Görüş Bildir
Haberler
Yıllara Meydan Okuyorlar! Zamanı Durdurmanın Formülünü Bularak Herkesin Gönlünde Taht Kuran 20 Ünlü İsim

Yıllara Meydan Okuyorlar! Zamanı Durdurmanın Formülünü Bularak Herkesin Gönlünde Taht Kuran 20 Ünlü İsim

İlayda
26.06.2021 - 07:00

Cennete geldim galiba😍😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chris Evans

1. Chris Evans
www.instagram.com

Chris Evans, son zamanlarda oldukça popüler olan birkaç aksiyon filminde rol aldı. Ancak Marvel filmlerinde Captain America olarak gösterdiği muhteşem performansın ardından birçok hayranın kalbini çalmayı başardı. 2021'de 40 yaşına girdi ve hala kalbimizi hoplatmayı çok iyi biliyor gibi görünüyor.💖

2. Zac Efron

2. Zac Efron
www.instagram.com

Zac Efron'un uluslararası şöhrete giden yolu, Disney'in Lise Müzikali'nde rol almasıyla başladı. O andan itibaren, artık klasikleşmiş bir genç romantizmin sevimli hikayesindeki rolüyle birçok gencin kalbini fethetti. Onu Disney'de tanımamıza rağmen gördüğümüzden tamamen farklı becerilerle ve başarılarla bizi şaşırtmaya devam ediyor. Örneğin; Hairspray, The Greatest Showman, Baywatch'ı düşünüyoruz; ve daha yakın zamanda, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile filmlerindeki performanslarıyla oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu kanıtladı. 2021'de yalnızca 34 yaşında olacak ama yine de bu büyük oyuncunun kişiliği açısından ne kadar değiştiğini görebiliyoruz.

3. Robert Downey Jr.

3. Robert Downey Jr.
www.instagram.com

Robert Downey Jr. oyunculuk kariyerine çok genç yaşta başladı. Babası bir yönetmendi, bu yüzden büyürken sektörle özel bir bağ geliştirmesi doğaldı. Pek popüler olmayan birkaç filmde oynadıktan sonra, 1992'de Chaplin'de rol aldığında gündeme geldi. Hatta Oscar'a bile aday gösterildi. Bir süre sonra, Iron Man olarak rol alarak oyunculuğa resmen geri döndü ve o andan itibaren, birbiri ardına gişe rekorları kıran filmlerin ünlü yüzü oldu.

4. Michael B. Jordan

4. Michael B. Jordan
www.instagram.com

Amerikalı aktör Michael B. Jordan, 2021'de 34 yaşına girdi. Jordan, süper kahraman filmlerinden çok çizgi romanlara ilgi duyan çok özel bir izleyici kitlesini kendine çekmeyi başardı. Ancak 2018'de, Kara Panter'in düşmanı Killmonger olarak gösterdiği muhteşem performansı gördükten sonra, dünyada kimseye onun hayranı olmama şansı tanımadı bile. Oyunculuk becerilerinin yanı sıra, 2020'de People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçildiğini bilmek ilginizi çekebilir belki. 😉

5. George Clooney

5. George Clooney

George Clooney, inanılmaz karizması ve olağanüstü yakışıklılığı sayesinde ekranda ilk göründüğü andan itibaren izleyicilerin dikkatini çekti. 90'ların en popüler filmlerinden bazılarında; Batman ve Robin, Three Kings ve drama dizisi ER'deki başrol oyuncusu idi. Yeni milenyum, Clooney için yeni fırsatlar getirdi, aralarında O Brother, Where Art Thou? ve popüler Ocean's Eleven serisinde rol aldı. Ek olarak, 2008'den beri Birleşmiş Milletler Barış Elçisi ve kariyeri boyunca birçok kez ödüllendirilmiştir. 2021'de Clooney, 60 yaşına girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Leonardo DiCaprio

6. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, Titanic, The Wolf of Wall Street, The Revenant ve The Aviator'daki rolleri sayesinde Hollywood'un en unutulmaz başrol oyuncularından biridir. DiCaprio'nun bir filmde rol aldığını bilmek, iyi görünümün yanı sıra heyecan, gerilim, romantizm ve harika oyunculuk becerilerinin olduğunu garantiliyor. Bununla birlikte, DiCaprio sadece bir aktör, film yapımcısı olarak ya da bir çevreci olarak yaptığı sosyal hizmetlerle tanınmakla kalmıyor, aynı zamanda yaşlandıkça çok ve çok daha iyi görünüyor.

7. Tom Cruise

7. Tom Cruise

Tom Cruise, 80'lerde Top Gun'da oynadıktan sonra üne kavuştu. Ondan sonra yavaş yavaş bugün onu hepimizin böyle bildiği aksiyon ve bilim kurgu filmlerinde bir ikon haline geldi. Bu türde dünya çapında en çok tanınan destanlardan biri Mission Impossible'dır ve Cruise 1996'dan beri tüm bölümlerinde rol almıştır. Aynı zamanda en yüksek ücretli oyunculardan biri olarak bilinir ve 58 yaşında olmasına rağmen hala Hollywood'un önüne koyduğu herhangi bir zorluğun üstünden ustalıkla gelen bir süperstar.

8. Brad Pitt

8. Brad Pitt

Brad Pitt, Fight Club, Troy ve Mr. and Mrs. Smith gibi birçok Hollywood aksiyon ve romantik filminde rol aldı. Filmlerinin büyük başarısı, eleştirmenlerin beğenisi ve hem ekranda hem de halkla olan büyük karizması nedeniyle Amerikan sinemasında ikonik bir aktör haline geldi. Sadece bu değil, gerçek bir bukalemun oyuncu olduğunu kanıtladı. World War Z'deki gibi klişeleşmiş bir aksiyon filmi lideri olmaktan, Inglorious Bastards veya Ocean's Twelve'de hepimizin gördüğü gibi komik ve eğlenceli bir yardımcıya zorlanmadan dönüşebiliyor.

9. Johnny Depp

9. Johnny Depp

Johnny Depp, filmlerde gardırobundan stiline, karakterinden tutumuna kadar ister korsan, ister deli şapkacı, vampir, hatta egzotik bir çikolata fabrikasının sahibine dönüşebilen bir oyuncu. Filmlerde tamamen farklı rollere dönüştüğünü gördüğümüz yetenekli ve bir o kadar da çok yönlü bir aktördür kendisi. Johnny Depp, zaman geçtikçe harika görünmeye devam ediyor ve sadece ekranda değil, gerçek hayatta da tarz değişimleri ile bizi şaşırtmayı asla bırakmayacak gibi görünüyor.

10. Chris O’Donnell

10. Chris O’Donnell

Chris O'Donnell ilk kez Tim Burton'ın Batman filmlerinde Robin rolünü canlandırdığında ünlendi. 2009'dan beri, suç dizisi hayranlarının kalbini ve ruhunu kazandığı NCIS: Los Angeles dizisinde rol aldı. 2021 yılında 51 yaşına girecek ve yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi hala çok iyi durumda. Aslında, hala o kadar iyi görünüyor ki, NCIS: Los Angeles'ta aynı rolü bir süre daha kimse fark etmeden kolayca oynamaya devam edebilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Christopher Meloni

11. Christopher Meloni

Christopher Meloni, suç temalı televizyon dizileri alanında bir başka popüler aktör. Law & Order: Special Victims Unit, Oz ve hatta True Blood gibi şovlara katıldı. Ancak bu, polisler ve suçlularla ilgili olmayan diğer rolleri oynamadığı anlamına gelmiyor. Ayrıca komedi ve romantik filmlerinde de çalıştı. Ayrıca 2021'de 60 yaşında olmasına rağmen hâlâ mükemmel bir fiziğe sahip.

12. Hugh Jackman

12. Hugh Jackman
www.instagram.com

Hugh Jackman, X-Men filmlerinde Wolverine olarak göründükten sonra aksiyon filmi türünde bir simge haline geldi. O film serisinde, unutması zor her türlü kovalamaca ve aksiyon/macera dublörlüğünü yaptığını bile gördük. Daha sonra müzikaller ve canlı tiyatro gibi farklı türler de denedi. Onu Sefiller'deki ve hatta Christopher Nolan'ın Prestij'deki başrolü ile hatırlayabilirsiniz. Bu adam kesinlikle yapmayı kafasına koyduğu her şeyi yapabilir.

13. David Beckham

13. David Beckham
www.instagram.com

David Beckham, dünyanın en ünlü eski futbolcularından biridir.  Eski bir model olan ve Spice Girls'de şarkıcılık yapmış Victoria Beckham ile evli. Beckham'ın futbolculuk kariyeri yaklaşık 20 yıl sürdü ve artık profesyonel bir sporcu olmasa da Inter Miami CF'nin sahibi ve Salford City FC'nin ortak sahibi olduğu için spor işinde hala çok aktif. 2021'de 46 yaşına girdi ve hala harika görünüyor, belki de futbolcu iken olduğundan daha fazla.😍

14. Jared Leto

14. Jared Leto
www.instagram.com

Jared Leto bir aktör, müzisyen ve 30 Seconds to Mars adlı rock grubunun kurucusudur. En ünlü filmlerinden bazıları Requiem for a Dream, American Psycho, Suicide Squad ve Blade Runner 2049'dur. 2021'de bile çok genç görünüyor ve mükemmel bir fiziğe sahip. Yıllar onu etkilememiş gibi görünüyor. 55 yaşına girecek oyuncu hâlâ çok yakışıklı.

15. Jake Gyllenhaal

15. Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal, oyunculuk kariyerine oldukça erken, yalnızca 11 yaşında başladı. Merhum aktör Heath Ledger ile birbirine aşık olan 2 kovboyun hikayesini anlatan Ang Lee'nin Brokeback Mountain adlı romantik filminde oynadıktan sonra uluslararası üne kavuştu. 2019 yılında Spider-Man: Far From Home'da Mysterio'yu canlandırdığında süper kahraman filmi hayranlarının dikkatini çekti. 2021 yılında 41 yaşına girecek ve hala ilk bakışta içinizi ısıtacak birçok oyuncudan biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Nick Jonas

16. Nick Jonas
www.instagram.com

Nick Jonas; Camp Rock, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian ve Hannah Montana gibi Disney filmlerinde ve TV dizilerinde göründükten sonra şov dünyasındaki kariyerine başlayan bir aktör ve şarkıcıdır. Muhtemelen onu kardeşleriyle birlikte kurduğu Jonas Brothers adlı erkek grubunun bir üyesi olarak da tanıyorsunuz. Kendisini çoğunlukla müziğe adadı ancak son zamanlarda oyunculuk kariyerine devam etti. Ünlü Jumanji: The Next Level ve Chaos Walking filmlerinde de rol aldı.

17. Matt Damon

17. Matt Damon
www.instagram.com

Matt Damon, oyunculuk kariyerine School Ties gibi daha büyük parçalarla başladığından beri Hollywood'un kötü çocuğu biri olarak biliniyor. Daha sonra yakın arkadaşı Ben Affleck ile birlikte yazdığı Good Will Hunting filminde rol aldı. Damon, o filmdeki performansıyla “En İyi Erkek Oyuncu” dalında aday bile oldu. Bugün, sinemanın en ikonik önde gelen adamlarından biri olmaya devam ediyor.

18. Ben Affleck

18. Ben Affleck

Ben Affleck, film eleştirmenlerinin ve hayranlarının dikkatini ilk olarak, Matt Damon'la Good Will Hunting'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı zaman yakaladı. O senaryo Oscar kazandı ve ayrıca Armageddon ve Pearl Harbor gibi filmlerde de yer aldı. Son zamanlarda Zack Snyder'ın Justice League film serisindeki Batman'i canlandırarak gündeme oturmuştu. Ben, 2021'de 49 yaşında olacak ve kesinlikle hala gençkenki kadar yakışıklı hatta daha yakışıklı görünüyor.

19. Jason Momoa

19. Jason Momoa
www.instagram.com

Jason Momoa, şov dünyasındaki kariyerine 1999'da Baywatch'da basit ve küçük bir rolle başladı. Ancak, 2011 yılında HBO draması Game of Thrones'da Khal Drogo'yu canlandırdığında izleyicilerin kalbini fethetti. Bu rol, DC Comics'in genişletilmiş evreninde Aquaman olarak rol alacak kadar ünlü olmasını ve tüm dünyada tanınmasını sağladı. 2021'de 42 yaşına girecek.

20. Henry Cavill

20. Henry Cavill
www.instagram.com

Henry Cavill, 2013'te ilk rolünü üstlendiğinden beri uluslararası alanda Superman'in yüzü olarak tanındı. Ancak Cavill, beyaz perdeye ilk çıkışını 2001'de Thomas Aprea'yı oynayan Vendetta filmiyle yaptı. Ardından, bir yıl sonra, Dumas'ın kitabının bir uyarlaması olan Monte Cristo Kontu'nda yer aldı. O şimdi Hollywood'un en yakışıklı oyuncularından biri ve muhtemelen zaten bildiğiniz gibi, onu filmlerde gören insanların çoğunu kendine aşık ediyor.

Sizce hangi aktörler yetişkin olarak gençken olduğundan daha iyi görünüyor? Yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mistress Of Cats

Gözümüz gönlümüz açıldı yine 😍

yesimy

Eee hani Keanu?

Nesibe Tahir

Johnny Depp'in ölümünü nasıl öğreneceğim kim bilir... İçim yıllardır cız ediyor. 😟