Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

Ulaş
15.03.2022 - 10:59

Bursa Barosu, sokak köpeklerine ilişkin yaptığı “Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya' paylaşımı tepki çeken şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, Bursa Barosu, sosyal medyadan sokak köpekleriyle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu dilekçesini Bursa Barosu Başkanı Av. Metin Öztosun ile Hayvan Hakları Komisyonu üyesi Av. Candaş Bulut verirken, komisyon tarafından yapılan basın açıklamasında, “Sadece insan olduğumuz için doğadaki diğer canlıların yaşam hakkında söz sahibi olduğumuzu düşündüren üstenci bakış açısından kurtulmadıkça toplumsal barışın sağlanamayacağı da bir gerçektir” denildi.

'Hayvanlar aleyhine yapılan propagandaya destek verdi...'

'Hayvanlar aleyhine yapılan propagandaya destek verdi...'

Açıklamada, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin 12 Mart tarihli sosyal medya paylaşımında “Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya” dediği ve uzun zamandır ülkemizde hayvanlar aleyhine yapılan propagandaya destek verildiği kaydedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
6
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

bu kadını pezevenklerin elinden kim aldıysa o da suçlu :)

Gizem Yılmaz

zaten diğer konularına bakacak olursak çok da masum değil o kurtarıcı 😁

köpekler saldırabilir hatta öldürebilir insanları umarım sana da saldırırlar tilbe doğanın kanunu bu biz insanlar olarak dünyayı terk edip köpeklere teslim e... Devamını Gör

Asaglik kompleksli ezik! Yildiz Tilbe hakli. daha geçen gün haberlere yansımıştı, ısırgan ve saldırgan köpeği Barınağa götürmek istedi Belediye, ama ona bile... Devamını Gör