Görüş Bildir
Haberler
Yusuf Yazıcı Transferinde 'Natasha' Videosuyla Tepki Çeken CSKA Moskova Hakkında Karar Verildi

Yusuf Yazıcı Transferinde 'Natasha' Videosuyla Tepki Çeken CSKA Moskova Hakkında Karar Verildi

Ted Lasso
28.01.2022 - 10:54

Rusya Futbol Birliği Etik Kurulu, Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova transferinde kullanmış olduğu 'Natasha' videosu için kararını verdi. Yusuf Yazıcı'nın transfer tanıtımında kullandıkları Natasha videosu için özür dileyen CSKA Moskova'nın cezası belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yusuf Yazıcı'nın transferini duyurduğu videoda 'Merhaba Yusuf, seni bekliyoruz neredesin? Sözleşme imzalamaya hazırız. Yusuf burası Rusya! Burada çok Natasha var!' ifadelerini kullanılmış, gelen tepkiler CSKA'yı karıştırmıştı.

Rusya Futbol Birliği Etik Kurulu kararını açıkladı.

Rusya Futbol Birliği Etik Kurulu kararını açıkladı.

Büyük tepki çeken videoyla ilgili Rusya Futbol Birliği Etik Kurulu (RFU) kararını verdi. RFU'dan yapılan açıklamada, videoyla ilgili herhangi bir şikayette bulunulmadığı ve bu nedenle de konunun dikkate alınmayacağı ifade edildi.

Kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz.

Kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz.

Tepkilerin ardından konuşan CSKA Moskova'nın resmi sosyal medya hesabından, CSKA TV Genel Yayın Yönetmeni Katerina Kirilcheva'nın imzasıyla Türkçe ve İngilizce açıklama yayınlanırken şu ifadelere yer verildi: 

'Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın transfer haberini duyurduğumuz video ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamadığımız için bir alternatif fikir üretmem gerekti. Zaman darlığı dolayısıyla oluşturduğum ve sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarımızdan kaldırılan bu paylaşım dolayısıyla kırdığım tüm kadınlardan, taraftarlarımızdan ve özellikle içerikten habersiz olan Yusuf Yazıcı'dan özür dilerim'

Ne olmuştu?

Natasha videosu hazırlayan ekibin işine son verilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın