Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışında Balayı İçin Gidilebilecek En İyi 10 Mekan

Yurt Dışında Balayı İçin Gidilebilecek En İyi 10 Mekan

Birinfo
23.08.2014 - 21:02 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:34

Yeni evlenenler için balayı yeri seçimi oldukça zor ve kararsızlıkların yaşandığı bir süreçtir. Yorucu düğün telaşından uzaklaşmak ve dinlenmek için nereye  gideceğinize bir türlü karar veremediniz mi?

 İşte size yurt dışında iyi bir balayı geçirmek için 10 harika mekan...

Kaynak: http://www.birinfo.com/Haber/Habergos...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maldivler

1. Maldivler

Maldivler, türkuaz rengi deniziyle,tropikal bitki örtüsüyle ışıl ışıl kumsallarıyla Dünya'nın en çok tercih edilen tatil yerlerinden biridir. Maldivler'in berrak suyunda denizin tadını çıkarabilir, dalış yapıp su altı güzelliklerini inceleyebilir, denizin üstündeki otellerde, geceleri sadece denizin sesini dinleyip huzuru yaşayabilirsiniz. Hayallerdeki gibi bir balayının arıyorsanız Maldivler ideal bir yer.

2. Bora Bora

2. Bora Bora

Türkiye'den gidebileceğiniz en uzak yerlerden biri olan Bora Bora, uzak cennet olarak bilinmekte. Denizin üstünde konaklayabileceğiniz otelleri, sakinliği ve doğasıyla büyüleyici olan Bora Bora adası, sakin ve huzurlu bir balayı için tercih edilebilecek yerler arasında.

3. Venedik

3. Venedik

Venedik, İtalya'nın kanallarıyla ünlü şehri olarak bilinir. Dünya'nın en güzel ve turistik şehirlerinden biri olan Venedik, el değmemiş dokusuyla, romantik bir balayı tercih edenler için oldukça ideal bir yer.

4. Hawaii

4. Hawaii

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan bu adalar topluluğu, dünya turizminin önemli yerlerinden biri olarak bilinmekte. Hawaii adaları, muhteşem plajları, sörf yapılabilecek yüksek dalgalı denizleri ve temiz kumsalları ile balayı için dünyada en çok tercih edilen yerler arasında yer alır.

5. Cancun

5. Cancun

Meksika'nın güneydoğu kesiminde yer alan Cancun, bir tatil şehri olarak bilinir. Gündüz  beyaz kumlu plajlarında güneşin tadını çıkarabilir, akşamları ise gece kulüplerinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca tarih severler içinde eskiden Mayaların yaşadıkları yöreleri gezebilmekte mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yunan Adaları

6. Yunan Adaları

Yunan Adaları, deniz ile güneşin, tarih ile doğanın muhteşem uyumunu arayanlar için en ideal yer. Bu adalarda hem denizi ve güneşin tadını çıkarabilir ,hem şehri gezip büyüleyici kültürüne tanık olabilirsiniz. Her biri hayranlık uyandıran bu adaları gemi turlarına katılarak keşfetmeniz mümkün.

7. Tayland

7. Tayland

Doğasıyla, yemekleriyle farklı bir kültür arayan çiftler için ideal bir balayı cenneti Tayland. Dünya çapında ünlü spa otelleri ile bilinen şehir sessizliğin ve huzuru arayanların tercih edebileceği bir yer. Phuket Adası ise Tayland'ın en çok tercih edilen adalarından biridir.

8. Bali

8. Bali

Doğal güzelliklerle tarihin birlikte yer aldığı Endonezya'ya bağlı bir ada Bali. Dalış yapıp su altı güzelliklerini keşfedebileceğiniz, dağ ve orman yürüyüşleri yapabileceğiniz ada da bir yandan şahane denizin ve plajların tadını çıkarırken bir yandan da büyüleyici  tapınakları gezip tarihi yaşamak mümkün.

9. Britanya Virjin Adaları

9. Britanya Virjin Adaları

Britanya Virjin Adaları, Karayipler’de bulunan Büyük Britanya’ya bağlı takım ada topluluğudur.. Ekvatoral bölgede oldukları için 12 ay tatil yapabileceğiniz bu adalar, romantik bir balayı geçirebileceğiniz muhteşem oteller, restoranlar ve cenneti anımsatan harika bir atmosfere sahip.

10. Fiji

10. Fiji

Fiji Adaları’na ulaşım biraz zor ama vardığınız anda zorluklara değdiğini anlayacağınız bir yer.Ülke parıldayan bir kumsal, türkuaz bir deniz, muhteşem doğa ve tropikal bir iklime sahip.Türkiye’ye vize uygulamayan bu ülke macera arayan çiftler için ideal bir balayı yeri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
17
9
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın