Görüş Bildir
Haberler
Youtube'da İrem Derici Rekor Kırdı

Youtube'da İrem Derici Rekor Kırdı

Pchocasi
20.08.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 20.08.2014 - 18:12

Youtube'da İrem Derici Rekor Kırdı

YouTube’da Türk sanatçılar arasında kıyasıya rekabet sürerken, İrem Derici aralardan sıyrılıp rekora imza attı.

Pop müzikte yakalamış olduğu büyük başarıyı devam ettirmek isteyen İrem Derici , sözü ve müziği Hüseyin Boncuk’a ait olan ve düzenlemesini Mustafa Ceceli ‘nin yaptığı “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısı YouTube’da izlenme rekorları kırıyor.

41 MİLYON İZLENME

14 Mayıs 2014 tarihinde NetD Müzik tarafından YouTube’a yüklenen video, şimdiye kadar Türk video klipleri arasında en çok izlenen video olmayı başardı.

Şuanda İrem Derici “Kalbimin Tek Sahibine” isimli şarkı “ 41.303.942 ” kere izlendi. Bu rakam her geçen dakika daha çok arttığı gibi, İrem Derici’yi takip eden en yakın izlenme ise 36 milyon olarak biliniyor.

KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

İrem Derici’nin bu kadar kısa süre içerisinde yakalamış olduğu başarının arkasında yatanların ne olduğu henüz bilinmezken, video her geçen saniye daha çok izlenmeye devam ediyor. Yakın zamanda 50 milyon izlenmeye ulaşacağı tahmin edilen video, İrem Derici tarafından rekor olarak imzalanmış durumda.

Ünlü birçok sanatçının çıkartmış olduğu videolar ve izlenmeler tüm Sosyal Medya’da yayınlanıp kullanıcıların dikkatini çekmek isterken, İrem Derici bu başarısını şarkısının çok sevilmesine bağlıyor. Geçtiğimiz hafta Şahan Gökbakar ‘ın, İrem Derici’nin şarkısını taklit etmesi Sosyal Medya’ya bomba gibi düşmüştü.

PCHOCASI

İREM DERİCİ – KALBİMİN TEK SAHİBİNE

Kaynak: http://www.pchocasi.com/youtubeda-ire...

İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın