Görüş Bildir
Haberler
Yıldırım, İsmail Kartal İle Yola Devam Kararı Alabilir

Yıldırım, İsmail Kartal İle Yola Devam Kararı Alabilir

Caner
10.08.2014 - 11:08
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kartal İle Yola Devam!

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ersun Yanal’ın istifası sonrası yeni hoca arayışında olmadığı ve takımı yardımcı antrenör İsmail Kartal’a emanet etme kararı aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe camiası Ersun Yanal’ın istifa kararından sonra yeni hocanın kim olacağı konusunda papatya falı açmaya başlarken, Başkan Aziz Yıldırım’ın kararını verdiği ortaya çıktı.

Yıldırım’ın altı gün önce yönetici arkadaşlarına, “Yanal ile problemler var. Hoca da her an bırakabilir. Sizce İsmail Kartal’ın bu yükü taşıyabilir mi?” sorusunu yönelttiği öğrenildi. Birkaç yönetici haricinde bu konuda kimse fazla yorum yapmazken, Başkan’ın Kartal ile yola devam etmeyi günler öncesinden planladığı belirlendi.

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala yeni bir teknik adam bulmanın zorluğunu bilen Yıldırım’ın, herkesin gündeme getirdiği Aykut Kocaman ve Mustafa Denizli ile ilgili daha önce yaptığı yorumlar bu iki ismin önünü daha baştan tıkadı.

Kocaman yok, ekibi var

Ersun Yanal’ın istifası ile boşalan teknik direktörlük görevine şimdilik İsmail Kartal getirildi.

Ersun Yanal’ın istifasından sonra ekibinde yer alan Volkan Kazak, Niyazi Eniseler ve Recep Karatepe de görevlerinden ayrıldı.

Bu üçlünün yerine daha önce Aykut Kocaman ile çalışan Alper Aşçı, Turgay Altay ve Arda Keskin’in getirilmesi bekleniyor. Eğer yönetim bugün yapacağı toplantıda karar verirse İsmail Kartal başta olmak üzere Aykut Kocaman dışında tüm ekibi tekrar görev yapmaya başlayacak.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kartal-ile...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0