Görüş Bildir
Haberler
Yüksek Kâr İçin Yatırım Yapılabilecek En İyi DeFi Projeleri

etiket Yüksek Kâr İçin Yatırım Yapılabilecek En İyi DeFi Projeleri

DeFi altcoin piyasası, küresel çapta yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. 2022 Şubat ayında DeFi projesinin toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 108 milyara ulaştı. Bu süreçte tecrübeli yatırımcılar, yüksek kâr elde etmek için en iyi DeFi projelerinden almaya devam ediyor. İşte, yüksek kâr elde etmek için en iyi DeFi coinleri...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aave (AAVE)

1. Aave (AAVE)

Aave (AAVE), kullanıcıların aracılarla uğraşmadan paralarını ödünç almalarına ve ödünç vermelerine olanak tanır. Ethereum blok zincirinde çalışır. Aave V3 protokolü testnet yayınlandı. Aave bu gelişmeler sayesinde, yükselişini sürdürecek gibi gözüküyor. Uzmanlara göre pazar genişlemeye ve büyümeye devam ettikçe Aave fiyatı fırlayabilir.

2. Chainlink (LINK)

2. Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK), piyasadaki en değerli kripto paralardan biridir. Chainlink'in LINK tokenı, yatırımcılar tarafından büyük talep görmeye devam ediyor. Son 24 saatte LINK, yaklaşık olarak %0.24 arttı. Uzmanlara göre LINK, temel cephede piyasada yükselmeye devam ettikçe talep artacak.

3. QuickSwap (QUİCK)

3. QuickSwap (QUİCK)

QuickSwap (QUİCK), özellikle düşük işlem ücretleri ve yüksek hızı ile popülerdir. Polygon ağı üzerine kuruludur. Ethereum blok zinciri ile de uyumludur. QUİCK, son zamanlarda etkileyici bir performans sergiliyor. Geçen ay Celsius finansal hizmetler platformunun DeFi kolu olan CelciusX ile ortaklık kurdu. Ayrıca analistlere göre OUİCK, yaptığı güncellemelerle ve gelişmelerle şu anda yatırım yapılması gereken coinlerden biri.

4. Kyber Network (KNC)

4. Kyber Network (KNC)

Kyber Network (KNC), geçen ay birçok blok zinciri ile entegrasyonunu içeren Kyber 3.0 yükseltmesini başlattı. Şu anda Kyber Network protokolü, 31.000 likidite havuzunu desteklemektedir. Bu gelişmeler KNC'yi etkileyici seviyelere çıkarıyor ve şu anda yatırım yapılabilecek en iyi DeFi'lerden biri olduğunu gösteriyor.

5. Avalanche (AVAX)

5. Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX), kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettiği coindir. Ölçeklenebilir ve güvenlikli blok zincir ağı olarak tanımlanmaktadır. AVAX coin, enerji verimliliği bakımından BTC ve ETH için bir alternatif olarak görülüyor. AVAX bir yıl içerisinde 146 doları görmüştür. Yani bir yıl içerisinde yaklaşık %437,3 oranında değer kazanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tezos (XTZ)

6. Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ), evrim odaklı mimarisi sayesinde en iyi altcoin projelerindendir. Ayrıca analistlere göre en iyi kripto paralardan biri olma yolunda ilerleme göstermektedir. Uzmanlar, XTZ bu yıl olumlu senaryosunu sürdürmeye devam edecek dedi.

7. Synthetix (STX)

7. Synthetix (STX)

Synthetix (STX), 2021 Şubat ayında en yüksek seviyesi 28.77 dolara temas etmişti. STX, hafta boyunca yaklaşık %30,3 oranında bir artış gördü. Yakın zamanda Synthetix, Peacock sürümünü duyurdu. Peacock, FeePool ödül dağıtımı ile ilgili bir düzeltme içeriyor. Bu gelişmeleriyle beraber uzmanlar fiyatında bir artış bekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın