Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Burcun Senin Hangi Konularda Şanslı Olduğunu Söylüyor!

Yükselen Burcun Senin Hangi Konularda Şanslı Olduğunu Söylüyor!

mellsi
25.04.2020 - 17:00

Yükselen burcun senin hangi konularda şanslı olduğunu söylüyor!

Bakalım sen hangi konularda şanslısın?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Seyahat!

Seyahat!

Zodyak’ın en esnek burçlarından olan Koç, sürekli değişim halindedir. Eğer uyum sağlamayı ve hayatın size sunduğu fırsatları takip etmeyi bilirseniz, değişim her zaman için şans getirir. Seyahat ve keşfetmek sizin doğanızın bir parçasıdır. Sürekli hareket halinde ve yeni yerler görme haliniz sizi canlı tutan özelliğinizdendir. Bu sizi canlı tutan özelliğinizin yanında şansınızda sizi destekler pozisyonda. Yeni yerler keşfetmek istiyorsanız şimdi tam zamanı! Açın ajandanızı ve planınızı ilerleyen tarihlere yapmaya başlayın. :)

Para!

Para!

Yükselen Boğalar, size göre şans çok çalışmayla kazanılır. Genellikle, başarılarınıza sabırlı olup çok emek vererek ulaşıyorsunuz. Çok çalışmanızın emeğini bu dönemde misliyle alacaksınız gibi gözüküyor! İşine verdiğin emeğin karşılığını alacağın bu dönemde paranı gereksiz yerlere harcamamanı, tekrar bir kazanca döndürmeni öneririz. Çünkü görünene göre bu dönemde konu para olunca çok şanslısın!

İlişkiler!

İlişkiler!

Yükselen İkizler için şans biraz çaba gerektiriyor. Arkadaş canlısı ve akıllısınız, bu yüzden gerekli çabayı göstererek başarıya giden fırsatları yakalayabilirsiniz. İş ortaklığı kurabilir ve başarıyı elde edebilirsiniz. Kafanızda kurduğunuz planı devreye sokmaya korkmayın, şans sizin yanında! Doğru adımlarla ilerlediğiniz taktirde güzel bir sonuç olduğunu görecekseniz! :)

İş hayatı!

İş hayatı!

Yükselen Yengeç için yeni fırsatlar, günlük ve iş hayatımızda karşılaşabileceğin pozitif durumların olacağı bir dönemdeyiz. Yükselen Yengeçler bu dönemde yeni projeler üretebilir, farklı insanlarla çalışma fırsatı yakalayabilir ve yeni bir iş kurabilir. Eğer akıllıca adımlar atarsanız şans sizin yanınızda ve destekleyici pozisyonda. Fakat biz biliyoruz ki hassas olsanız da oldukça kararlı bir yapınız var. Şansı yakalamak için çok çalışmanız gereksede bu durum gözünüzü hiçbir zaman korkutmuyor.

Sosyal hayat, aşk!

Sosyal hayat, aşk!

Yükselen Aslanların aşk hayatı canlanıyor ve sosyal hayatı bu dönemde bir tık üst seviyeye çıkıyor. Sözün kısası, oldukça keyifli zamanlar sizleri bekliyor. Uzun zamandır hoşlandığınız veya arkadaşça konuştuğunuz kişi ile bir yakınlaşma, yeni arkadaşlar edinme dönemindesiniz. Biraz bunalmışlık sonrasında hayatınızdaki bu ufak değişim sizi büyük etkileyecek ve mutlu edecek. Umarım uzun zamandır beklediğin bu mutluluk güzel değişimlere sebep olur. :)

Gayrimenkul, ev!

Gayrimenkul, ev!

Yükselen Başakların ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslı olduklarını bir dönem. Yeni fırsatlarla karşılaşabilecekler, sorunlarını çözüme kavuşturabilecekler bu dönemde fırsat sizin elinizde. Başaklar, açıkcası siz şansı yakalamak için geç kalıyorsunuz. Ancak cesaretiniz kırılmasın, şansınızı artırmak yapmanız gereken tek şey biraz kabuğunuzdan çıkıp daha cesur olmak! Bu dönemde şans sizin yanınızda istediğinizi elde etmeniz için bu fırsatı kaçırmayın.

Eğitim, yeni yolculuklar!

Eğitim, yeni yolculuklar!

Yeni fırsatlar, eğitim konularındaki gelişmeler, ve iş ile ilgili konularda kısa seyahatler için bu dönemde plan yapmanın tam zamanı. Yükselen Teraziler, elinize geçen bu zamanı iyi değerlendirin! Planınızın tutacağı bu zamanda ileriye dönük yapacağınız bu fırsatı kaçırmayın! Eğitiminize önem verin, iş kuracaklar bu zaman diliminde temkinli adımlar atın, seyahat edecekler doğru plan yapıp doğru zamanı belirleyin. Şans sizin yanınızda. Eğer isterseniz olmayacak bir şey yok.

Maddi konular!

Maddi konular!

Yükselen Akreplerin bu dönemde maddi konulardaki şansı yükseliyor. Öz güvenlerini ve yeteneklerini verimli kullanabilecekleri günler pek yakında! Paranızı doğru kullanmanız da en önemlisi! Gereksiz harcamalardan kaçının ve gereksiz tüketmeyin. Maddi kazancınızı doğru kullanırsanız önümüzdeki günlerde doğru adımlar atacağınız bir alanda kullanacağınız günler çıkacak karşınıza.

Maddi manevi konular!

Maddi manevi konular!

Yükselen Yaylar hem maddi hem de manevi konularda bütün sıkıntılarından kurtuluyor, kendilerini ifade edebilecekleri bir döneme giriyor. Yönetici gezegeniniz Jüpiter şansın gezegeni olduğundan, şans sizin alnınıza yazılmış! İyimserliğiniz ve canlılığınız hayatın her alanıda şanslı olmanızı sağlıyor. Mental açıdan rahatladığınız bu dönemde daha doğru kararlar verebileceğiniz ve rahatlayacağınız bu dönemde kafanızda soru işaretleri olmadan adımlar atacak ve güzel günlere göreceksiniz!

Ruhsal aydınlanma, farkındalık!

Ruhsal aydınlanma, farkındalık!

Yükselen Oğlaklar bu dönemde maneviyata ve iç dünyalarına yönelecek. Derinlerde yatan duygularını keşfe çıkarak farkındalıklarını arttırabilecekler. Bu kendinizle kaldınız dönemde size neyin doğru neyin yanlış olduğunu görüp ona göre adımlar atacaksınız. Size iyi gelen insanlarla yolunuza devam edeceksiniz. Mutluluğa giden yolu bulacak size zarar veren insanlardan uzak duracaksınız. Şansınızı uyandırmanız biraz zaman alıyor. Ancak kendinize güvenin sevgili Oğlaklar ! Sabırlı olun ve şansınıza inanın, emin olun ki ayağınıza gelecek!

Sosyal çevre, arkadaşlık!

Sosyal çevre, arkadaşlık!

Yükselen Kovaları sosyalliğe doyacakları, arkadaş konusunda kendilerini fazlasıyla şanslı hissedecekleri bir dönem bekliyor. Jüpiter, bu arkadaşlıkların yeni kapılar açabileceğinin sinyalini veriyor. Yeni bir arkadaş ortamı ya da yeni işinde tanışacakları arkadaşları ile verimli sohbetler, edinecekleri yeni bilgiler ile maddi manevi hayatlarına etki edecekleri kesin! Eğer uyum sağlamayı ve hayatın size sunduğu fırsatları takip etmeyi bilirseniz, değişim her zaman için şans getirir.

Kariyer!

Kariyer!

Balık burcunun yönetici gezegeni de Yay ile aynı, yani Jüpiter. Sosyal çevreniz sayesinde şansı yakalamayı biliyorsunuz. Telefon rehberiniz hem iş hem de özel hayatınızda işinize yarayacak bir sürü isimle dolu! Yükselen Balıkların şansları bu dönemde kariyer açısından yaver gidiyor. Jüpiter, yaratıcılıklarının artacağının, becerilerinin tavan yapacağının sinyallerini veriyor. Sadece akıllıca davranarak istediklerinizi elde edeceğiniz bu dönemde emin adımlar atarak rahatlamanız mümkün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
66
28
27
16
11
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nagumi

koç dedim kova hakkında bilgi verdi mallar.

Merve Ceylan

Maddi manevi konular!Yükselen Yaylar hem maddi hem de manevi konularda bütün sıkıntılarından kurtuluyor, kendilerini ifade edebilecekleri bir döneme giriyor.... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Para Yükselen Boğalar, size göre şans çok çalışmayla kazanılır. Genellikle, başarılarınıza sabırlı olup çok emek vererek ulaşıyorsunuz. Çok çalışmanızın eme... Devamını Gör