Görüş Bildir
Haberler
Yorum Yapana Bedava Alışveriş Sağlayan Market

Yorum Yapana Bedava Alışveriş Sağlayan Market

Suat Saygın
13.08.2014 - 22:07 Son Güncelleme: 13.08.2014 - 22:36

Yorum Yapana Bedava Alışveriş Sağlayan Market

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yenilikçi bir fikre imza atılıyor. Müşterilerin aldığı ürünlerin bedelini para ile değil yorum yazarak ödeyeceği bir süpermarket açılıyor!!

Süpermarketin adı Freemarket. Önce marketin internet sitesine aylık 3.4 dolar karşılığında üye olunuyor (işletme ücreti olarak). Müşteriler ayda en fazla 10 ürün alabiliyor. Siparişi internet üzerinden veren müşteri, markete kadar gidip siparişlerini kendi alıyor. Para ödemeden çıkan müşterinin tek yapacağı şey, internet sitesine girip aldığı ürünler hakkında yorum yapmak. Eğer belli bir sürede yorum yapmazsa hesap kapanıyor ve hesabın yeniden açılması için ceza ödemek gerekiyor.

İnternetten alışverişin hızla yükseldiği ülkemizde bir ürünü alacağımız zaman sitedeki yorumlara, başka sitelere ve tabii forumlara bakıyor ve fikir alıyoruz. Objektif bir yorumun kullanıcı üzerinde gerçekten iyi bir etkisi oluyor.

Yabancı ülkelerde blog sahiplerinin ürün yorumlarına çok değer veriliyor. Bu yorumlar insanların alışverişini olumlu-olumsuz ölçüde etkiliyor. Bunu bilen şirketler de blog sahiplerinin fikirlerini oldukça önemsiyor. Bizde bu konu daha çok yeni ama yavaş yavaş artıyor.

Ülkemizde yorum yazarak alışveriş yapılabilecek bir BİM açılsa fena mı olur? :))

Kaynak: http://www.suatsaygin.net/yorum-yapan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0