Görüş Bildir
Haberler
Yılın En İyi Orta Sahaları FIFA 22'ye Geldi: Kante'den Korkma Zamanı!

Yılın En İyi Orta Sahaları FIFA 22'ye Geldi: Kante'den Korkma Zamanı!

Burak Kaya
24.01.2022 - 14:32

2021 yılının en iyi orta saha oyuncuları, TOTY etkinliği kapsamında FIFA 22'ye eklendi. Eklenen 3 orta saha oyuncusuna baktığımız zaman Fransız orta saha oyuncusu Kante, oyunculara büyük zorluklar çıkarabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılın en iyileri belli oluyor.

2021 yılındaki en iyi performans gösteren 11 oyuncu, TOTY etkinliği kapsamında FIFA 22'ye ekleniyor. Bu yıl öncelikle forvet oyuncuları oyuna eklendi ve dün ile birlikte de orta saha oyuncuları, FIFA 22'ye geldi. 

3 orta saha oyuncusu da PL'de mücadele ediyor. Kante, KDB ve Jorginho, 2021 senesinde gösterdikleri performans ile birlikte TOTY etkinliğinde kendilerine yer buldu.

Önümüzdeki günlerde ise defans oyuncuları ve kaleci, TOTY etkinliğine gelecek.

Kante, çok can yakar.

Kante, çok can yakar.

Chelsea'nin şampiyonlar ligi şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan olan Fransız orta saha oyuncusu Kante, 96 genel ratinge sahip.

Oyunda, rakiplerine uyguladığı yakın pres ile birlikte oyuncuların tercihi olan Kante, 90 hız ve 96 defans özelliği ile dikkatleri üstüne çekiyor. Bir CDM oyuncusu olarak 90 pas özelliği ile birlikte oyun kurmanızda yardımcı olacak olan Fransız, 84 şut ile birlikte de uygun pozisyonlarda gol silahınız olabilir.

Şu an için Kante, PS4 piyasasında bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde oyuncunun 3.5 milyon coins karşılığında satın alınabileceği düşünülüyor.

İtalyanların yükselişi.

İtalyanların yükselişi.

Bir diğer Chelsea oyuncusu Jorginho, milli takımı ile birlikte Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.

97 genel ratinge sahip olan İtalya oyuncusu, b2b orta saha oyuncusu arayanlar için iyi bir tercih olabilir.  Hem defans hem de hücum özellikleri üst seviye olan Jorginho, 88 hız ile birlikte de bu özelliklerini etkili bir şekilde kullanabiliyor.

Şu an 1.6 milyon coins civarında satın alınabilen oyuncu, önümüzdeki günlerde daha da ucuzlayabilir.

KDB'ye yol açın.

KDB'ye yol açın.

City'nin gözde orta saha oyuncusu KDB, 96 genel rating ile birlikte oyuna eklendi.

98 pas özelliği gibi dikkat çekici bir istatistiğe sahip olan oyuncu, oyun kurma konusunda oyunda tartışmasız en iyi oyuncu. Defans özelliği diğer özelliklerine göre düşük olsa bile 92 şut ile birlikte hücumda çok iyi işler yapabilir.

86 hız ile birlikte yavaş olmayan oyuncu, şu an 2.4 milyon coins civarında bir ücrete satın alınabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın