Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Psikopatsın?

etiket Yüzde Kaç Psikopatsın?

Her insanın içinde bi psikopatlık vardır. Kabul etsin ya da etmesin. Pekii senin psikopatlık yüzden kaç?Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.💀 Toplu taşıma aracındasın ve son ses müzik dinleyen biri var. Bu durumdaki rahatsızlık durumunu 1'den 6'ya kadar puanla! ( 1 rahatsız olmam, 6 çok rahatsız olurum şeklinde)

2. Burada ne görüyorsun diye sorsak sana?

2. Burada ne görüyorsun diye sorsak sana?

3. Hangisi seni çok öfkelendirir?

4. Tamam öfkelendin de sakinleşmen gerek. İlk hangi müzik türüne başvurursun?

5. ''Sözlerim veya hareketlerim birinin kalbini kırarsa çok üzülürüm!'' bu sana göre doğruluğu olan bir söz müdür?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen hangi süper güce sahip olmak isterdin?

7. Senin sabrın ne zaman taşar?

8. Son olarak hangisi senin en sevmediğin kötü özelliğindir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Psikopatsın!

%100 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 100. Yani şimdi bunu söylerken az biraz tırsmıyor değiliz, ama el mahkum söylememiz lazım: Sen ciddi anlamda psikopatsın! Çoğu zaman kendi başına vakit geçirmeyi seçiyor ve kim bilir o zamanlarda neler neler düşünüyorsun, aklından neler neler geçiyor. Çünkü hiçbirimizin seninki kadar psikopat bir hayal gücü olduğunu zannetmiyoruz! Ama bizce biraz daha insan içine karışmalı, biraz daha insanlarla iletişim halinde olmalısın! En azından dene yani, olmaz mı?

%75 Psikopatsın!

%75 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 75. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Psikopatlık senin genlerine işlemiş. Psikopatlık senin için yaşamında büyük etkiye sahip. Yaa senden biraz çekiniyoruz ama yine de söyleyelim: Sen baya baya psikopatsın. Sosyal bir insan değilsin; kapalısın, yalnızsın; çünkü insan denilen şeye katlanamıyorsun. Empati denilen şey sende yok; ancak bundan şikayetçi de değilsin. Sana nacizane tavsiyemiz, daha çok sosyal olup, yeni insanlarla tanışman. Tabii sen bilirsin.

%50 Psikopatsın!

%50 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 50. Sen insanlardan sıtkı sıyrılmış birisin, yediğin kazığın haddi hesabı yok çünkü. İşte bu yüzden onlarla arana mesafe koyuyor, kendini sosyal hayattan izole ediyorsun. Çoğunlukla depresif ve kötümser düşünceler kafanı kemiriyor. Ancak dedik ya, senin bu durumun asla doğuştan değil; insanlar yüzünden, yaşadıkların yüzünden az-biraz kafayı çizmişsin. Yoksa özünde, girişken, sıcakkanlı ve arkadaş canlısı birisi var. Bu potansiyelinse seni korkutmasın, sen sadece geçiş dönemindesin. Çok şey yapma.

%33 Psikopatsın!

%33 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 33. Sana psikopatsın diyemeyiz, ama değilsin de diyemeyiz; hatta psikopat olmaya biraz yakın olduğunu söyleyebiliriz! Bazen insanlarla arana mesafe koymaya ihtiyaç duyuyorsun, çünkü bugüne kadar yaşadığın şeyler seni oldukça derinden etkilemiş ve onlardan uzak durmana neden olmuş. Ama yine de çok fazla yalnız olmaktan hoşlanmıyorsun. Hatta çoğu zaman kalabalıklar içinde bulunmaktan hoşlanıyorsun; ee arkadaş canlısı bir insansın sonuçta! Ayrıca son derece yardımseversin, yardıma ihtiyaç duyan birini gördüğün zaman kendini çok kötü hissediyor ve ona yardım etmek için elinden geleni yapıyorsun. Yine de dediğimiz gibi, yaşadığın kötü tecrübeler yüzünden bazen aklından geçen son derece psikopat düşüncelere de karşı koyamıyorsun. Ama bununla baş etmeyi çok iyi öğrenmişsin; kötü şeyler düşündüğün zaman hemen insanlardan uzaklaşıyor ve bir süre kendini dinliyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi? Çok iyi yapıyorsun güzel dostumuz! Aynen böyle devam et!

%17 Psikopatsın!

%17 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 17. Senin için tam bir psikopat diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... Sen zeki bir insan olabilirsin, pimpirikli ve iddialı bir insan da olabilirsin; ancak ASLA psikopat değilsin! Zaten psikopat olmak için hem fazla iyisin, hem de fazla hayata bağlısın. Gezmeyi, öğrenmeyi seviyor; yeni insanlarla tanışıp, yeni muhabbetler kurmaktan haz duyuyorsun. Hem bunca sorumluluğun varken, senin psikopatlığa zamanın yok. Olsa kim bilir belki! Yok yok. Acaba? :)

%1 Psikopatsın!

%1 Psikopatsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 1. Bu testi neden çözdün gerçekten bilmiyoruz. Çünkü sende psikopatlığa dair hiçbir şey yok. Sen son derece aklı başında, sakin, samimi ve sevecen bir insansın. İnsanlarla olan ilişkilerin son derece sağlıklı, hayata karşı bakış açın ve hayat enerjin de oldukça olumlu. Yani dert etmeni gerektirecek hiçbir durum yok güzel dostumuz! Psikolojik açıdan bu kadar sağlıklı kalabildiğin için seni tebrik eder ve hayatının geri kalanında da böyle olmanı umarız! Ama dur bir bakalım yüzde 1 çıkmış. Acaba psikopatlığa bir geçişin mi var?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2648
1385
568
530
464
354
236
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Rumeysa Şahin

Şimdi bu teste gelip ''bn çk psikptm .s .s'' diyen ergenleri beklicem fdsjgsdf

sithlordu

dsfdzvzxvzxczxczvvszvzxc

Umut Parlak

%100 Psikopatsın! %100 Psikopatsın! Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 100. Yani şimdi bunu söylerken az biraz tırsmıyor değiliz, ama e... Devamını Gör

TahaYağız Bacak

Verdiğin yanıtlara göre senin psikopatlık oranın yüzde 100. Yani şimdi bunu söylerken az biraz tırsmıyor değiliz, ama el mahkum söylememiz lazım: Sen ciddi a... Devamını Gör