Görüş Bildir
Haberler
Yön Tuşları İle Oynamak İstemeyenlere: En İyi 13 Mobil Yarış Oyunu

Yön Tuşları İle Oynamak İstemeyenlere: En İyi 13 Mobil Yarış Oyunu

Oyun oynamak istediğimizde her zaman bilgisayara sarılmak durumunda değiliz. Hele hele elimizde mobil yapımlar varsa ve bunlarda araba sürüp yüksek hızlarda yolları ağlatabiliyorsak bilgisayara hiç ihtiyacımız yok. İşte bu çağrıyı duyduk ve her virajda yan verebileceğiniz en iyi 13 mobil yarış oyununu derledik. Dilerseniz başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gear.Club - True Racing

Gear.Club - True Racing

Listemizin ilk oyunu Gear.Club - True Racing. Mobil yapım ana vaat olarak gerçekçi sürüş deneyimini veriyor. Son güncellemesini 2020 yazında almış olsa da onlarca araç seçeneği ve oynanışıyla listemizde yer almaya hak kazanıyor.

NASCAR Heat Mobile

NASCAR Heat Mobile

Gerçek bir Nascar pilotu olmanın nasıl bir his olduğunu tatmak ister miydiniz? Yani saatlerce yarışta olmanın deneyimini nasıl verebilir bilmiyoruz ancak NASCAR Heat Mobile için hiç de kötü bir pazarlama tekniği değil.

Motorsport Manager Mobile 3

Motorsport Manager Mobile 3

Şimdiyse direksiyon başından kalkma zamanı. Motorsport Manager Mobile 3 F1 takımı yönettiğiniz bir mobil yapım. Yapım size gerçek anlamda bir yönetim deneyimi yaşatsa da direksiyon başında olmanın hissini sevenleri çok da çekeceğini düşünmüyoruz.

Real Racing 3

Real Racing 3

EA'in mobil yapımı Real Racing 3. İçerisinde F1'in de dahil olduğu geniş repertuvarı ile sizi içine çekiyor. Electronic Arts el attığı için P2W ögeler bulunsa da listemizin başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Offroad Legends 2

Offroad Legends 2

F1, şehir içi yarışlar ve sizi sınırlayan pistler... Offroad Legends 2'de bunları bulmanız pek mümkün değil. Olağandışı arabalar ile offroad deneyimi yaşadığınız yapımda herhangi bir kural görmeyi beklemeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Bunu listeye tamamen kişisel tercih olarak eklediğimizi söyleyebilir. Özellikle akıcı yarış hissiyatı ve radyo özelliği ile akılda kalan yapım çeşitlilik konusunda ise asla yüzüstü bırakmıyor.

CSR 2 Realistic Drag Racing

CSR 2 Realistic Drag Racing

NaturalMotionGames'in geliştirdiği CSR 2 adından da anlaşıldığı üzere bir drag racing yani kalkış yarışı oyunu. Sahip olduğu grafiklerin alıcılığı ve türünün özel olması ile listemizde yer almayı ihmal etmiyor.

F1 Mobile Racing

F1 Mobile Racing

Yine Electronic Arts'ın geliştiriciliğini üstlendiği bir yapım F1 Mobile Racing. F1 camiasına yalnızca telefonunuz ile dahil olabileceğiniz yapım size birçok ek içerik sunuyor. Bunun yanında mobil oyunlara göre göz alıcı görselliği ile de adından söz ettiriyor.

Horizon Chase – World Tour

Horizon Chase – World Tour

Aquiris Game Studio'nun geliştirdiği Horizon Chase - World Tour'un size sunduğu şey tamamen eğlence. Sahip olduğu tatlı grafikleri ve basit oynanışı ile sizi içine çeken yapım asla bırakmayı denemiyor.

Asphalt Nitro

Asphalt Nitro

Yine bir Asphalt yapımı ile karşınızdayız. Gameloft SE'nin yapımcılığını üstlendiği mobil oyun serinin öncekilerine nazaran daha arcade olması ile öne çıkıyor. Bunun yanında eşzamansız çok oyunculu deneyimi ile farklı bir açıdan bakmanıza olanak sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CarX Highway Racing

CarX Highway Racing

Yani şu ana kadar yollarda arabalar yoktu ancak CarX Highway Racing'de var. Gerçekçi sürüş deneyiminin yanında zorlayıcı şartları ile öne çıkıyor bu yapım. Otobanda yarıştığınızı aklınızdan çıkarmayın derim.

Racing Fever: Moto

Racing Fever: Moto

Öyle sadece arabalarla, Nascar veya F1 formatında yarışmak olmaz. Biraz da motorla yarışmak gerekir. Gameguru Advertisement'ın geliştirdiği yapım da size bunu sunuyor. Motor ile yarışacaksınız. Tek yapmanız gereken oyunu indirmek.

Need For Speed No Limits

Need For Speed No Limits

Yüzdük yüzdük yine NFS'ye geldik. EA Games'in yapımcılığını üstlendiği Need For Speed No Limits bir mobil oyuna göre fazlasıyla göz alıcı olması ile öne çıkıyor. Ne kadar P2W'ne dönüşebiliyor olsa da öncesinde yaşadığınız haz bir mobil oyun için yeterli diyebiliriz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın