Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Haritan Neredeyse Bitti! Şimdi de Ruh Eşinin Gizemini Saklayan Verteks Noktanı Buluyoruz!

etiket Yıldız Haritan Neredeyse Bitti! Şimdi de Ruh Eşinin Gizemini Saklayan Verteks Noktanı Buluyoruz!

Verteks, kişilerin doğum haritalarında bulunan matematiksel bir nokta... Hakkında çok tartışmalar var; fakat fikir birliğine varılan konu şu ki, Verteks noktası kişinin hayatında en büyük değişimleri ve ruhani gelişmeleri yaşatacak insanlara işaret ediyor!

'Ruh eşi' dediğimiz şey her zaman eş yahut sevgili değildir, biliyorsunuz. Bazen bir kız kardeş, bazen bir dost da olabilir:..

Bakalım senin ruhunun o büyük gelişimini sağlamaya yardımcı olacak, yeni yollara sokacak, elini tutacak o insanı işaret eden Verteks noktası neredeymiş?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Verteks noktası diğer ruhlarla bağımıza dair ipuçları verdiğine göre... Hangi ilişkilerde daha çok sorun yaşıyorsun, söyle bakalım!

2. Hafif sorularla da aşka bakış açını çözmeye çalışalım... Bir çift seç!

3. Ama tabi ki aşk tozpembe değil... Romantik ilişkilerde çoğunlukla karşılaştığın sorun?

4. Şimdiye kadar bir şekilde hoşlandığın yahut aşık olduğun insanların ortak bir özelliği var mıydı?

5. Yollar değil mi insanları birleştiren... Yollara, gitmeye ve seyahate dair söylenen bir söz seçsene!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkiler zaten birer oyun değil midir?! Hadi bu akşam oynamak isteyebileceğin bir oyun seç!

7. Sence "ilk görüşte aşk" diye bir şey var mı?!

8. Hadi diyelim ruh eşin geliyor... Yanında neyle gelsin, nasıl gelsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Verteks noktan Koç burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bu, çok mücadeleci, açık sözlü fakat bazen incitecek kadar dobra olabilen, sert biri ile karşılaşacağına ve hayatının yönünün değişeceğine işaret. Adeta bir savaş gibi bir çarpışmaya yaşanacak ve sen, asıl bu çarpışmadan sonra gerçek gücünü keşfedecek ve karakter gelişimini bir üst seviyeye taşıyacaksın. Bu manyak insan sana çok şey katacak! Önce ona kızsan da, değerini yıllar sonra anlayacaksın!

Verteks noktan Boğa burcunda çıktı!

Bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Talepkar, hatta biraz pasif agresif, seni bekleten ve adeta sabrını ölçen biri ile karşılaşacaksın. Hayatına nasıl girdiğini dahi anlamadığın bu insandan hem küçük şeylerin değerini, hem de en büyük erdemlerden biri olan sabrı, sadakati ve kararlılığı öğreneceksin. Bu uzun bir süreç şeklinde gerçekleşecek ve karakterini nasıl geliştirdiğini; hayatını ve hayata bakış açını nasıl da değiştirdiğini yıllar sonra anlayacaksın. Geriye dönüp baktığında o insanı gülümseyerek hatırlayacaksın!

Verteks noktan İkizler burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur... Öyle biriyle karşılaşacaksın ki; onu çözmeye çalışırken adeta bilge olacaksın. Zihnini geliştirecek, sana insanın özünü gösterecek; küçücük bir yerden başlatarak seni adeta insan sarrafına, psikoloğa, filozofa çevirecek! En önemlisi de: Onu anlamaya çalışırken aslında kendini anlayacaksın. Sana kendini ifade etmeyi öğretecek. Her şeyi gizlediğin o kutuyu açacak adeta. Onun hayatındaki önemini ve sana, kişiliğine kattıklarını anladığında, ona teşekkür etmek isteyeceksin.

Verteks noktan Yengeç burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Biri seni öyle sıkı saracak ki... O zaman kalbinin tüm kırık parçalarının yeniden birleştiğini göreceksin. Sana bağlılığı, sadakati, saf ve en ham haliyle sevgiyi gösterecek. Seni içten besleyecek, dış dünya sana ne atarsa atsın, o senin güç kaynağın olacak ve yenilmez kılacak... Onu tanıdığında zaten anlayacaksın. Belki de çoktan anlamışsındır bile!

Verteks noktan Aslan burcunda çıktı!

Sen onu ilk gördüğünde belki de rahatsız olacaksın... Oysa onu ışığından dolayı gözlerin kamaştığı için tam olarak göremediğini sonradan fark edeceksin. Öyle bir insan girecek ki hayatına; sana kendini sevmeyi öğretecek. İçindeki gücü, sevgiyi ve affetmeyi... Onun sayesinde, kimseye ihtiyacın olmadığını göreceksin. Özgüvenini fulleyecek. Tüm bunlara onun sebep olduğunu fark etmeyeceksin bile, çünkü o seni her zaman sana yönlendirecek! Bu ukala insanı bulduğunu yıllar sonra anlayacaksın!

Verteks noktan Başak burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Onu ilk tanıdığında, sana tüm günahlarının cezası olarak gönderilmiş gibi gelecek! Oysa onun sana zayıflıklarını fark etmen, şifalanman, güçlenmen ve büyümen için gönderilmiş; adeta hayatının şansı olan insan olduğunu sonradan anlayacaksın. Pek tatlı dilli olmayacak ama gerçekçi ve çok zeki olacak. Acımasız gerçekleri duyman, uyanman, ayağa kalkman için orada olacak. O sende bağımlılık yaratacak. Birlikte hayatı sadece ikiniz için değil, herkes için daha güzel bir hale getireceksiniz!

Verteks noktan Terazi burcunda çıktı!

Bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Kaderinde öyle bir insanla karşılaşmak var ki, o insan senin dünyaya karşı adeta gözlerini açacak. Köşeli ve keskin taraflarını törpüleyecek, başka bakış açıları ve hatta hakikatler sunacak. Kafanı çok karıştıracak, çok! Ama bu seni kendinle ve insanlıkla ilgili bilgeleşme noktasına getirecek. Dengeyi öğreneceksin. O insanla da dengeyi sağlayabildiğinde, gerçek mutluluğun ne olduğunu göreceksin.

Verteks noktan Akrep burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Adeta tüm arzularının ete kemiğe bürünmüş bir hali gibi çıkacak senin karşına. Bazen her istediğini sana sunacak, bazen de susuz bırakacak. Kendi sınırlarını, sabrını ve hırsını göreceksin; öğreneceksin. Ateşkes ilan ettiğinizde ise tüm yaşananların sana kattığı değeri göreceksin. Unutulmaz olacak!

Verteks noktan Yay burcunda çıktı!

Bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Öyle biri gelecek ve hayatına öyle girecek ki... O duvarları paramparça ederek yere indirecek. Sana sonsuz cesaret ve neşe verecek. Onun bazen deli olduğunu düşüneceksin, bazen de boş bir hayalci! Ama güvenmeyi öğrendiğinde, ferah bir nefes nasıl alınır hayatında ilk kez onunla tadacaksın. Seni özgürleştirmeye değil- kendi içindeki seni özgürleştirecek gücü keşfetmene yardımcı olmak için geliyor!

Verteks noktan Oğlak burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Hayatına öyle biri gelecek ki, sana ihtiyacın olan şeyin minnoş minnoş sevgi değil; aksine asıl sevginin sabır ve emek gerektiren bir şey olduğunu gösterecek. Hayran kalmaya hazırlan; yıkılmazlığı, dürüstlüğü, mantığı ve sapasağlam karakteri seni çok etkileyecek. Onunla beraber bağımlılıklarından kurtulacaksın. Kolay kolay da kopamayacaksınız!

Verteks noktan Kova burcunda çıktı!

Peki bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Tamamen kadersel yollardan denk geleceğiniz biri var; öyle tuhaf bir bağınız olacak ki, iletişim için sözcüklere dahi ihtiyaç duymayacaksınız. Bağınız öyle kuvvetli olacak ki; birbirinize sevgi kanıtlamak zorunda hissetmeyeceksiniz kendinizi. O insanı tarif etmek zor ama zaten sen gördüğün gibi tanıyacaksın. Bu bağ, kopmayacak; koptuğunu sandığınız zamanlarda bile her zaman ruhlarınız elele olacak.

Verteks noktan Balık burcunda çıktı!

Bunun meali nedir?

Bunun meali şudur: Konuşmadan birbirinizi anlayabileceğiniz biri o... Hayatına girdiğinde hem uzak gibi görünecek, hem de en derin sırlarını biliyormuşçasına yakın! Beraber yolculuklara çıkacaksınız. Belki de çok güzel hayır işlerine koşturacaksınız. Bu ilişki ikinize de öyle iyi gelecek ki; ışığınızı başkalarına da saçmaya başlayacaksınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
578
266
117
72
52
32
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mabada

"Verteks noktan Başak burcunda çıktı!" eşim başak burcu, yani başak burcu derken eşim adı ve soyadı başak burcu değil, burcu başak öff yani burcu başak derke... Devamını Gör

Mabada

Buldum. Eşimin burcu başak :D

Oğuz Durmaz

Ben yerli dizi izlemiyorum ki ne saçma şey bu böyle herkes editör ak

Pasif Kullanıcı

Verteks noktan Oğlak burcunda çıktı! Peki bunun meali nedir? Bunun meali şudur: Hayatına öyle biri gelecek ki, sana ihtiyacın olan şeyin minnoş minnoş se... Devamını Gör

Zeyno

Burcun nedir