Görüş Bildir
Haberler
Zihnin Dünyayı Değiştiren Hangi Lider Gibi Çalışıyor?

etiket Zihnin Dünyayı Değiştiren Hangi Lider Gibi Çalışıyor?

Trex
18.05.2016 - 10:59

Bir insan nasıl olur da dünyayı değiştirir? Tarihin akışını şartlar uygunsa öyle bir değiştirir ki herkesin saygısını kazanır. Onların karakteri ve düşünme yetenekleri tarihte öne çıkmalarında önemli bir etken olur. Peki senin zihnin bu liderlerden hangisi gibi çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle odana asmak için bir tablo seç bakalım

2. Hangi alanda kendini daha başarılı buluyorsun?

3. Kendini bu dizi dünyalarından hangisine ait hissediyorsun?

4. Bu ikililerden hangisi bir tartışma programında karşı karşıya gelse kesinlikle izlersin?

5. Çocukken hangisini yapmayı daha çok severdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak ne zaman doğmalıydın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Senin zihnin Mustafa Kemal Atatürk gibi çalışıyor.  Seni tanımlamak için tek kelime yetmez.  Ama en önemli özelliğin hangisi dersen, elbette idealist ve yenilikçi deriz. Sen zor zamanlarında ideallerinden vazgeçmeden imkansız işleri başarmak için gelmişsin dünyaya.  Mantığınla hareket eden son derece rasyonalist bir insansın. Kafan berrak. Ne yaptığını çok iyi biliyorsun ve çevreni de çok kolay etkileyebiliyorsun.

Mahatma Gandhi!

Mahatma Gandhi!

Senin zihnin Mahatma Gandi gibi çalışıyor. Sen tam anlamıyla bir savaş karşıtısın. Her türlü problemin çözümünün şiddetle değil tatlı dille konuşarak hallolacağına inanmışsın. İnsanların huzuru için göz kırpmadan kendini feda edebilirsin. İnanılmaz sabırlı ve dirençli olduğun için asla sinirlenmiyor tahriklere kapılmıyorsun.  Zaten öyle sağlam, öyle güçlü bir sabrın, direncin ve dirayetin var ki, insan yapımı ve metalden olan hiçbir şey sana işlemez. Çünkü fikirlerin kurşun geçirmez olduğunu çok iyi biliyorsun. Bunu zekan ve bilgi birikiminle öyle bir harmanlamışsın ki, güneş batmayan ülkenin simsarları, kompradorları tası tarağı toplayıp vınn. Yalnız yine de dikkat et, şu dünyada en kolay vurulan şey, güvercinlerdir!

Fatih Sultan Mehmet!

Fatih Sultan Mehmet!

Senin zihnin tıpkı Fatih Sultan Mehmed gibi çalışıyor! Her şeyden evvel seni tanımlayan kelime: Zeki. Herkesin imkansız dediği şeyleri gerçekleştirebilecek zeka, öngörü ve cesaret sende mevcut. İşlerin en sıkıştığı zamanda ortaya çıkıp parlak zekanla herkesi hayretler içinde bırakabiliyorsun. Senin  sözlüğünde imkansız kelimesi yok.  Gün gelir gemileri karadan yürütürsün gün gelir Roma'yı titretirsin...

Che Guevara!

Che Guevara!

Senin zihnin Che Guevara gibi çalışıyor! Sende dünyayı değiştirmek için gerekli her şey var: Devrimci ahlak, zeka, öngörü, muhakeme yeteneği, güç, azim, kararlılık ve fedakarlık. Sen tam bir idealistsin. Bir işin yapılabilirliği ya da imkansızlığı senin için mühim değildir. Önemli olan işi yapmaya çalışmaktır, en azından 'yol'unu belli etmektir. Çünkü biliyorsun ki, fikir uğruna ölsen bile, 'yol' da bulunur; 'yoldaş' da. Önemli olan o uğurda feda olmaktır. Senden kimseye zarar gelmez. ;)

Cengiz Han!

Cengiz Han!

Senin zihnin Cengiz Han gibi çalışıyor! Herhangi bir şeyi elde etmek için istemen yetiyor. Artık önünde kimse duramaz! Ona ulaşmak için dünyaının altını üstüne getirirsin. Zeka ve gücün birleştiği eşşiz insanlardan biri olan Cengiz Han gibi etrafındakileri her zaman şaşırtıyorsun. Seni kimse tuzağa düşüremez ama sen müthiş zekanla insanlara öyle tuzaklar kurarsın ki aradan binlerce yıl geçse de seni konuşurlar. Sen kolay lokma değilsin. İnsanların boğazına oturursun. Herkes akıllı olsun!

Jül Sezar!

Jül Sezar!

Senin zihnin Jül Sezar gibi çalışıyor. Tam bir politik dehasın. 

Rakiplerine karşı karşı bir tilki gibi yaklaşıyor aslan gibi tuzak kuruyor bir timsah gibi avlıyorsun. Havada uçan karada kaçan.. Senden kurtulmanın ihtimali yok. Öyle basit hilelerle seni yok etmek çok zor. Lakin bu müthiş dehana o kadar güveniyorsun ki bu senin dibini görmene engel oluyor. Bu aşırı özgüven patlamasını da halledersen kimse arkandan hançerleyemez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1184
495
155
127
55
45
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın