Görüş Bildir
Haberler
Yiyecek ve İçecek Seçimlerine Göre Favori Öğününü Tahmin Ediyoruz!

Yiyecek ve İçecek Seçimlerine Göre Favori Öğününü Tahmin Ediyoruz!

Easterling
24.01.2023 - 20:05

Bu yiyecek ve içecekler arasından yaptığın seçimlere göre günün hangi öğününün senin favorin olduğunu tahmin ediyoruz. 

Haydi teste!

SENDEN HER SORUDA GÖZÜNE EN LEZZETLİ GÖRÜNEN YİYECEK YA DA İÇECEĞİ SEÇMENİ İSTİYORUZ!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1 Başlamadan önce cinsiyetini öğrenelim mi?

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Akşam yemeği" çıktı!

Yemek yemek senin için bir ihtiyaç değil adeta bir sanat. Kahvaltı yaparak kendini belli bir zaman dilimine sıkıştırmaktan hoşlanmıyorsun. Yani evet, kahvaltı yapıyorsun elbette ama bu ya ayaküstü oluyor ya da öylesine birkaç lokma atıyorsun ağzına. Öğle yemekleriyle de pek aran yok, hatta çoğu zaman günü iki öğünde tamamlıyorsun. Ama günün bütün yorgunluğunu akşam yemeklerinde atıyorsun. İşten ya da okuldan gelip yemek hazırlamak da zor değil senin için, masaya oturup keyifle uzun uzun yemek de. Her şeyi tadına vararak yaşamayı seviyorsun. Bu sebeple senin ruhunu yansıtan öğün akşam yemeği!

"Kahvaltı" çıktı!

"Kahvaltı" çıktı!

Sen birçok insanın aksine tam bir kahvaltı insanısın. Ama öyle ayak üstü yapılanlardan değil. Uyanacaksın, sevdiklerinle ve sevdiğin yiyeceklerle uzuun uzun sohbet eşliğinde yapacaksın kahvaltını. Tabii bu çalışırken ya da okula giderken pek mümkün olmuyor ama senin sevdiğin gerçeğini de değiştirmez. Keyifli olmayı ve sağlığını önemsemeyi seviyorsun. Hayatta hiçbir şeyin seni üzmesine ya da bunaltmasına izin vermezsin. Bu yüzden mutlulukla ilgisi olan kahvaltı senin ruhunu yansıtan tek öğün kesinlikle!

"Öğle yemeği" çıktı!

"Öğle yemeği" çıktı!

Kahvaltı da akşam yemeği de olmasa da olur diyenlerdensin. Kahvaltıyı geçiştirme konusunda tam bir uzmansın! Akşam yemeği de senin için öyle pek önemli değil, hatta es geçtiğin oluyor sık sık. Sen gün içinde kendini en dinamik hissettiğin zaman dilimine ayırıyorsun kendini. Yemek yemeyi çok seviyorsun ve buna da gereken zamanı ayırmak istiyorsun. Sıkıntıya gelmek ya da yemeğini bir kalıba sıkıştırmak pek de senlik bir davranış değil yani. Bu yüzden senin ruhunu yansıtan öğün öğle yemeği!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
56
41
20
13
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın