Görüş Bildir
Haberler
Yüzlerce Kişiyle Cenaze Namazı Kılan İçişleri Bakanı Soylu Tepkilerin Odağında

etiket Yüzlerce Kişiyle Cenaze Namazı Kılan İçişleri Bakanı Soylu Tepkilerin Odağında

Koronavirüsten hayatını kaybeden Said Nursi'nin öğrencilerinden Hüsnü Bayramoğlu'nun cenaze namazını Eyüpsultan Camisi'nde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Namaza İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı. Yüzlerce kişinin katılımıyla koronavirüs yasağı yok sayılarak  kılınan cenaze namazına sosyal medyadan tepki yağdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nur Cemaati'nin kurucusu  Said Nursi’nin öğrencilerinden Hüsnü Bayramoğlu , iki haftadır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bayramoğlu için bugün Eyüpsultan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı.

Yasağa uymadılar

Yasağa uymadılar

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1 Aralık 2020 günü yapılan toplantıda “Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınmasına” karar vermişti. Daha sonraki İl Hıfzısıhha kararlarında cenazelerle ilgili alınan kararda güncellemeye gidilmedi.

Koronavirüs vakaları her gün rekor kırarken, Hüsnü Bayramoğlu'nun cenazesinde de koronavirüs önlemlerine uyulmadı.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kimi bakanların katıldığı cenazelerde koronavirüs yasağına uyulmaması tepki çekmişti.

Sosyal medyadan tepkiler 👇

Sosyal medyadan tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
184
72
17
12
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Gözümüzün önünde kuralları hiçe sayan iktidar mensupları. Aç kalmamak çocuğuna bakmak için karton toplayan babaya 5600 tl ceza kesenlerinde uğramadığı cenaze... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Aciklamalari hazir biz kuduz asilarimizi olduk. Kagit toplayacasinin ekmegi ile oynayan kahraman polis gibilerini cenazede gormek isterdik.

Halil Değerli

Biz coronaya tedbir alacağımıza.... .... Reis, Sülo ve efradına karşı tedbir almalıyız.... ..... 🤪😡😠