Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Doğalgaz ve Elektrik Faturalarını Taksitlendirerek Ödemenin Yöntemi ve Avantajları

etiket Yükselen Doğalgaz ve Elektrik Faturalarını Taksitlendirerek Ödemenin Yöntemi ve Avantajları

Selluka
21.11.2022 - 17:12 Son Güncelleme: 22.11.2022 - 09:28

Elektrik ve doğalgaz temel ihtiyaçlarımızın başında gelir... Elbette hiçbir tüketici elektrik ve doğalgazının kesilmesini arzu etmez ancak, elektrik ve doğalgaz faturası borcunu ödeyemeyen veya ödemekte güçlük çeken tüketiciler, borçlarında taksitlendirme yapabilirler. 

Peki nasıl? 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vadesi geçen elektrik faturası borcunuz varsa ve ödeme güçlüğü çekiyorsanız elektrik faturalarında taksitlendirme yapabilirsiniz.

Vadesi geçen elektrik faturası borcunuz varsa ve ödeme güçlüğü çekiyorsanız elektrik faturalarında taksitlendirme yapabilirsiniz.

Bunun için, elektrik tedarik şirketine, vadesi geçen elektrik faturalarınızı taksitlendirmek istediğinizi beyan eden bir dilekçe ile başvurmanız gereklidir. Başvuru yapan abonenin borç durumu değerlendirilerek taksitlendirme yapılmaktadır. Tedarikçiye verilen dilekçede, abone numarası, tesisat numarası, adres gibi bilgilerin de yer alması gereklidir.

Kimler dahil değildir?

Kimler dahil değildir?

Daha önce yapılandırma konusu olmuş veya taksitlendirildiği halde ödenmemiş ya da kampanya başlangıç tarihine kadar yasal takibe intikal etmiş faturalar bu kampanyaya dâhil değildir.

Kredi Kartıyla Ödeme

Kredi Kartıyla Ödeme

Kampanya şartlarını taşıyan gecikmiş borçlarını kredi kartı ile ödemek isteyen aboneler, anapara ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret ya da komisyon olmadan 10 TAKSİTE KADAR anlaşmalı banka kredi kartlarıyla ödeyebilirler.

Nakit Ödeme

Nakit Ödeme

Kampanya şartlarını taşıyan gecikmiş borçlarını nakit olarak ödemek isteyenler ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinat içerisinde ödemek kaydıyla, borçlarını 1’i peşin 4 TAKSİTE KADAR vade farkı olmaksızın tüm veznelerden taahhütname belgesi imzalayarak ödeyebilirler.

Bankalardan ödeme yaparken aşağıdaki seçenekler mevcuttur.

Bankalardan ödeme yaparken aşağıdaki seçenekler mevcuttur.
  • Nakit olarak banka gişelerinden

  • İnternet bankacılığından (Evden Çıkmadan)

  • Fatura Ödeme Adımında Hesaptan

  • Fatura Ödeme Adımında Kredi kartıyla tek çekim (Aboneden bankasına göre işlem ücreti alınacaktır)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın