Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışında Forma Giyen Yerli Oyuncularımızı Mercek Altına Alıyoruz! İşte Oyuncularımızın Performansları

Yurt Dışında Forma Giyen Yerli Oyuncularımızı Mercek Altına Alıyoruz! İşte Oyuncularımızın Performansları

Yurt dışında ülkemizi temsil eden kimi zaman gösterdiği başarılı performanslar ile göğsümüzü kabartan kimi zaman ise umut ettiğimiz başarılı performanslarını sergileyemeyerek bizleri üzen 11 Milli futbolcumuzu sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cengiz Ünder - Marsilya

Cengiz Ünder - Marsilya

2021 yazında İtalya takımı Roma'dan Fransa takımı Marsilya'ya kiralık olarak transfer olan milli futbolcumuz Cengin Ünder, bu sezon 28'i lig maçı olmak üzere 42 maçta forma giydi. Milli futbolcumuz 42 maçta toplam 2.979 dakika sahada kalarak maç başına ortalama 70 dakika sahada kaldı. Cengiz, sahada kaldığı sürede takımına 12 Gol 5 Asistlik katkı sağladı.

Merih Demiral - Atalanta

Merih Demiral - Atalanta

Ülkemizden son yıllarda çıkan başarılı savunma oyuncularının bir örneği olan Merih Demiral, geçtiğimiz yaz Juventus'dan Atalanta takımına kiralandı. Genç savunma oyuncumuz Merih bu sezon Atalanta ile 24'ü lig maçı olmak üzere 38 maça çıktı. Maç başına ortalama 75 dakika saha da kalan milli oyuncumuz takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Kaan Ayhan - Sassuolo

Kaan Ayhan - Sassuolo

Sürekli ülkemizin büyük takımlarıyla ismi anılan Milli futbolcumuz Kaan Ayhan bu sezon İtalya liginde istediği performanstan uzak kaldı. Sassuolo forması giyen oyuncumuz 20'si lig maçı olmak üzere toplam 21 maçta forma giydi. 21 maçta ortalama 55 dakika forma giyen Kaan Ayhan takımına 1 gollük katkı yapabildi.

Enes Ünal - Getafe

Enes Ünal - Getafe

Yıllardır çıkış yapması beklenen genç forvet oyuncumuz Enes Ünal, kendisinden beklenen çıkışı bu sene yapmayı başardı. Getafe formasıyla 32 lig maçına çıkan ve maç başına ortalama 74 dakika sahada kalan Enes Ünal bu sezon 15 gol 1 asistlik katkı ile 2 maç başına 1 gole direkt katkı sağlamayı başardı.

Zeki Çelik - LOSC Lille

Zeki Çelik - LOSC Lille

Milli sağ bekimiz Zeki Çelik, bu sezon Lille formasıyla 36 maça çıktı. Maç başına ortalama 84 dakika saha da kalan milli oyuncumuz takımına 3 gol 2 asistlik katkı sağlamayı başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orkun Kökçü - Feyenoord

Orkun Kökçü - Feyenoord

Genç milli orta saha oyuncumuz Orkun Kökçü, Hollanda liginde gösterdiği performans ile değerine değer katmaya devam ediyor. Bu sezon takımı Feyenoord ile 45 maça çıkan Orkun maç başına 85 dakika sahada kaldı. Çıktığı 45 maçta 9 gol 8 asistlik performans ile 17 gole direkt katkı yaptı.

Ozan Kabak - Norwich City

Ozan Kabak - Norwich City

Bu sezonunda başında Schalke 04 takımının küme düşmesiyle kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Norwich City takımına transfer olan Ozan Kabak, Premier Ligde istediği performansı gösteremedi. Norwich City ile 13 maçta forma giyen Ozan Kabak maç başına ortalama 84 dakika sahada kaldı.

Hakan Çalhanoğlu - Inter

Hakan Çalhanoğlu - Inter

Sezon başında bir İtalyan devi Milan'dan, Inter'e geçen Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter ile 31'i lig maçı olmak üzere 42 maça çıktı. Çıktığı maçlarda ortalama 71 dakika sahada kalan Hakan takımına 7 gol 11 asistlik katkı sağladı.

Çağlar Söyüncü - Leicester City

Çağlar Söyüncü - Leicester City

Yıllardır Premier Lig ekibi Leicester City'nin formasını giyen milli savunma oyuncumuz Çağlar Söyüncü bu sezon takımı ile 27'si lig olmak üzere 40 maçta forma giydi. Maç başına ortalama 87 dakika sahada kalan Çağlar, çıktığı maçların çoğunda 90 dakikayı tamamlamayı başardı.

Yusuf Yazıcı - CSKA Moskova

Yusuf Yazıcı - CSKA Moskova

Sezona geçtiğimiz yıl şampiyonluğa ulaştığı LOSC Lille formasıyla başlayan Yusuf Yazıcı bu sezon Fransız takımıyla 22 maça çıktı. Çıktığı 22 maçta sadece 1 gol ve 1 asist ile direkt 2 gole etki edebilen Yusuf, sezon ortasında Rus takımı CSKA Moskova'ya transfer oldu. Rus takımı CSKA Moskova ile 10 maçta forma giyen Yusuf Yazıcı 8 gol 2 asistlik performans ile maç başına 1 gole direkt katkı etmeyi başardı. Bu sezon toplamda 32 maça çıkan Yusuf Yazıcı maç başına ortalama 46 dakika sahada kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Yılmaz - LOSC Lille

Burak Yılmaz - LOSC Lille

36 yaşındaki Milli yıldız golcümüz Portekiz maçında kaçırdığı penaltıyla 80 milyonu hüzne boğan Burak Yılmaz bu sezon Lille formasıyla 28'i lig maçı olmak üzere 37 maça çıktı. 37 maçta toplamda 7 gol 5 asistlik performans sergileyen Burak ilerleyen yaşına rağmen maç başına 72 dakika sahada kalmayı başardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgardian

Ozan Kabak ikinci Emre Mor olmaya dogru gidiyor. Norwich'te bile kadroya giremiyorsa artik.

Resho

Orkun Kürkçü'yü GS keşke alsa. Çocuğun kumaşı sağlam. Bu Hakan da Milli Takım dışında her yerde oynuyor be arkadaş!