Görüş Bildir
Haberler
Yönetimden Volkan Demirel'e Sert Uyarı

Yönetimden Volkan Demirel'e Sert Uyarı

Enver K.
07.06.2015 - 09:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezona büyük değişiklerle girecek olan Fenerbahçe’de Volkan Demirel konusunda da bir takım kararlar alındı.

Ligin son haftalarında yediği bazı hatalı goller sebebiyle eleştirilen tecrübeli file bekçisi ile yolların ayrılacağı iddia edilse de bu yönde alınmış bir kararın bulunmadığı öğrenildi.

Kontratı süren deneyimli oyuncuyla devam etmeyi planlayan yönetim, Volkan’dan yeni sezonda bazı davranışlarını düzeltmesini istedi. Özellikle deplasman maçlarında büyük tepki çeken Volkan’ın yaşanan olumsuz ortam yüzünden performansının olumsuz etkilendiği düşünülüyor. Bu sebeple yönetim yeni sezonla birlikte bambaşka bir Volkan görmek istiyor.

Bunun için de futbolcunun temsilcisi Erdinç Şehit ile fikir alışverişi yapıldı. Öncelikli olarak sarı-lacivertli futbolcuya sakin olması, saha içi ve dışındaki yaşananlara karışmaması iletildi. Volkan’ın kamuoyundaki imajının düzelmesi için de çalışmalar yapılacak. Bunlardan biri de sakallarını kesmesi olacak. Agresif bir yapıya sahip tecrübeli futbolcunun, dış görünüşü ile daha antipatik hale geldiği, haklı durumlarda bile haksız duruma düşebildiği kaydedildi. Bu yüzden yeni sezonla birlikte Volkan’ın gerek görünüş, gerekse de söylemlerinde ciddi değişiklikler bekleniyor.

Tribünden geldi

Mukavelesi 2016-17 sezonunda sona erecek tecrübeli file bekçisinin tribünden geldiğini ifade eden Volkan’ın yakın çevresi ise tecrübeli oyuncunun verdiği tepkilerin temel sebebini şu şekilde açıkladı: “Tribünde davul çalıyordu. Ardından hayalini kurduğu formaya kavuştu. Çok iyi bir Fenerbahçeli. İşler kötü gittiğinde en çok kendisi üzülüyor.”

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın