Görüş Bildir
Haberler
Yüksekova ve Nusaybin'de Çatışma: 2 Şehit

Yüksekova ve Nusaybin'de Çatışma: 2 Şehit

ATKN
31.03.2016 - 15:05 Son Güncelleme: 31.03.2016 - 15:29

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, öğle saatlerinde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Özal Harekât polisi İdris Polat şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinde de teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 1 asker şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Arşiv

Yüksekova'da 3 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar devam ediyor. Orman Mahallesi'nde yoğunlaşan operasyonlar sırasında bugün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşle yaralanan Özel Harekat polisi İdris Polat şehit düştü.

Şehit polis İdris Polat'ın cenazesi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Amasya'ya uğurlanacak.

Mardin'de bir asker şehit

Mardin'de bir asker şehit

Bir diğer şehit haberi de Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden geldi.

Bugün haber yapmak ve görüntü almak isteyen bir grup gazetecinin de içerisinde bulunduğu zırhlı araç, saat 16.00 sıralarında Dicle Mahallesi'ndeki bir sokaktan geçerken, PKK'lıların yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, zırhlı araçta bulunan gazeteci ve güvenlik görevlilerinin de aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan 1 güvenlik görevlisi şehit oldu. Yaralı 7 kişi Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın