Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe'den Barış Akarsu'ya Tom Cruise'dan Meryl Streep'e: Yengeç Burcunun En İyi Temsilcisi 12 Ünlü İsim

Yıldız Tilbe'den Barış Akarsu'ya Tom Cruise'dan Meryl Streep'e: Yengeç Burcunun En İyi Temsilcisi 12 Ünlü İsim

Yaz geliyor, 23 Haziran-22 Temmuz döneminde doğan yengeçler de ortalığa dökülüyor! Biz de Ariana Grande'den Serenay Sarıkaya'ya, Harrison Ford'dan Harun Tekin'e, yengeç burcunu en iyi temsil ettiğini düşündüğümüz 12 ünlü ismi sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anaç, duygusal, alıngan...

Anaç, duygusal, alıngan...

Evet, havalar ısındıkça duygusal yengeçlerin zamanı yaklaşıyor! Biz de bu vesileyle yengeç burcu ünlüleri bir gözden geçiyoruz... 👇

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Son zamanlarda yaptığı açıklamaların hiçbiri kabul edilemez olsa da, Yıldız Tilbe özellikle aşk konusunda feleğin çemberinden geçmiş gerçek bir yengeç kadını! 16 Temmuz'da dünyaya gelen ünlü şarkıcı bu sene 55 yaşına basacak.

Ata Demirer

Ata Demirer

Son olarak 'Ata Demirer Gazinosu' projesiyle izleme fırsatı bulduğumuz Ata Demirer de yengeç burcu isimlerden. Ünlü komedyen 6 Temmuz'da 47 yaşına girecek.

Tom Cruise

Tom Cruise

Aksiyon filmlerinin unutulmaz aktörü Tom Cruise da temmuz yengeçlerinden. Bu yıl 59. yaşını kutlayacak olan aktörün doğum günü ise 3 Temmuz.

Margot Robbie

Margot Robbie

Hollywood'un yeni nesil oyuncuları arasında şimdiden çok önemli bir yer edinen Margot Robbie de yengeç burcu dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk ünlülerden. Güzel oyuncu 2 Temmuz'da 31 yaşına girecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Yükselen kariyeri, güzelliği ve sesiyle dillerden düşüremediğimiz Serenay Sarıkaya Türkiye'nin en güzel yengeç kadınlarından biri. 1 Temmuz'da dünyaya gelen güzel oyuncu bu sene 29. yaşını kutlayacak.

Barış Akarsu

Barış Akarsu

28 yaşında trafik kazasında hayatını kaybederek hepimizi yasa boğan Barış Akarsu da yengeç burcu ünlüler arasındaydı... Hayatı sinemaya uyarlanacak olan sanatçının doğum günü 29 Haziran'dı.

Ariana Grande

Ariana Grande

Son zamanlarda Don't Look Up filmi için yaptığı 'Just Look Up'la dilimize dolanan Ariana Grande'nin yengeç olması sanıyoruz ki kimseyi şaşırtmayacaktır! Love Me Harder'dan bu yana aşk şarkılarını dilimize doladığımız şarkıcı 26 Haziran'da 28 yaşına girecek.

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Son olarak 'The Power of the Dog'daki performansıyla hepimizi mest eden başarılı ve cool oyuncu Benedict Cumberbatch de yengeç burcu. Cumberbatch 19 Temmuz'da 45 yaşına girecek.

Sezen Aksu

Sezen Aksu

Minik serçemizin şarkılarına ucundan kıyısından hakim olan biri bile onun yengeç burcu kadını olduğunu söyleyecektir! Nitekim öyle de, yengeç kadınının eksiksiz temsili Sezen Aksu 13 Temmuz'da 67 yaşına girecek. 🧿

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harun Tekin

Harun Tekin

Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin de çok sevdiğimiz yengeç erkekleri arasında. Geçtiğimiz aylarda çıkan 'Sirenler' albümü ile güzel sesini doya doya dinlediğimiz Tekin, 28 Haziran'da 44 yaşına girecek.

Meryl Streep

Meryl Streep

3 Oscar'ı ve 18 adaylığıyla sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran muhteşem oyuncu Meryl Streep tam bir yengeç kadını. Streep 22 Haziran'da tam 72 yaşında olacak. Nazar değmesin! 🧿

Harrison Ford

Harrison Ford

Hem Han Solo, hem Blade Runner, hem Indiana Jones... Evet, o bir efsane! Sinema kariyeriyle dudak uçuklatan Harrison Ford da ünlü yengeç erkekleri arasında. Karizmasıyla yıllara meydan okuyan aktör 13 Temmuz'da 79. yaşını kutlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?