Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Paranoyaksın?

etiket Yüzde Kaç Paranoyaksın?

Etrafından bugüne kadar sen şöylesin, sen böylesin diye birçok şey duymuşsundur eminiz. Bizim öğrenmek istediğimiz ise farklı. Bakalım sen yüzde kaç paranoyaksın?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Şıklarda sana en çok uyan cümleyi seç bakalım!

2. Pekii bu şıklarda sana en çok uyan hangisi?

3. ''Beni takdir ettikleri zaman, herhalde benden birşey istiyorlar diye düşünürüm.'' Bu cümleye ne kadar katılıyorsun?

4. ''Benimle ilgili şaka yapılmasını kaldıramıyorum.'' Peki bu cümleye ne kadar katılıyorsun?

5. Bu görsel bu kelimelerden hangisini daha çok yansıtıyor sence?

5. Bu görsel bu kelimelerden hangisini daha çok yansıtıyor sence?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu görsel bu kelimelerden hangisini daha çok yansıtıyor sence?

6. Peki bu görsel bu kelimelerden hangisini daha çok yansıtıyor sence?

7. Bu gif sende nasıl bir his uyandırıyor?

8. Son olarak, bu gif sende nasıl bir his uyandırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%99 Paranoyaksın!

%99 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 99. Tam anlamıyla bir paranoyaksın. Üzülerek söylüyoruz ama senin dört bir yanın paranoya olmuş. Tabii ki bu duruma kendi kendine gelmedin, geçmişinde yaşadığın olaylar ve hayatına dahil olan kişiler buna neden oldu. Sürekli kötü olaylara şahit oldun, insanlığa inancın giderek azaldı. Dünyayı sevmemeye başladın, herkesten uzaklaşmaya başladın, güvenebileceğin neredeyse kimse kalmadı. Ne duysan senin hakkında söyleniyormuş gibi düşündün, giderek alıngan oldun, etrafındaki her şeye çok abartılı tepkiler vermeye başladın. Tüm bunlar senin suçun değil!

%75 Paranoyaksın!

%75 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 75. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Paranoya senin genlerine işlemiş. Yani paranoya senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Zamanla daha çekingen, daha içine kapanık, daha ürkek ve şüpheci hale geldin. Yine de unutmaman gereken bir şey var, bu durumu tekrar tersine çevirmek elinde! Hayat bir korku tüneli değil, insanların da tamamı kötü değil. Senin hakkında olumsuz düşünen insanlar elbette var, hep olacak; ama sandığın kadar çok değiller. Özetle yaşam kısa, hayat güzel; bir an önce bir duraktan biletini al ve sen de eğlenmene bak!

%50 Paranoyaksın!

%50 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 50. Ruhunun yarısı bir paranoyağın özelliklerini taşıyor. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

%33 Paranoyaksın!

%33 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 33. Fena bir oran değil. Kendi paranoyaklığının farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. İçinde ara sıra kopan fırtınaları saymazsak oldukça normal sayılırsın. Senle ilgili kesin olarak söyleyebileceğimiz şey şu ki; paranoyak olmaya yatkın bir yapın var. Tabii bu paranoyaklıkta bir dünya markası olduğun anlamına gelmiyor; çünkü kendini çoğu zaman kontrol altında tutabiliyorsun. Yine de bazı zamanlar geliyor ve gerek o dönem yaşadıkların, gerekse de ruh halin nedeniyle bir süreliğine paranoyak bir insana dönüşüyorsun.

%17 Paranoyaksın!

%17 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 17. Senin için tam bir paranoyak diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Ama çok fazla değil. Her insan gibi bir kaç kere insanlar tarafından hayal kırıklığına uğratılmışsın, ama bu tip durumların olabileceğinin, arada bu tip insanlarla karşılaşabileceğinin, bunun tüm insanların kötü olduğu anlamına gelmediğinin farkında ve bilincindesin.

%0 Paranoyaksın!

%0 Paranoyaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin paranoyaklık oranın yüzde 0. Senin kanında bir gram bile paranoya yok. Yani senin paranoyak olmakla uzaktan alakan yok. Paranoya sana oldukça uzak olan bir kavram. Ruhunun her tarafı güven duygusuyla dolu. Hemen hemen hiçbir olayda olumsuz düşünmüyor, mantığını her zaman hislerinden daha ön plana koyuyorsun. Kendinden de oldukça eminsin, şüphe duygun çok nadir ortaya çıkıyor ve çıktığında da öyle hissetmekte haklı olduğunu görüyorsun. Özgüven seviyen ise adeta arşa değmiş, zaten tüm bunların temelinde yatan da tam olarak bu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
253
164
110
95
89
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?