Görüş Bildir
Haberler
Zihin Testine Göre Sen Kimsin?

Zihin Testine Göre Sen Kimsin?

Sena Erdoğdu
04.08.2023 - 20:30 Son Güncelleme: 04.08.2023 - 20:34

Zihin testine göre sen kimsin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını?

3. Zihninde bir renk canlandır. Renk hangisi ya da hangi renge daha yakın?

4. Bir yol seç!

5. Peki bir gökyüzü de seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocukluğunu düşündüğünde ne hissediyorsun?

7. En mutlu olduğun zamanı düşündüğünde birden fazla şey mi canlanıyor hafızanda?

8. Kendini en güvenli hissettiğin yer neresi?

8. Kendini en güvenli hissettiğin yer neresi?

9. Son olarak geleceğe dair planların var mı?

Sen her zaman mutlu olmaya çabalayan ama hayatın buna izin vermediği birisin!

Sen hayatındaki her eşi düzeltmeye çalışıyorsun. Bütün sorunların üstesinden gelebiliyor ve yine de kötü tecrübelerini unutuyorsun ama hayat buna izin vermiyor. Karşına daha acı, daha kötü bir şey çıkararak seni sınıyor. Sen yine de her şeyi unutmaya hazırsın. Kendini hiçbir zaman depresif biri olarak görmemişsin. Her zaman insanları güldürebiliyor ve eğlendirebiliyorsun. Bu özelliğini seviyorsun çünkü insanları bir arada tutuyorsun. Sen mutluluk için savaşan birisisin. Ne olursa olsun hiçbir şeyin elinden mutluluğunu almasını istemiyorsun. Hayata her şeye rağmen tutunan birisisin. Bir şeyleri kabullenmek sana iyi gelmiş olabilir. Kendi içinde çözdüğün her şey artık sana zarar vermiyor. Sen üstesinden gelebileceğin şeylerin farkındasın. Zorluklar yaşıyor, belki aşmayacağını ve belki tekrar eskisi gibi gülmeyeceğini düşünüyorsun ama etrafındaki insanların desteğiyle yine bir şeylerin zamanla geçtiğini görüyorsun. Sen sadece mutlu olmak isteyen birisisin. Hayat buna ne kadar izin vermezse vermesin sen yine de onun için savaşırsın.

Sen hayatın gerçeklerini görmek istemeyen ve kendine yarattığı dünyada yaşayan birisin!

Sen kendine bir dünya yaratmışsın ve bu dünyada yaşıyorsun. Kimseyi içeri almıyor ve sen de bu dünyadan pek dışarı çıkmıyorsun. Senin hayatın acı yönlerini görmek istemeyen birisisin. Bu nedenle nerede üzüntü varsa eminiz ki sen orada yoksun. Çünkü kaldıramıyor ve etkisinden çıkamıyorsun. Çabuk etkileniyor, günlerce düşünüyor ve olayın içinde kayboluyorsun. Sen insanların kötülüğünden, hayatın acımasızlığından kendini korumak isteyen birisisin. Bu nedenle kendine bir dünya yaratmış ve orada yaşıyorsun. Her şeyin güzel olacağına inanıyor, kötü olan hiçbir şeyin seni etkisi altına almasını istemediğin için bunu yapıyorsun. Sen gerçeklerden kaçıyorsun. Kendi dünyanda kendinle mutlusun. Hep iyi şeylere odaklanıyor ve onları hayatında görmek istiyorsun. Bu durum aslında seni gerçek dünyadan koparıyor. Mantıklı düşünmeni, sağlıklı iletişim kurmanı engelliyor. Sen kötülüklerden kaçmak için kendine bir dünya yaratıyor olsan da bir şeyleri yaşaman ve tecrübe edinmen gerekiyorsa yaşamak zorundasın. Sen hayatın gerçeklerinden kaçamazsın.

Sen bir yanı hep eksik kalmış ve bunu tamamlayamamış birisin!

Sen çok fazla eksik hisseden birisisin. Hayatında bir şeyleri tamamlayamamışsın. İçinde bir şeyler seni yetersiz hissettiriyor. Kendin için hep daha fazlasına yönelmiş ve bu içindeki eksikliği doldurmak için çabalamışsın ama bir türlü başaramamışsın. Bu eksiklik hissi senin yetersizliğinden veya tamamlayamadığın şeylerden kaynaklanmıyor. Sen bu eksikliği birinden dolayı hissediyorsun. Ona gösteremediğin, onunla konuşamadığın, onun seni takdir edemediği bir dünyada eksikliğin giderek büyüyor. Sen bunu doldurmak için hep daha fazla çalışmış ve hep daha fazla çabalamışsın. Ama yine de olmamış. Kendini zorladığın ve kendinden hep fazlasını bekleyerek yaşadığın günler sana aslında acı veriyor. Çünkü sen de içten içe biliyorsun ki ne kadar çabalarsan çabala, o eksikliğin yeri dolmayacak. Bununla yaşamak alıştığın ve öğrendiğin zaman biraz daha her şey kolay olabiliyor. Bu eksikliği giderecek şey senin daha fazla çalışman değil, kendini takdir etmek ve kendini başarılı görmekten geçiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
51
27
24
19
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın