Görüş Bildir
Haberler
Zamanının Büyük Kısmını İşine Ayıran Yöneticilerin Hayatını Dengede Tutmak İçin Kullandıkları 10 Uygulama

etiket Zamanının Büyük Kısmını İşine Ayıran Yöneticilerin Hayatını Dengede Tutmak İçin Kullandıkları 10 Uygulama

Radlands
10.09.2023 - 14:01

Yöneticiler için en zor şeylerden biri de günlük hayatla iş hayatını birbirinden ayırmak veya dengede tutmaktır. Size bahsedeceğimiz içerikleri telefonunuza indirerek bunun için adım atabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Clockwise

1. Clockwise

Hem ekibinizin hem de kendi çalışma planınızı görebileceğiniz bir ajanda işinizi ne kadar kolaylaştırırdı, düşünebiliyor musunuz? Otomatik olarak güncellenen ajanda ile çalışmak çok daha kolay!

2. Trello

2. Trello

Yalnızca zaman planlaması değil, iş planlaması yapmak için de takip uygulaması önerimiz var! Trello, ekip arkadaşlarınızla beraber kullanabileceğiniz bir pano oluşturmanızı sağlar. Böylece iş takipleri kolaylaşır, kimin ne iş yaptığı detaylıca görülebilir. Bu da zaman tasarrufu sağlar.

3. The Forest

3. The Forest

Çalışma konusunda odaklanmak bazen zorlayıcı olabiliyor. The Forest, tam da bu amaçla hazırlanmış bir uygulama. The Forest'ta zamanlayıcıyı kurduktan sonra telefona dokunulmazsa ormana bir ağaç daha eklenmiş oluyor!

4. Duolingo

4. Duolingo

İşler güçler ile ilgilenirken kendimizi geliştirmeye vakit bulamayabiliyoruz. Duolingo, en basit seviyeden başlayarak bir dile aşina olmayı sağlıyor. Duolingo ile ilk adımlar atılıp ardından kitaplar okuyarak yeni diller öğrenilebilir.

5. Slack

5. Slack

İş hayatının Whatsapp'ı olan Slack sayesinde ekiple iletişim kurmak çok daha kolay oluyor. Eğlenceli bir şekilde çalıştıkça işi yapmak çok daha kolay ve keyifli hale geliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Headspace

6. Headspace

Çalışma hayatının belki de en zor yanı, insanda yarattığı strestir. Bu stresle başa çıkabilmek için Headspace uygulaması kullanılabilir. Bu uygulama ile zihni toplayabilir, stresten uzaklaşabilirsiniz. Böylece iş dışındaki zaman çok daha iyi geçirileblir.

7. Calm

7. Calm

Headspace gibi bir diğer uygulama da Calm. Headspace'den farklı olarak Calm daha çok meditasyon ve farkındalık sağlama odaklı. İş dışında da bir hayatınız olduğunu fark etmenizi sağlayacağına şüphe yok!

8. Evernote

8. Evernote

Bir yönetici veya her zaman iyi performans sergilemek isteyen bir çalışan için iş hiçbir zaman durmaz. Bu yüzden en parlak fikirleri en güzel şekilde not almak için Evernote kullanılabilir!

9. Pocket

9. Pocket

Çalışırken dünyayı kaçırabiliyoruz. Bu nedenle internetteki makaleleri, videoları veya içerikleri sizin yerinize bir havuza toplamayı sağlayacak bir uygulama işinize fazlasıyla yarar.

10. MyFitnessPal

10. MyFitnessPal

Masabaşında geçirilen saatler sonrasında hareket etmeyi sağlamak için uygulamaların yardımına başvurmak kadar normal bir şey yok. MyFitnessPal, bu konuda size çok iyi gelecek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın