Görüş Bildir
Haberler
Zayıflama Okuyarak Tarih Oldu

Zayıflama Okuyarak Tarih Oldu

Kartal Yildirim
16.03.2015 - 15:07 Son Güncelleme: 05.05.2015 - 16:34

ZAYIFLAMADA SON SÖZ + KİTAP TANITIM

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zayıflama Okuyarak Tarih Oldu

Onlar sadece okuyarak bilinçaltında yatan 'kilo alma' korkusunu yendi! Zayıflamak isteyenler için NNB Uzmanı Deniz Egece tarafından yazılmış 'Zayıflamada Son Söz' kitabı ile okuyanlar hayatlarına yep yeni bir sayfa açıyor!

“KİLO BİLİNÇALTI SORUNUDUR.

İnanılmaz ama gerçek, Yüzlerce kişi sadece kitap okuyarak kilo verdi.Nasıl mı ? NNB Uzmanı Deniz Egece'ye göre kilo tamamen piskosomatik bir hastalık. Kişilerin bilinçaltlarında yatan 'kilo alma' korkularından dolayı kilo aldığını ve bu korkuyu yenmeden asla kilo veremeyeceğini savunuyor. Herhangi birşey tüketirken düşünülen 'acaba kilo yapar mı?' sorusu insanları şişmanlatiyor. Deniz Egece'ye göre insanoglu asla yemek yiyerek kilo almaz, yiyecekler insana enerji verir. Asla kilo yapmaz. Kilo yapan düşüncelerdir .

'Etrafınızda herşeyi yiyen fakta asla kilo olmayan insanlar vardır. Bunun tek sebebi yiyeceklere anlam yüklememeleri ve yemek yemekten korkmamaları.'

'DİYET KİLO ALDIRIR'

Diyet yaptığınız sürece kilo verirsiniz, bıraktığınızda verdiğiniz kilolardan daha fazlasını geri alırsınız. Özgrüce yiyin, asla korkmayın! Bilinçaltınızda yatan kilo alma korkusu için yenmeden kilo vermeniz imkansızdır!

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN SATIŞ SİTESİNİ ZİYARET EDİN:

Sipariş için tıklayın >> Uyurken Zayıflama CD - Deniz Egece CD

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın