Görüş Bildir
Haberler
Yıl Bitiyor Ama Biz Daha Bitmedik, Yeni Başlıyoruz! Aralık Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Yıl Bitiyor Ama Biz Daha Bitmedik, Yeni Başlıyoruz! Aralık Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.12.2022 - 13:59 Son Güncelleme: 02.12.2022 - 12:27

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Arka arkaya yaşadığımız tutulmaları ve Retro hareketiyle bizi gerim gerim geren İkizler Mars’ının stresiyle bizi epey yoran bir Kasım ayını geride bıraktık, artık yılın sonuna gözümüzü çevirdik. Yine Mars’ımız Retro yapmaya devam ediyor ama en azından zorla da olsa alıştırdı :) Kasım ayına göre biraz daha ne istediğini bilen bir Aralık var önümüzde.

Bu ay da yine her ay olduğu gibi bir Yeni Ay’ımız bir de Dolunay’ımız var, bunların özelliği yılın son ay hareketleri olması. Dolunayı İkizler burcunda 8 Aralık’ta yaşayacağız, bu dolunayın özelliği Marsyen olması yani biraz mücadeleli bir Dolunay bu, Mars’la tam derece kavuşumda olduğu için biraz öfkeli, gerilimli ancak neyin ne olduğunu da sert biçimde gösterecek, ardına pek de bakmayan bir dolunay bu. Özellikle Kasım ayında zemini kaydıran, nereye gittiğimizi anlamadığımız konular bu dolunayın ışığında epey netleşiyor.

Yılın son Yeni Ay’ı ise Oğlak burcunda 23 Aralık’ta gerçekleşiyor. Oğlak enerjili ve fazlasıyla da öncü bir yeni ay bu, evet yıl bitiyor ama bize bir şeyleri başlatma, harekete geçme konusunda da cesaret veriyor bu yeni ay. Yani biz bitmedik, yeni başlıyoruz 🥳

2022 yılını bir değil, iki Retro ile kapatıyoruz, hali hazırda devam eden Mars retrosuna 29 Aralık’ta Oğlak burcunda Merkür retrosu eşlik etmeye başlıyor, ay boyunca gündemimizi yoğun biçimde meşgul eden konularda bir yavaşlama, hedeflerimizi gözden geçirme, belki yeni yılda aslında nereye doğru kanalize olacağımızı fark etmemiz adına biraz kendimizi ve zihnimizi rölantiye alma retrosu bu, bakalım neler getirecek?

Evet gerisi de yorumlarda :) O halde lafı fazla uzatmayalım, Aralık ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aralık ayında odağın tümüyle kariyerin Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Aralık ayına Venüs’ün önce Mars’la yapacağı karşıtlık, ardından da Neptün’le yapacağı kare açıyla giriş yapıyoruz, öncelikle ilişkiler konusunda yanılsamalara, yanlış anlamalara, sivri cümleler ve sonradan pişman olunacak hamlelere biraz dikkat sevgili Koç ve Yükselen Koç. Karşıtlığı iletişim aksında yaşıyorsun, o nedenle hızlı ve fevri kararlara biraz özen göstermeni öneririm ilk hafta. Sonrasında sular zaten Venüs ve Merkür’ün burç değiştirmesiyle durulacak.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve bu ayın Oğlak sezonunun başlangıç fişeğini yakıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Bu ayın sonunda başlayacağı retrosunu da aynı burçta yapacağı için Şubat ortasına kadar gündemin, kariyerin. Yeni görüşmeler başlatabilirsin, kariyerinle ilgili imzalar atabilirsin, kendinden daha çok söz ettirebilirsin. 10 Aralık’ta Venüs de bu alana giriş yapıyor ve ayı burada kapatıyor. Hem Venüs hem de Merkür’ün kariyer, toplumsal görünüm alanlarında sana güzel haberleri olabilir, anlaşmazlık olabileceğini düşündüğün konuları kolaylıkla tatlıya bağlayabilirsin. 

Bu ayın dolunayı 8 Aralık’ta İkizler burcunda, başrolü de Mars sevgili Koç ve Yükselen Koç, yani senin yöneticin bu dolunayın oldukça önemli bir ismi, haliyle seni de epey ilgilendiren bir sonuçlanma, netleşme, kendinle ilgili bir kararı açıklama süreci bu. Belki uzun zamandır üzerinde mücadele verdiğin bir kararın, bir fikrin, bir düşüncen var, yine bir miktar gücünü göstermeni isteyerek sonuçlanacak bu ay, zira dolunay senin 3. Evin olan fikirler, kararlar, iletişim evinde. Zihnin tamamen aydınlanıyor, burada seyahatte olan Retro Mars’ın uzun zamandır yarattığı ikilem artık biraz sonlanıyor ve seni bir karara itiyor. Aynı zamanda burası kardeşlerimizi, çok yakın çevremizi de anlattığı için buralardan gelecek bir netlik de söz konusu olabilir, sürüncemedeki ve biraz da gergin bir konunun netleştiğini görebilirsin bu dolunayda sevgili Koç ve Yükselen Koç.

22 Aralık’ta Güneş de Oğlak burcuna giriş yaparak önümüzdeki 1 ay boyunca senin için kariyer, toplumsal görünüm, unvan veya aile, ebeveynlerle ilgili önemli gelişmelerin kapını çalacağı süreci başlatıyor. Hali hazırda burada Venüs ve Merkür de konaklamakta. Üstelik bununla da kalmıyor, 23 Aralık’ta bu ayın son yeni ayını da yine burada 1 derece Oğlak burcunda yaşıyoruz, yani hemen Güneş’in bu alana girişiyle bir yenilik, başlangıç, yeni bir adım, bir imza işareti de yoğun biçimde söz konusu senin için. Üstelik bu yeni ayın yükseleni de Koç senin gibi, Oğlak burcundaki yoğun enerjiyi ciddi anlamda kariyer odağında yaşayacak gibisin. Bununla beraber şayet Yengeç burcunun ilk derecelerinde de bir gezegenin veya kişisel yerleşimin varsa bu sana evin, yuvan, ailenle ilgili de çok önemli bir başlangıç yaptırabilir.

Ve gelelim finale, 29 Aralık’ta yine Oğlak’taki Merkür retrosuyla yılı kapatıyoruz, ağırlıklı Ocak ayının gündemi olacak ama şimdiden kariyer konularında Ocak’ın ilk haftasında imzalara, sözleşmelere, ani kararlara dikkat. Yeni başlangıçlar için Ocak ayının son haftası çok daha ideal, zira hem Mars hem de Merkür Retrolarını tamamlayacak, şimdilik biraz sakinlikle yılı değerlendirme zamanı.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Ufkunu genişletecek başlangıçlar zamanı Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Aralık ayının ilk haftası yönetici gezegenin Venüs pek rahat durmuyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, önce Mars’la karşıt, arkasından da Neptün’le kare yaparak özellikle maddi konularda biraz işleri karıştırıyor. İlk hafta yatırım, kredi, borç, alacak gibi konulara biraz özen göstermeni öneririm, iyice düşünmeden atılacak adımlar, fevri kararlar tadını kaçırabilir. Sonrasında Oğlak burcuna geçerek seni rahatlatacak zaten.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor ve ayın sonunda yapacağı retrosunu da burada gerçekleştireceği için Şubat ortasına kadar aklını, zihnini, görüşmelerini 9. Ev konularına yani yurt dışı, uluslararası konular, seyahatler, akademik konular gibi temalara daha fazla taşıyor. 10 Aralık’ta Venüs de buraya gelecek ve birlikte hareket ederek sana bu temalarda güzellikler, fırsatlar getirecek. Uzaklardan bir haber gelebilir, yurt dışı bağlantılı bir iş başlatabilirsin, bir davan varsa bu lehine sonuçlanabilir, ufkunu genişletecek bir eğitime başlayıp bunu kariyere dönüştürebilirsin, yayıncılıkla ilgiliysen yaptığın işleri daha geniş kitlelere duyurabilirsin. Buradaki yoğunluk bu ay özellikle seni bu temalarda çok hareketlendirecek.

8 Aralık’ta yılın son dolunayını İkizler burcunda yaşayacağız, başrolü Mars olan bir dolunay bu, senin için konu ise para, maddi kaynakların, para kazanma biçimin, haliyle de kariyerin. Mars’ın burada Retro yapmasıyla Kasım ayını maddi konularda biraz zorlu geçirmiş olabilirsin, ancak yine her retronun en sevdiğim tarafı olan yavaşlamanın verdiği bir karar, bir farkındalıkla sana bir aydınlanma da getirebilir kariyer konularında bu dolunay. Belki gereksiz mücadele ettiğin bir konu artık senin için çözülebilir, emeğini boşa harcadığını düşündüğün bir temayı hayatından çıkarabilirsin. Aynı şekilde uzun zamandır üzerinde çabaladığın bir maddi konuyu da artık nihayete erdirebilirsin, özellikle Kasım ayında gündemini meşgul eden her ne ise bu ay senin için netlik getirecek.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna giriş yapıyor ve 21 Ocak’a kadar da burada seyahatine devam edecek, yani Merkür ve Venüs’ün ayın ikinci haftasında karşına çıkarmaya başladığı gündemleri, onlara eşlik ederek aydınlatacak bu kez. Yurt dışı, uluslar arası konular, yayıncılık, eğitim temaları senin için ağırlık kazanmaya başlıyor. Zaten yılın son Yeni Ayı da burada, Oğlak burcunda ayın 23 Aralık'ta gerçekleşecek. Güneş’in gelişiyle hemen bir yenilik, bir yeni adım, başlangıç enerjisi artıyor bu alanda. Ayın ortalarında beliren gündemlerle ilgili önemli adımlar için bu yeni ay güzel bir şans sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. 

Gelelim bu ayın son günlerinin çılgın gündemine, yani 29 Aralık’ta Oğlak burcunda başlayacak Merkür retrosuna. Daha çok Ocak ayını hareketlendirecek ancak şimdiden ay boyu gündemini meşgul eden temalarda yavaşlama, dikkatli davranma zamanı senin için bu süreç.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Yılı kapatırken mücadelenin meyvesini de alıyorsun İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın ilk haftası özellikle ilişkiler alanında senden büyük dikkat istiyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira tam karşıt burcun olan Yay burcunda seyahatteki Venüs, önce senin ağırladığın Mars ile karşıtlık, sonra da Balık burcundaki Neptün ile kare açılanıyor, ilişkiler aksın ciddi anlamda tetikleniyor. Ani, fevri cümlelere, ilişkilerde krizlere, yanılsamalara, aldanmalara epey dikkat Aralık ilk haftasında. Sonrasında Venüs burç değiştireceği için sular durulacak.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor, bu ayın sonunda retrosuna da burada başlayacağı için Şubat ortasına kadar da Oğlak burcunda kalacak, yani gündemini para, maddi kaynaklar, özellikle ortaklı gelirler, evli isen partnerinin kariyer ve para konuları, ortaklı çalışıyorsan kendi kasanız gibi temalara götürüyor. Kredi, borç, yatırımlar gibi temalar, yine kariyerle ilgili belki bazı görüşmeler, imzalar Şubat ortasına kadar gündemini meşgul etmekte. Buraya 10 Aralık’ta Venüs de geliyor ve yine maddi konularda güzel haberler, belki yaşanan anlaşmazlıkların çözülmesi, beklenen bir kredinin çıkması, belki aileden gelecek bir kaynağın işleri düzeltmesi gibi gündemler getirebilir sana bu geçiş. 

8 Aralık’ta yılın son dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, burcunda ağırladığın Mars da epey aktif bu dolunayda. Özellikle Kasım ayı boyunca yapmak isteyip yapamadığın, belki üzerine mücadele ettiğin ama bazı aksaklıklarla karşılaştığın konuların tümü bu İkizler Dolunayı ile nihayete eriyor. Kendinle ilgili önemli bir karar, bir sonuçlanma bekliyor seni. Bu aynı zamanda ilişkiler tarafında büyük bir netlik getirecek, özellikle Yay burcunun 10 – 20 derece aralığında bir gezegenin var ise ilişki durumunda da tamam – devam kararları verilebileceği gibi bir başlangıç da gelebilir, mücadelenin meyvesini alacaksın bu dolunay.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyahatine başlıyor ve burada hali hazırda bulunan Merkür ve Venüs’e eşlik ederek gündemini önümüzdeki bir ay boyunca iyiden iyiye para, maddi kaynaklar, krediler, dışarıdan elde ettiğin gelirler tarafına kaydırıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. Üstelik burada yılın sonu Yeni Ayı’na da zemin hazırlıyor, zira 23 Aralık’ta yine Oğlak burcunda yaşayacağımız Yeni Ay ile sana maddi konularla ilgili bir yenilik, başlangıç, yepyeni bir gündem getiriyor. Para maddi kaynaklar aksı olan 2 – 8 aksı üzerinde gerçekleşen yeni ay ve dolunaylar kariyerimizi de etkiler, buradaki bu yeni gündem, gerek senin, gerekse evli bir yükselen İkizler isen eşinin kariyeri ve maddi konuları ile ilgili bir başlangıç getirebilir sana aynı zamanda. Yılı yoğun biçimde para konularıyla kapatıyorsun :)

Gelelim bu ayın final vuruşunu yapan Oğlak burcunda gerçekleşecek Merkür Retrosuna. 29 Aralık’ta Retro hareketine başlayarak Ocak ortasına kadar biraz eylemleri yavaşlatıyor bu Retro, özellikle ay boyunca gündemini epey meşgul eden konularla ilgili bir yavaşlama, biraz daha dikkatli hareket etmen için bir uyarı niteliğinde bu Retro, ne de olsa yönetici gezegenin ve haliyle bu senin kararlarını, düşüncelerini de etkileyecek. Yeni adımlar için 20 Ocak sonrasını değerlendirebilirsin.

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Yılın son ayında ilişki çanları çalıyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Aralık ayının ilk haftası Yay burcunda seyreden Venüs’ün biraz işleri karıştırdığı bir hafta, önce Mars’la karşıt, ardından da Neptün’le kare açılanacak ve özellikle senin için iş, çalışma ortamları ile ilgili keskin restleşmelere, yanılsamalara sebep olabilecek sözleşmelere, imzalara biraz gebe. O nedenle net ve hızlı kararlar almamaya özen göstermeni öneririm ilk hafta sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve ay sonunda başlayacak olan retrosunu da burada gerçekleştireceği için Şubat ortalarına kadar da odağını ilişkiler, evlilik, ortaklıklar konularına taşıyor. 10 Aralık’ta Venüs’ün de buraya girişiyle ikili ilişkiler adına oldukça şanslı bir döneme giriş yapıyorsun sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Yeni bir ilişki başlayabilir, var olan ilişkini daha ciddiye bindirmek için görüşmeler yapabilirsin, aranızdaki tatsızlıklar kolaylıkla çözülebilir. Aynı zamanda burası ortaklıklarla da ilgilidir, belki bir ortaklık girişiminde bulunabilirsin, var olan işini bir üst faza yükseltebilirsin. Şanslı gelişmeler ayın ikinci haftasıyla birlikte yoğun biçimde kendini gösterecek.

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son dolunayını yaşayacağız. Burası senin bilinçaltın, gizlide kalmış, belki kendinden bile sakladığın konuları temsil ediyor, buradaki bir dolunay da gizli saklı konuları aydınlatma potansiyeline sahip. Bu dolunay aynı zamanda Mars etkili bir dolunay, belki kendinle bazı iç hesaplaşmalara da sokabilir seni, bir Yükselen Yengeç olarak iç dünyanın ne kadar hassas olduğu tartışılmaz, o nedenle kendinle yapacağın bu savaşların seni yıpratmamasına da biraz özen göster bu dolunay civarında olur mu? Aynı zamanda sağlık aksını da tetiklediği için var olan ama üstüne çok gitmediğin kontrollerini de bu dönemde aksatmamanı öneririm.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyri başlıyor, hali hazırda burada seyreden Venüs ve Merkür’e eşlik ederek odağını, ilgini ve gündemini önümüzdeki 1 ay boyunca yoğun biçimde ilişkiler alanına taşımaya başlıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Hemen ardından 23 Aralık’ta burada gerçekleşecek yılın son Yeni Ayı ile de zaten yepyeni bir ilişki başlangıcı müjdecisi şayet gönlü boş bir yükselen Yengeç isen :) Var olan ilişkin veya evliliğin için de yepyeni bir gündem getirebilir bu Yeni Ay sana, ilişkinizin şeklini değiştirebilir, ciddiye bindirebilir, oldukça keyifli bir başlangıç vaadi var, yıl biterken sana güzel bir aşk öyküsü getirecek gibi :)

Gelelim ayın son günlerinin bombasına, Oğlak’ta seyrine devam eden Merkür, 29 Aralık’ta Retro hareketine başlıyor ve yılı kapatan iki retrodan birine ev sahipliği yapıyor. Bu tarihe kadar ilişki konuları güzel ve keyifli giderken, 29’u itibariyle Ocak ortasına kadar işler karışabilir, yanlış anlamalar hüküm sürebilir, tartışmalar çıkabilir, aman dikkat diyelim :)

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

İş konularında yeni adımlar, yeni haberler var Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Aralık ayının ilk haftası Venüs’ün kafası biraz karışık, önce Mars ile karşıt, ardından Neptün ile kare yapıyor olacak. Venüs senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler evinde seyahatte iken yaşıyor bir de bunları, yani ilk hafta aşk meşk konularında fevri kararlar almamaya, gemileri paldır küldür yakmamaya, aynı zamanda da çok yüksek duygularla kendini kandırmamaya biraz dikkat et olur mu sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, ikinci haftasında burç değiştireceği için işler biraz daha sakinleyecek.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve bu ayın yoğun Oğlak gündeminin ilk fişeğini yakıyor. Bu senin 6. Evinde başlayacak bir seyahat, ancak ayın sonunda retrosunu da yine bu burçta yapacağı için Şubat ortalarına kadar Oğlak burcunda seyahati devam edecek, yani odağın işin, mesleğin, çalışma ortamın, ofisin, belki iş arkadaşların olacak. Yeni iş sözleşmeleri yapabilirsin, görüşmeler yapabilirsin, 10 Aralık itibariyle Venüs’ün de buraya gelmesi işleri daha da güzelleştiriyor zaten. Görüşmelerin sana çok keyif verecek biçimde gerçekleşebilir, Merkür’le yan yana seyahat eden Venüs, diplomatik özelliğiyle iş konularında sana çok büyük destek verebilir, beklemediğin yerlerden teklifler getirebilir. Aynı zamanda burası sağlık aksı, belki rahatsızlıkların var ise bunlarla ilgili de olumlu sonuçlar alabilirsin. 

Bu ayın son dolunayı 8 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor, üstelik içinde de Mars var bu dolunayın. Uzun zamandır üstünde fazlasıyla mücadele verdiğin gelecek planların, projelerin, hayallerin için artık bir sonuçlanma zamanı bu dolunay sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, ancak işler çok da kolay ilerlemeyebilir, senden mücadele isteyebilir, çaba isteyebilir, belki biraz sabrını zorlayabilir ancak bu bir dolunay olduğu için öyle ya da böyle bir sonuç da getiriyor sana. Sürüncemedeki konular, özellikle gelecekle ilgili planların ve sosyal çevrende seni meşgul eden tüm konular artık keskin biçimde sonuçlanıyor.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçerek, buradaki Venüs ve Merkür’e eşlik etmeye başlıyor, böylelikle de 1 ay boyunca odağını iş, meslek, çalışma ortamı, ofis, iş görüşmeleri gibi temalara iyice yoğunlaştırıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Üstelik hemen ardından 23 Aralık’ta bir de Oğlak Yeni Ayı yaşanıyor burada, bu da ne demek, yenilik demek, başlangıç demek, bir yeni mesajınız var demek :) Şayet işini değiştirmek, yeni bir başlangıç yapmak, belki bir kariyer değişimi yaşamak niyetinde isen bu Oğlak Yeni Ayı, buradaki Venüs ve Merkür’ün de enerjisiyle çok ciddi bir hareketlenme getirebilir bu konulara. Şayet çalışmayan bir Yükselen Aslan isen, bu günlük rutinlerinde bir değişime, bir yeniliğe de işaret olabilir, hatta belki evine tatlı bir patili dost da gelebilir, evcil hayvanlar da 6. Evin konularından biri :)

Gelelim bu ayın son civcivli gündemine, 29 Aralık’ta Oğlak’taki Merkür Retro hareketine başlıyor, Ocak ortalarına kadar, tüm ay gündemini ağırlıklı iş konularında artık dikkat vakti, imzalar için, yeni kararlar için, başlangıçlar için artık Ocak ortasını bekleyebilirsin.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Bu ay havada yumuşacık bir aşk kokusu var Başak :)

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Aralık ayının ilk haftası Venüs’ümüz biraz hırpalanıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, ilişkiler aksını, aynı zamanda da ev – yuva – kariyer alanını yani tam köşe noktalarını biraz sarsabilir. İlk önce Mars’la karşıt, ardından Neptün’le kare yaparak hem biraz geriliyor hem de kafası karışıyor. O nedenle özellikle Aralık ayının ilk haftası ani kararlar vermemeye, taşınma, yer değiştirme veya iş başlangıcı gibi konulara birden atlamamaya, yeni ilişkilere de adım atarken sağlıklı karar verememe ihtimalini göz önünde bulundurmaya biraz dikkat sevgili Başak ve Yükselen Başak. Sonrasında burç değiştirecek ve biraz rahatlayacak.

Merkür 7 Aralık’ta Oğlak burcuna giriş yapıyor ve bu ay aslında gündemini epey meşgul edecek ve bir yükselen Başak olarak senin haritanda 5. Ev gündemlerini bir bir karşına çıkaracak olan sürecin ilk fişeğini yakıyor :) 5. Evi seviyoruz, neden, çünkü aşk var, flörtler var, heyecanlar var, hobilerimiz var, yaratıcılığımız, sahneye çıkışımız var bu evin gündeminde ve bu ay buralar çok hareketli :) Belki ufak flörtlerin başlayabilir Merkür’ün buraya gelişiyle. Ayrıca Merkür burada bu ay sonunda retroya da başlayacağı için Şubat ortasına kadar aslında Oğlak seyri sürecek, yani mesela bu ay başlayan herhangi bir flört, yazdı’sıyla yazmadı’sıyla 2,5 ay gündemi meşgul ediyor :) 10 Aralık’ta Venüs de buraya gelerek Aralık ayını burada kapatıyor, e 5. Eve aşk diyoruz, bir de buradan Venüs’ümüz Afrodit’imiz geçerse eli de boş çıkmaz :) Bu ay aşk ve flörtler epey gündemde yani bekar olan Yükselen Başak’lar için :) Şayet bir ilişkin varsa veya evli isen, “benim odağım hobilerimde, aşk meşk düşünmüyorum” diyorsan mesela, yaratıcılığını konuşturmak için de mükemmel bir dönem. Ürettiklerin çok dikkat çekebilir, öne çıkabilirsin, popüler olabilirsin bu süreçte. 

8 Aralık’ta bu yılın son dolunayını İkizler burcunda yaşayacağız, bu da uzun zamandır üzerinde çaba harcadığın, belki de verdiğin emeklerin çok da karşılığını alamadığını düşündüğün kariyer odaklı konularının sonucunu göreceğin bir dolunay olacak. İçinde Mars var, bir de Retro, haliyle mücadelesi içeriden de dışarıdan da çok yoğun, ancak dolunaya eşlik ederek, özellikle Kasım ayında seni fazlasıyla yoran, çok çabaladığın kariyer konularını nihayete erdiriyor. Örneğin bir haksızlık hissediyorsan var olan işine nokta koyabilirsin veya çabalarının görünmediğini zannederken bir ödülle de karşılaşabilirsin. Öyle ya da böyle senin için artık taşlar net.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyrine başlayarak, hali hazırda burada yer alan Venüs ve Merkür’e eşlik etmeye geliyor, yani odağını önümüzdeki 1 ay boyunca 5. Evindeki gündeme iyiden iyiye taşıyor. Aşk, yazışmalar, görüşmeler, tatlı flörtler, biraz daha sosyal ve eğlenceli bir dönem başlıyor senin için, üstelik bu kadar da değil :) Hemen bu geçişin ardından 23 Aralık’ta bir de burada Oğlak Yeni Ayı var, yani “yeni aşklar” var, yeni hobiler var, yeni ve seni çok parlatacak bir girişimin ilk adımı var :) Ayrıca bu 5. Evdeki yoğunluk ebeveyn olmayı arzulayan bir Yükselen Başak isen sana müjde de getirebilir :) Çocuklarınla ilgili önemli bir başlangıç, yepyeni bir gündem de mümkün aynı zamanda bu yeni ay civarında.

Gelelim bu ayın son ama en civcivli gündemine :) Evet bu yılı Mars retrosu yetmiyormuş gibi bir de Oğlak burcunda Merkür Retrosu ile kapatıyoruz, yani biricik yönetici gezegenin 29 Aralık’ta retroya başlıyor, ay boyunca gündemini epey meşgul eden konularda şimdi sakinleşme dönemi başlıyor. Yeni adımlardan ziyade bu döneme kadar yaşananlara bir uzaktan bakma, değerlendirme süreci, zira kafaları biraz çorba yapabilir Ocak ortalarına kadar :)

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Evin, yuvan, yaşam alanın yenileniyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Aralık ayının ilk haftası yönetici gezegenin Venüs’ün canı biraz sıkılıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, zira önce Mars’la karşıt, ardından da Neptün’le kare yapacak, haliyle hem gergin hem de aldanmaya, yanılsamalara çok açık. Bu karışıklık özellikle ilişkiler aksını karıştırıyor biraz, o nedenle gerilimlere, yanlış anlamalara, fevri cümlelere, çok hızlı kararlar alıp gemileri yakmalara çok çok dikkat sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. İkinci haftası itibariyle burç değiştireceği için ortalık sakinleşecek.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve bu ayın sonunda yapacağı retrosunu da yine burada gerçekleştireceği için, bu aydan itibaren Şubat ortalarına kadar odağını ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarına taşıyor. 10 Aralık’ta yönetici gezegenin Venüs de bu alana gelerek sürprizlerini, güzelliklerini beraberinde getiriyor. Şayet ev, yuva alanlarında bir gerginlik, bir tatsızlık var ise bu geçişlerle huzur, keyif beraberinde gelir, sorunlar kolaylıkla çözülebilir. Belki yeni bir eve taşınma ve bu evin keyifli, güzel bir eve dönüşmesi veya hali hazırda yaşadığın evde dekoratif çalışmalar, tadilatlar söz konusu olabilir ay sonuna kadar. Aynı zamanda ebeveynlerinden alacağın güzel haberler de mümkün. 

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son dolunayını yaşayacağız, bu özellikle yurt dışı bağlantılı konularda, belki uzak bir seyahat, belki uluslararası bir konu, yabancılarla yapılan bir iş veya akademik bir eğitim konusunun netleşmesi gibi bir temayı sonuçlandırabilir. Yalnız işin içinde Mars var bu dolunayda, yani biraz mücadele, biraz sabırsızlık, gerilim enerjisi de var. Gündemi meşgul eden ve üzerinde uzun süredir çaba sarf ettiğin bir konu, gerilimli de olsa bir sonuca eriyor bu dolunayla, hem de keskin ve net biçimde. 

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyrine başlıyor ve hali hazırda buradaki Venüs ve Merkür’e eşlik ediyor, 21 Ocak’a kadar odağını iyice 4. Ev konularına yani ev, yuva, yaşam alanı, taşınma, gayrimenkullerin, ebeveynlerin, aile içi yoğun gündemler temalarına taşıyor. Bu taşınma getirebilir, yepyeni bir aile, ev gündemine de kapı açabilir zira hemen ardından yani 23 Aralık’ta bir de burada Oğlak Yeni Ayı var, yeni ay demek yenilik demek, başlangıç demek, yılı kapatırken özellikle ev alanında bir yenilik enerjisi de getiriyor sana bu Oğlak Yeni Ayı. Şayet 0 – 5 derece aralığında Yengeç burcunda bir gezegenin de varsa bu değişimin, yeniliğin kaynağı işin de olabilir, belki bir iş değişikliği evini, yaşam alanını değiştirmene sebep olabilir mesela, bu da bir ihtimal :)

Gelelim bu ayın son ama en civcivli gündemine :) 29 Aralık’ta Merkür Oğlak seyrindeyken Retro hareketine başlıyor ve hem bu ayı hem de 2022’yi geri adımlarla kapatıyor :) Ay boyunca gündemini meşgul eden konularda artık biraz yavaşlama dönemi sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu tarihe kadar alınmış kararlarda sorun yok ancak ani ve yeni kararlar için Ocak ortalarını, yeni yılı beklemek daha verimli olabilir senin için.

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Yepyeni kararlar alıyorsun bu ay Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Aralık ayının ilk haftası ilişkiler yönünden pek de tatlı değil sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, zira klasik yöneticin Mars ile Venüs ilk günlerde karşıt açı yapmakta, ardından da Venüs bu kez Neptün’le kareleniyor, hem gerginlikler ve çatışmalar hem de yanılgılar, yanlış anlamalar gündemde olabilir ayın hemen ilk günlerinde. Bu nedenle ilk haftayı olabildiğince sakin ve hızlı alınmamış kararlarla geçirmen daha verimli olabilir, sonrasında zaten burç değiştireceği için sular duruluyor.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak seyrine başlıyor, ayın sonunda yapacağı Retro hareketi de yine burada olacağı için, Şubat ortalarına kadar bu burçtaki seyri devam edecek, bu da senin 3. Evin olan iletişim, kararlar, fikirler, düşünceler evini oldukça hareketlendiriyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Merkür zaten 3. Evi sever, belki uzun zamandır aklını kurcalayan konularla ilgili bir karar vermeni de bu Merkür Oğlak seyri epey kolaylaştırabilir. 10 Aralık’ta Venüs’ün de bu alana girişiyle güzel haberler, güzel kararlar, iletişimde yaşanan aksaklıkların çözümü, tatlı dilinle yakın çevrende daha fazla dikkat çekmen de çok olası. Aynı zamanda burası kardeşlerimizi de anlatır, belki onlarla ilgili güzel haberler veya yaşanan problemlerin çözülmesi de bu seyirde mümkün. Aynı zamanda bir eğitime başlamak için de güzel bir dönem.

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son dolunayını yaşayacağız. Bu da özellikle maddi konular, para kaynakları, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, borçlar gibi temalarda uzun süredir sürüncemede olan konuları netliğe kavuşturuyor. Klasik yöneticin Mars bu dolunayda oldukça aktif rol almakta, bu da özellikle bu para konularında yaptığın uzun süreli mücadelelerin meyvesini alacağının da işareti. Yine tabi Mars olunca konu biraz gergin, sabırsız, öfkeli olman da mümkün ancak biraz akışa bırakmayı başarırsan dolunay zaten tüm bu maddi krizleri netliğe kavuşturacak. 

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyrine başlıyor ve zihnini, fikirlerini, yakın çevrenle iletişimini iyiden iyiye fazlalaştırıyor. Zaten burada Merkür ve Venüs de var ve haliyle iletişim trafiğin zaten yoğun, seni bir karar almaya itiyor aslında gökyüzü, zihninin fazla aktif olması seni biraz yoracak olsa da daha sonrası için önemli başlangıçlar yapmaya da çok yakınsın bu ay. Özellikle 23 Aralık’ta yine burada gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ayı sana yepyeni bir karar aldırabilir, yepyeni bir imza attırabilir, belki bir eğitime başlatabilir, yakın çevrene kendinle ilgili önemli kararı duyurmanı sağlayabilir, yıl biterken zihnin epey aydınlanmış olacak aslında.

Gelelim bu ayın son ama en dikkat çeken gündemine, 29 Aralık’ta Oğlak burcundaki Merkür yine burada Retro hareketine başlayarak hem bu ayı hem de yılı Retro ile kapatmaya hazırlanıyor. Bu tarihe kadar odağını toparlamana, kararlar almana fayda sağlarken işin rengini ayın sonunda değiştiriyor :) Hızlı ve yeni kararlar yerine bu kez, ayı değerlendirmek için, alınan kararları sorgulamak için biraz yavaşlamaya ihtiyaç olacak Ocak ortalarına kadar.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Bu ayın en önemli gündemi para Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ayın hemen ilk günlerinde burcunda ağırladığın Venüs’ün başı biraz dertli sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira hemen karşıt burcunda yani ilişkiler evinde Kasım ayını komple Retro geçirmiş olan Mars’la karşıt yapıyor, ardından da Neptün’le kare açılanacak. İlk hafta ilişkiler konusu oldukça karışık sevgili Yay ve Yükselen Yay, ani kararlar, keskin çıkışlar, tartışmalar, beraberinde de yanılgılar, aldanmalar biraz tehlike çanlarını oynatmakta senin adına, o nedenle ilk haftayı mümkün olduğunca bu konulardan uzak geçirmeni öneririm.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor, ay sonunda başlayacağı Retro hareketi de yine bu burçta olacağı için Şubat ortasına kadar da odağını Oğlak temalarında tutmaya devam edecek, yani senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, para kazanma biçimin, sahip oldukların epey bir süre odağında kalmaya devam edecek. Yeni veya ek maddi kaynaklar bulmak için görüşmeler yapabilirsin bu süreçte, 10 Aralık’ta Venüs’ün de buraya gelmesi ve bu ayı burada kapatması işleri daha da güzelleştiriyor senin için sevgili Yay ve Yükselen Yay, sürpriz ek gelirler elde edebilirsin bu seyir sırasında. Para kaynakların, kariyerin ve işinle de ilgili olduğu için bu sana bazı iş görüşmeleri, sözleşmeler, imzalar, belki kariyer değişimi de getirebilir beraberinde.

8 Aralık’ta İkizler burcunda yani tam karşıt evinde bir Dolunay var sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, üstelik bu dolunayda Mars da başrolde, yani biraz gerilimli, biraz sürtüşmeli, ancak nihayete erdirme konusunda da çok keskin bu dolunayın enerjisi. Özellikle Kasım ayını ilişkiler konusunda, belki geçmişle ilgili, belki üstü kapatılıp görmezden gelinmiş gerginliklerle ilgili biraz sert geçirmiş olabilirsin, işte bu dolunay aslında sana net bir şekilde tamam – devam kararı da verdirecek. Şayet bir ilişkin yoksa yine bu dolunay, mücadeleli de olsa yeni bir ilişki gündemi de getirebilir hayatına. Aynı zamanda ortaklı bir iş yapıyorsan yine biraz gerilime açık, özellikle de bir karar vermek için şartlar biraz zorlu olabilir. 

22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna giriş yapıyor ve hali hazırda burada seyahatte olan Venüs ve Merkür’e eşlik etmeye başlıyor. Odağını daha da yoğun biçimde para konularına, maddi kaynaklarına, para kazanma biçimine doğru taşıyor ve 1 ay boyunca da belki de kariyerin konusunda adımlar atman için sana fırsatlar getiriyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. Bununla da kalmıyor, hemen ardından 23 Aralık’ta yine burada gerçekleşecek Oğlak Yeni Ayı’na da ev sahipliği yapıyor. Yeni ay demek yenilik demek, başlangıç demek, yeni bir adım demek, para ve maddi kaynaklar hanende gerçekleşecek bu yeni ayla yepyeni bir maddi kaynak elde edebilirsin, belki yeni bir işe, yeni bir kariyere başlayabilirsin, önemli bir imza, bir görüşme yaparak bir iş başlatabilirsin. Kariyerin ve maddi konularınla ilgili hızlı ve önemli gelişmeler bekliyor seni bu yeni ayla.

Gelelim bu ayın son günlerine damgasını vuran Oğlak burcunda yaşanacak Merkür Retrosuna, 29 Aralık itibariyle başlayan bu Retro, ay boyunca odağını taşıdığın maddi konularla ilgili şimdi yavaşlama dönemi sevgili Yay ve Yükselen Yay, çünkü işler biraz karışabilir, yanlış anlaşılmalar, dikkatsizlikle bazı kayıplar verme ihtimali, detayları kaçırma gibi tehlikeleri olabilir bu durumun. O nedenle daha sakin kalmak, bazı şeyleri detaylarıyla ele almak daha verimli.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Yılı yepyeni bir sen olarak kapatıyorsun Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Aralık ayının ilk günlerinde Venüs’ün başı biraz dertte sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, önce Mars’la karşıt, ardından da Neptün’le kare açılanıyor. Bu senin için  gizli ilişkilere, dürtülerin fazla yükselmesine, yanılgılara, iletişimde krizlere sebep olabilecek bir süreç, o nedenle Aralık ayının ilk günlerini olabildiğince sakin, yeni kararlar almadan, fevri ve dürtüsel davranmadan geçirmen verimli olabilir. Sonrasında zaten kişisel gezegenler senin burcuna geçmeye başlayacak, bu da senin döneminin kapısını aralıyor, biraz sabır.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor, ayın sonunda retrosuna da burada başlayacağı için Şubat ortalarına kadar yani uzunca bir süre Merkür’ü burcunda ağırlayacaksın. Bu geçişle aslında iletişimin, kararların, düşüncelerin son derece ön plana çıkıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, daha çok kendinden söz ettireceksin, daha çok seni ve kararlarını konuşacağız. 10 Aralık’ta Venüs’ün de buraya gelişi ve ayı burada kapatıyor oluşuyla ilişki fırsatları da gelmekte, daha çok dikkat çekmeye, ışığınla, çekiciliğinle bir sürü insanı etrafına toplamaya başlıyorsun, daha flörtöz oluyorsun, oldukça keyifli ve güzel bir sürece giriş yapıyorsun sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son dolunayını yaşayacağız. Bu da senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma, ofis ortamı, günlük rutinlerin ve sağlığını temsil eden alanda gerçekleşiyor, bu dolunayda işin içinde bir de Retro haldeki Mars var. Bu da mücadele ettiğin konularla ilgili bir sonuca ereceğin işaretini vermekte. Özellikle iş ve ofis ortamında Kasım aylarında yaşamış olduğun gerilimler, belki emeğinin karşılığını alamadığın durumlar varsa bu dolunayla hepsi tümüyle netliğe kavuşuyor. Belki var olan koşullarını değiştirebilirsin, belki yeni bir iş sürecine girebilirsin, zaten bu evin yöneticisi Merkür’ü de burcunda ağırladığın için alacağın bir kararla yeni bir yola girebilirsin. Burası aynı zamanda sağlığı da temsil ettiği için aksattığın kontrollerini de bu dönemde yaptırman oldukça verimli olabilir.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak seyrine başlıyor ve 1 ay boyunca tam anlamıyla senin dönemin başlıyor. Şayet bir Güneş Oğlak olarak okuyorsan şimdiden sana mutlu yaşlar dilerim, umarım harika bir yaş döngüsü geçirirsin! Yükselen Oğlak olarak burada isen tam anlamıyla parlamaya başladığın bir sürece adım atıyorsun, daha görünürsün, daha çok öndesin, geride durduğun, inzivaya çekildiğin süreç artık geride kalıyor senin için. Üstelik Güneş buraya geçer geçmez bir de yeni aya eşlik edecek, 23 Aralık’ta yaşayacağımız Oğlak Yeni Ayı ile yıl biterken sen yenileniyorsun, yepyeni karar, yeni bir adım, kendinle ilgili bir yenilik enerjisi var bu Oğlak Yeni Ayı’nın. Bu sana yeni bir ilişki de getirebilir, kariyerinle ilgili bir başlangıç da getirebilir, her durumda konu bizzat sensin bu ay.

Gelelim bu ayın son ama önemli gündemine, 29 Aralık’ta yine burcunun ev sahipliği yapacağı Merkür Retrosu başlıyor, bu tarihe kadar sana yeni başlangıçlar, kararlar, adımlar var dedik ancak 29 Aralık’tan itibaren artık yavaşlama dönemi, yenilikler yerine, bu tarihe kadar gündemini meşgul eden konulara odaklanman, biraz kendini sorgulaman, kararlarını gözden geçirmen ve sakin kalman çok daha verimli olacak Ocak ortasına kadar. 

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Gizli saklı her şey açığa çıkıyor Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Aralık ayının ilk günleri Venüs’ün başı biraz dertte olduğu için sakin kalmamız gereken bir evredeyiz sevgili Kova ve Yükselen Kova. Aşk ve flörtler evinde seyahat eden Retro Mars, ayın ilk günlerinde Venüs’e karşıt, bu savaşın ardından Venüs bir de Neptün ile kare açılanıyor, yani gerginlikler, aşırılıklar, ani kopma veya aniden dürtüsel olarak bir şeylere başlama isteği, ancak bunun altında bir yanılgının, aldanmanın yatıyor olması mümkün. O nedenle ilk hafta mümkün olduğunca sakin kalıp ani kararlar vermemeye çok dikkat sevgili Kova ve Yükselen Kova. Sonrasında Venüs burç değiştireceği için sular duruluyor.

7 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor, retrosunu da burada gerçekleştireceği için Şubat ortalarına kadar da burada durmaya devam edecek, yani 12. Evinde, inziva evinde, geri planda kalan alanlarda, iç dünyanda, bilinçaltında ciddi bir hareketlenme var sevgili Kova ve Yükselen Kova. Burası hem kendimizden hem de çevremizden gizlediğimiz, pek de kontrol edemediğimiz bir alan, o nedenle bir süre aslında odağımız iç dünyamızda. Kendini sorgulayabilirsin, düşüncelerini sorgulayabilirsin, senden gizli dönen bazı konuları öğrenebilirsin. 10 Aralık’ta Venüs de buraya geliyor, aslında iç dünyan biraz çalkalansa da Venüs’ün buraya gelişi dengeyi bulmanı sağlayacak, iç huzuru yakalamana olanak verecek. Ancak :) Buradaki bir Venüs gizli, platonik, pek çevreye duyurulmayan, arka planda dönen aşk ilişkilerine de kapı aralar, bu kısma dikkat edebilirsin, ne de olsa burası biraz kontrol dışı ve buradaki Venüs gerçekleri çarpıtma ihtimali de taşır.

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son dolunayını yaşayacağız, bu dolunayda bir de işin içinde Mars var, yani mücadele var, rekabet var, savaş var, ancak ne olursa olsun bir sonuçlanma da var. Özellikle Kasım ayında aşk, flörtler konularında biraz gerilimler, yanlış anlamalar veya gelgitler yaşamış olabilirsin, bir şeyler sürüncemede kalmış olabilir. İşte bu dolunay aslında bunu netleştirmek için müthiş bir fırsat. Evet biraz gerilim var işin içinde ancak keskin bir şekilde tamam – devam kararı verdirebilir sana bu. Şayet ebeveyn olmak niyetinde isen veya zaten hali hazırda ebeveyn bir Yükselen Kova isen, çocuklarınla veya çocuk sahibi olmakla ilgili önemli bir karar, bir durum, bir sonuçlanma da söz konusu olabilir.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna giriş yapıyor ve hali hazırda burada seyahatte olan Venüs ve Merkür’e eşlik ederek bilinçaltını, zihnini, derinlerini, özellikle de kendinden bile gizlediğin alanları aydınlatıyor. Güneş buradan geçerken enerji biraz iç dünyaya kayar, daha çok inzivada olmak isteriz, daha çok kendimizle kalmak isteriz. Ancak bu büyük bir farkındalık da sağlar, kaldı ki yine burada 23 Aralık’ta bir de Oğlak Yeni Ayı yaşanacak, bu da demek oluyor ki aslında içe döndüğün bu süreç sana bir yenilik, bir şeyleri fark etme, üstünü kapattığın konuları açığa çıkarıp zamanı geldiğinde başlatma enerjisi de vermekte. Kendine dönmen, kendini dinlemen, senin döneminin başlayacağı Ocak sonu itibariyle bir başlangıca seni yönlendirebilir.

Gelelim bu ayın son ama önemli gündemine, Merkür Oğlak burcunda Retro hareketine başlıyor 29 Aralık’ta, işte bu özellikle senin için üstünü kapattığın, geride tuttuğun, belki de senden saklanan, geçmişe dayalı bazı konuları öğrenebileceğin, kendinle de ilgili önemli şeyleri fark edeceğin bir süreç. Zihnin çok aktifleşebilir, düşüncelerin seni bile yorabilir bu Retro süreçte ancak bittikten sonra da yepyeni bir bilinçle devam edeceksin hayatına. Birazcık sabır, biraz da sakinlik senin için verimli olabilir.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

Gelecek planların için ilk adımları atıyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Aralık ayının hemen ilk günlerinde yücelim yöneticin Venüs biraz dalgalı, o nedenle de biraz dikkatli olman iyi olabilir sevgili Balık ve Yükselen Balık, zira Venüs önce Mars’la karşıt, ardından da Neptün’le kare açılanıyor, bu da özellikle hem ev, yuva, aile, yaşam alanı konularında hem de kariyer konularında gerilimlere, çatışmalara, yanılgılara, yanlış anlamalara, aldanma, kafa karışıklığı ve yanlış kararlara biraz müsait. İlk hafta olabildiğince bir başlangıç yapmaktan, karar almaktan kaçman verimli olabilir. Sonrasında burç değiştireceği için sular durulacak.

Merkür 7 Aralık’ta Oğlak burcuna giriş yapıyor, ayın sonunda başlayacağı retrosu da yine burada olacağı için Şubat ortalarına kadar gündemin hep 11. Ev konuları olan sosyal çevren, arkadaşlıkların, gelecek planların, projelerin hayallerin üzerinde. Bu ay özellikle geleceğin için önemli adımlar atabilirsin, çevren genişleyebilir, tanışacağın kişiler hayallerine güzel basamak olabilir, seni parlatabilir. 10 Aralık’ta Venüs de bu alana yani Oğlak burcuna giriş yapıyor, bu çok güzel bir geçiş, seni çok sosyalleştirecek bir durum. Güzel sürprizler ve haberler alabilirsin yakın çevrenden, arkadaş ortamından, beraberinde de kendin için şanslı başlangıçlar yapabilirsin. Aynı zamanda buradan geçen Venüs bir arkadaşlığı aşka da dönüştürebilir :) Ay sonuna kadar burada kalacak ve sana fırsatlar sunacak bu durum.

8 Aralık’ta İkizler burcunda bu yılın son Dolunay’ını yaşayacağız, işin içinde bir de Mars var bu dolunayda. Burası senin 4. Evin olan aile, ev, yuva, yaşam alanı, ebeveynlerini temsil eden alan, bu dolunay özellikle evinle ilgili sürüncemede kalmış her türlü konuyu netleştiriyor. Bu bir taşınma getirebilir, bir mülk alım satımı getirebilir, aileyi bizzat ilgilendiren bir konuyu masaya yatırıp çözdürebilir. İşin içinde Mars olduğu için biraz gerilim artabilir ancak ne olursa olsun netlik getirecek bu dolunay sana. Aynı zamanda şayet 10 – 20 derece aralığında Yay burcunda bir gezegenin veya kişisel noktan var ise bu kariyerinle, işinle ilgili de bir sonuçlanma, net bir karar getirebilir.

22 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna giriş yaparak 1 ay boyunca sosyal çevreni, gelecek planlarını, projelerini, hayallerini ortaya koymanı sağlayacak fırsatlar sunuyor sana sevgili Balık ve Yükselen Balık, hali hazırda burada seyahatte olan Merkür ve Venüs’e de eşlik ettiği için yapacağın görüşmeler, tanıştığın insanlar senin yeni ve kendini ortaya koyacağın fırsatlara da adım atmana olanak veriyor. Bununla da kalmıyor, hemen ardından 23 Aralık’ta burada bir de Oğlak Yeni Ayı yaşanıyor. Ay boyunca aslında odağında olan, yavaş yavaş filizlenmeye başlayan bir konu artık ciddi anlamda başlatma düğmesine basabilir bu yeni ayla. Yeni bir gelecek planı oluşturabilirsin, yeni bir kariyere başlayabilirsin, alacağın bir karar seni yepyeni bir çevreye sokabilir, oldukça keyifli ve güzel başlangıçları var bu yeni ayın.

Gelelim ayın ve hatta yılın son gündemi olan Oğlak burcunda yaşanacak Merkür Retrosu’na. 29 Aralık’ta başlayıp 19 Ocak’a kadar sürecek olan bu Retro sürecinde ay boyunca gündemini kurcalayan konularda artık biraz yavaşlama süreci başlıyor senin için. Yeni adımlardan ziyade var olan durumu sorgulama, planlama, detaylarını analiz etme süreci senin için daha verimli. Bir de sosyal çevrende bazı iletişim bozuklukları yaşanabilir, o nedenle sakin kalman da faydana.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, 2022’nin son aylık yorumunda buluştuk seninle. Hem 2023 genel yorumlarında hem de Ocak ayında tekrar görüşmek üzere! Şimdilik hoş kal!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
51
23
8
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cansu

Hadi güzel aslan güldür yüzümü :)))

Gizem Yenikler

Yılı yepyeni bir sen olarak kapatıyorsun Oğlak!

Engin..

okadar uzun yazıyı okudum evlilik çıkmadı napim ben bu burcu :) yengeç 🦀