Görüş Bildir
Haberler
Zengin ve Bekar Kadınların, İstanbul'da Tercih Ettiği 10 Mekan

Zengin ve Bekar Kadınların, İstanbul'da Tercih Ettiği 10 Mekan

Erşan Kuneri
24.06.2015 - 00:08 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 11:44

1. Zelda Zonk

1. Zelda Zonk

Modern şehir hayatının tadını çıkarmayı bilen enerjik kadınlara, Zelda Zonk'un terasında hafiften salınarak içeceklerini yudumlarken denk gelebilirsin. Hemen muhabbete girmeye kalkma; seni kafa-kola alıp, üstüne dalgasını geçip, hesabını da ödeyerek kukumav kuşu gibi oracıkta bırakabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. 360 Suada Club

2. 360 Suada Club

Hem sosyetik hem de hayattan zevk almayı bilen zengin ve bekar kadınların sevdiği mekanlardan 360 Suada ClubCüzdan sağlam gitmek lazım o kesin; aksi takdirde Işılsu siyah American Express kartı yüzüne fırlatır, ülkeyi terk etmek istersin.

3. Mama Shelter

3. Mama Shelter

Mama Shelter'ın terasında rastlayacağınız zengin ve bekar kadınların ortak özelliği; karşı tarafta maddi gücü çok da umursamayan hafif bohem ve rahat insanlar olmaları. Genelde erkek muhabbetini severler, Cihangir-Galata hattında boğaz manzaralı evlerde oturdukları bilinir.

4. Lucca

4. Lucca

Bebek Lucca'da olan bebek Lucca'da kalmıyor dostum. Buradaki zengin ve bekar hanımlar kemik bir kitle olduğundan kim ne yapar, neye hallenir, herkes herkesten haberdardır neredeyse. Ayık olmak lazım, cesur bir hareket yapayım derken ortam maymunu olma ihtimalin var.

5. Duble Meze Bar

5. Duble Meze Bar

Rakı seven kadın candır dediniz de onlar 'Hololo' mu yaptı? Keyfine düşkün, para harcamayı bilen, hayattan zevk alan bekar ve zengin kadınlar Duble Meze Bar'a bayılıyorlar.

6. Gaspar

6. Gaspar

Dans etmeyi seven özgür ruhlu kadınlar bir şekilde Gaspar'ın yolunu tutuyor. Gecede kaç mojito deviriyorlar muallak, şansını denersen bir ihtimal başarılı olabilirsin. Hayır en kötü kredi kartından şişmiş cüzdanı kafana yersin nedir yani?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Louis

7. Louis

Karaköy'ün klas ve rahat bir mekanı Louis'te akşamüstü blushlarını yudumlarken uzun kahkahalar atan zengin ve bekar kadınlar, kadınlarımız... Genelde burası onlar için pit-stop durağı gibidir, gıybetin dibine vururlar.

8. Beymen Brasserie

8. Beymen Brasserie

Cumartesi alışveriş öncesi kızlarla öğlen yemek için Beymen Brasserie eşsiz bir lokasyondur; dünya mutfağının nadide lezzetlerini tadarken orta yaş sendromuna girmek üzere olan kodaman beylerin göz kıskacı altında özgüven tazelerler.

9. Limoncello

9. Limoncello

Türkçe pop müzik çalan, daha çok yeni mezun ya da hala öğrenci olan zengin ve bekar hanım kızlarımızın gözdesi olan Limoncello'da süreçler çok hızlı ilerliyor. Anladın sen.

10. Rudolf Sky Terrace Bar

10. Rudolf Sky Terrace Bar

Wowowow. Rudolf'a takılan hanımlar oldukça kendinden emin ve havalı bir profildedir, dikkat etmek lazım. Kill Bill misali premium kredi kartıyla doğrar adamı haberin olmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
29
19
16
15
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın