Görüş Bildir
Haberler
Yola Çıkacaklara Dikkat: İstanbul - Ankara TEM ve Devlet Yolu Trafiğe Kapatıldı!

Yola Çıkacaklara Dikkat: İstanbul - Ankara TEM ve Devlet Yolu Trafiğe Kapatıldı!

Müge Kakşi
23.01.2022 - 21:39

Olumsuz hava koşulları yurdun dört bir yanında etkisini göstermeye devam ediyor. Son haftalarda yaşanan soğuk hava dalgası yerini kara bırakırken ülke genelinde dün akşam saatlerinden itibaren şiddetli kar yağışı başladı. Bugün birçok vatandaş kar yağışından etkilenirken akşam saatlerinde şiddetini arttırmaya devam eden kar yağışı birçok ilde ana yolların kapanmasına neden oldu. Kapanan yollara İstanbul Ankaraya otoyolu da eklendi. Gelen son dakika haberine göre İstanbul Ankara TEM otoyolu ve Devlet Karayolu trafiğe kapatıldı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul - Ankara Yolu Ulaşıma Kapatıldı

İstanbul - Ankara Yolu Ulaşıma Kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yurdun dört bir yanında kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından bir duyuruda bulunarak Gerede-Düzce arası otoyol ve devlet yolunun yoğun kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapandığını açıkladı. Vali Şahin, 'İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir.' dedi.

İstanbul Valisi'nden Açıklama

İstanbul Valisi'nden Açıklama

stanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Kıymetli Hemşerilerim, Düzce-Gerede arası otoyol ve devlet yolu yoğun kar ve tipiden dolayı kapanmıştır. Yolların açılması için kar ve buz ile mücadele devam etmektedir. Bu nedenle, İstanbul-Ankara istikametine doğru yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmamalıdır' ifadelerine yerdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın