk Çetiner, bir eğlence mekanında doğum günü kutlamasına katıldıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte ‘aşıklar tepesi’ olarak bilinen yere gitti.

Kıskançlık krizi

Kıskançlık krizi

İddiaya göre ikili arasında kıskançlık sebebiyle kavga çıktı. Kavga sırasında Selçuk Çetiner, ‘Benimle ölüme var mısın?’ diyerek Melika Derici’nin kolundan tutarak 25 metrelik uçurumdan aşağıya atladı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasında 2 kişinin cansız bedenleri uçurumdan çıkarılarak, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, Derici ve Çetiner'in cep telefonlarına da el koyarak, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
46
38
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Özge Çetin

artık her sabaha 'hssiktir ya' diye başlar oldum.

Mr Logical

Tavşan Peter'deki horoz gibi yani. "Dün gece gözlerimi kapatırken 'tamam artık buraya kadar,' dedim. Ama yine güneş doğmuş! Vay bee!"...

Dilara Türkmen

Karşındaki kadını fazlasıyla kıskanıcaksan onunla olma kardeşim başka kadın mı yok hem göze hitap etsin istiyon hemde öldürüyon

Brk.

Amaç ne sorun ne bilinmez soru işaretleriyle dolu bir ölüm. .

Darbeli Matkap

Kıskançlık